2821
2789
عنوان

تعرض

1572 بازدید | 66 پست

ميشه بدون قضاوت بخونيدو وبهم كمك كنيد مامانم يه دختر دايي داره كه رابطه خوبي داريم درحدي كه من بچه اونو بزرگ كردم بعد اون يه شوهر داره كه خيلي باهاش راحت بودم تقريبا مثل برادر نداشتم ميدونستمش

هفته پيش مامانم وزن اون همگي رفتن عروسي منم چون حوصله نداشتم نرفتم

وبعدش ديدم شوهر اون بهم زنگ كه چي ميخواي برات بگيرم بيارم من خودم واقعا تعجب كردم چون واقعا اونطوري بهم زنگ نزده بود تا حالا ...حتي كنار زنش زنگ زده بود بهم منم گفتم ممنون من چيزي نميخوام گف نه بايد يه چيزي بگي برات بگيرم وبيام منم گفتم باشه هرچيزي كه خودت ميخواي بگيرو بيا بعد نيم ساعت ديدم زنگ زد كه من اومدم من فكركردم ميخواد چيزيو كه گرفته بزاره وبره اما ديدم اومد خونه منم خجالت كشيدم چيزي بگم (راستش فكر ميكردم همچين كاري نكنه اصلا به ذهنمم نميرسيد)

بعد من بهش گفتم چيزي ميخواي بيارم واست گفت نه بيا بشين كنارم يه چيزي ميخوام نشونت بدم گوشيشو در اورد چند مورد عكس ودرمورد اينستا اين چيزا گف

يهو ديدم دستشو اورد سمتم گردنمو بوسيد منم خودمو زدم به اون راه گفتم برو ديگه باشه ديره منتظرتن وخلاصه ميكنم كه به زور منو برد رو تخت من تو اون حالت فقط التماسش ميكردم نميدونستم چيكار كنم اخرش اونقدر قسمش دادم كه گف من چيكار ميكنم

پاشد گف من برم

بخدا از اونروزه دارم ديوونه ميشم

به كسي نميتونم چيزي بگم نميشه اصلا

توروخدا بهم بگيد چطور ذهنم به ارامش برسه اخه؟😭

يه دختر كه فقط اومده اينجا درد ودل كنه همين بدون هيچ دروغي زندگي زيباست امّاعادلانه نيست🙃

کاری کرد باهات یا نه؟؟

خبر خوب این ست که روزی کسی می آید.در میان روزهای خاکستری تان! دست هایتان را خواهد گرفت! گرمتر.صمیمی تر.و هزار بار عاشقانه تر. کسی ک شبیه به آفتاب بعد از یک روز برفی، به تن روزهای سردتان میچسبد. کسی می اید از جنس محبت که مرهم تمام دردهایتان میشود وتمام ترس و کابوس هایتان را در آغوش ارامش حل خواهد کرد. کسی خواهد آمد برای ساختن دوباره ی شما که من آن شخص را معجزه ای از ،طرف خدا می نامم.

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

کاری کرد باهات یا نه؟؟

نه نذاشتم بخدا من همچين دختري نيستم اخه حتي من جلوي مامانم شلوار عوض نميكنم در اين حد خجالتيم اما اون شلوارمو در اورده بود

يه دختر كه فقط اومده اينجا درد ودل كنه همين بدون هيچ دروغي زندگي زيباست امّاعادلانه نيست🙃
اگر کاری کرد تنها هم شده فقط برو پژشک قانونی

نه كاري نكرد فقط ميتونم هيچي نگم وفراموش كنم

نه نذاشتم بخدا من همچين دختري نيستم اخه حتي من جلوي مامانم شلوار عوض نميكنم در اين حد خجالتيم اما او ...

خب خداروشک ،ببین رابطتو با زنش کلا قطع کن،اصلا دیگ باهاشون رفت و امد نکن،ب مامانت هم بگو از نگاه های فلانی حس خوبی نمیگیرم نمیخام دیگه جلوش باشم،برا ذهنه خودتم میدونم خیلی سخته ولی سعی کن بهش فکر نکن خودتو سرگرم کاری کن ک بیکار نباشی فکر کنی،

خبر خوب این ست که روزی کسی می آید.در میان روزهای خاکستری تان! دست هایتان را خواهد گرفت! گرمتر.صمیمی تر.و هزار بار عاشقانه تر. کسی ک شبیه به آفتاب بعد از یک روز برفی، به تن روزهای سردتان میچسبد. کسی می اید از جنس محبت که مرهم تمام دردهایتان میشود وتمام ترس و کابوس هایتان را در آغوش ارامش حل خواهد کرد. کسی خواهد آمد برای ساختن دوباره ی شما که من آن شخص را معجزه ای از ،طرف خدا می نامم.

نه كاري نكرد فقط ميتونم هيچي نگم وفراموش كنم

میدونم واقعا هم نمیشه به کسی گفت اما فقط با گذر زمان از یادت میره شمارشو بلاک کن حتی برای معذرت خواهی یا مثلا پیام ب کسی نگی هم نتونه برات بفرسته

واقعا دلم سوخت برات خیلی ناراحتت شدم خدا بهت صبر بده ارامش به قلبت برگردونه

فارغ ز غوغای جهان

خب خداروشک ،ببین رابطتو با زنش کلا قطع کن،اصلا دیگ باهاشون رفت و امد نکن،ب مامانت هم بگو از نگاه های ...

اخه چون فاميله اصلا نميشه باهاش قطع ارتباط كرد ومامانمم خيلي به اون اعتماد داره

صمیمیت با نا محرم این پیامدها را داره .حالا خدا را شکر کن کار به جاهای باریک نرسید .

دیگه گذشته ها گذشته .و به عنوان یک درس بزرگ بهش نگاه کن از این به بعد در رفتار با دبگران احتیاط زیاد کن .سوار ماشین دیگران شدن و محیط خلوت با مرد بودن خیلی خطرناکه

کسانیکه در مورد استخدام آموزش و پرورش ، رشته تحصیلی ،سوال درس دینی و عربی ،مشکلات فنی ،مسائل دینی و طب سنتی سوال و یا آموزش و راهنمایی نیاز دارند به آیدی شاد با ایتای بنده مراجعه کنند.هدفم کمک به  رشد مادی و معنوی انسانهاست که سود آن به خودمون بر میگرده .من دوست ندارم ابنجا وقتم را تلف کنم و می‌خواهم اصلا به ایننجا برنگردم .این آیدی شاد @Mohammadrezamahmoodi و اینم آیدی اینا@Mohamadrezamm21

اخه چون فاميله اصلا نميشه باهاش قطع ارتباط كرد ومامانمم خيلي به اون اعتماد داره

رک میگم اگ برا خودت ارزش قائلی نمیشه و فلان نگو،اون فرد ببینه تو بازم مث قبلی شاید به خودش جرعت بده بازم تکرار کنه اون کارو،به مامانت یا ی دروغی سرهم کن بگو یا راستشو،بعدا پشیمون میشی اگه کاری نکنی

بايد برم به نظرم چون ذهنم داغونم كرده كلا

آره حتما برو ، نیازی نیست تنهایی خودت با این موضوع مقابله کنی ، خیلیی کمکت میکنه ❤️✨

هر کسی از این دنیا چیزی بر می دارد ، من دست برداشتم !...نمیدونم راه حلش کوتاه کردن موهام یا پریدن از بالای تراس...

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز