2777
2789
کلفتی مگه ؟ صبح تاحالا تمیزکاری براچیه ؟ واسه خودت چکار کردی ؟ غذا درست میکردی به جا تمیزکاریرسم زند ...

خب چند روز دیگه مهمون دارم همه جا باید برق بزنه پشت سرم زر مفت نزنن همه دنبال ایرادن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تو دلم میگم ولی بیاد رو زبون زندم نمیذاره گندست زورم نمیرسه بزنمش

دست بزنم داره؟ آشغال عوضی

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی
پس کی آنلاین پوکر بازی کنه ؟ چسبیده به گوشی مثل عنکبوت

ای بابا بد شد که

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما زمانی  که در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر دارم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میذارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل بر این نیست که حق با شماست                                       ممنون از فهم و شعور شما 🤍
خب کنار نظافت کاری غذا بار میذاشتی دیگه ، بعنوان یه خانم متاهل باید بدونی مردا ب غذا بیشتر از نظافت ...

نمیخوره غذای معمولی بهم گفت بریم بیرون گفتم نه سفارش بده من دیگه جون ندارم راه برم حتی

خوب اگه همیشه برعهده شماس شام که بلاخره باید مدیریت کنی.نمیرسی بپزی از بیرون سفارش بده یا از خودش بخ ...

آره بخدا واقعا خنگن نمونش هر جا میرفتیم مهمونی فقط خودمونو برمیداشت میبرد هیچی نمیخرید یچیزی دستمون بگیریم اوایل فکر میکردم دوس نداره بخره یبار بهش گفتم دست خالی خونه هیچکس نرو حتی نزدیکترین آدمای زندگیت یه شیرینی یه بستنی چیزی بگیر

گفت عه مگه باید بگیریم ؟ باشه

چرا باید لی لی به لای مردا گذاشت غذا معمولی نمیخوره به جهنم بره خودش بپزه

ببین میدون جنگ که نیست؛ بخدا مردها هم ادم هستن و محبت دارن

ز گیتی دو کَس را سپاس....یکی حق شناس و یکی حدشناس🌻
باید خودش بدونه که سفارش بده نباید بپرسه مگه چشم نداره؟

(ببین همسر من از اون ادمهایی که تو خرید غذاهای بیرون خسیس نیست) ولی تو خودت میگی همسرت غذای خونگی دوست داره گلم ،پس نباید توقع غذای بیرون ازش داشته باشی

ز گیتی دو کَس را سپاس....یکی حق شناس و یکی حدشناس🌻