2777
2789
نمیخوره غذای معمولی بهم گفت بریم بیرون گفتم نه سفارش بده من دیگه جون ندارم راه برم حتی

خوبه دیگه .حالا یه اخم کرده چیشده مگه .بخوای ب همه چی اهمیت بدی زندگی زهرمار میشه بهتون

شب هایی را به یاد دارم که دعا کردم ، برای چیز هایی که اکنون دارم✨️❣️

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

اگه زن عاقلی باشی و دنبال دعوا و اعصاب خوردی نباشی یه املت میزدی و ماجرا تموم میشد همه همه ۵ دقیقه ه ...

بخدا نمیخوره غذای معمولی از غذای بیرونم بدش میاد منم دیروز مهمون سرزده داشتم تا آخر شب ظرف میشستم فقط فردا هم مهمون دارم خونم باید برق بزنه دیگه

خوبه دیگه .حالا یه اخم کرده چیشده مگه .بخوای ب همه چی اهمیت بدی زندگی زهرمار میشه بهتون

میره تو مخم چرا باید اخم کنه یجوری لال شده صدای نفس کشیدنشم نمیاد متنفرم از این حرکتش

اگه ادم بوذ به فکر همسرش بود که غذای معمولی ی روزو بخوره حداقل این همه سختگیری مگه میشه بشه ادم

خب همسرش غذای خونگی مفصل دوست داره(هرکس رو یه چیزی حساس و قطعا تو این مدت اسی و همسرش این مسایل رو فهمیدن)بعدم مطمین باش همسرش هم یه جاهایی فداکاری ها و ایثارهای خودش رو. داره😉

ز گیتی دو کَس را سپاس....یکی حق شناس و یکی حدشناس🌻

دقیقا چرا شریکش نکردی توی کارا که تنهایی از صبح جونت بالا نیاد؟؟

وقتی یه کاری رو بکنه تو هم وقت داری هم استراحت کنی هم یچیزی برای خوردن درست کنی که خودتم گرسنه نمونی!!

خدایا بخاطر همه چیزایی که دادی،ندادی،دادی پس گرفتی،ندادی بعدا میخوای بدی، خلاصه برای همه چی شکر

دقیقا چرا شریکش نکردی توی کارا که تنهایی از صبح جونت بالا نیاد؟؟وقتی یه کاری رو بکنه تو هم وقت داری ...

مگه مردا حموم دسشویی میشورن یا سینک رو برق میندازن ؟ یا یخچال تمیز میکنن؟

مگه مردا حموم دسشویی میشورن یا سینک رو برق میندازن ؟ یا یخچال تمیز میکنن؟

بله اگه به کار بکشی مردو با زبونشم میشوره😒

خدایا بخاطر همه چیزایی که دادی،ندادی،دادی پس گرفتی،ندادی بعدا میخوای بدی، خلاصه برای همه چی شکر

پس مقصر خودمم

بد عادتش کردی.

یعنی چی خودم همه کار کردم اون کیه مگه بشینه پاهاشو رو هم بندازه فقط؟

همیشه یه کاری بهش بسپارحتی اگه گثیف و بد انجام بده همین که انجام بده خوبه اصلا حساسیت نداشته باش

بد عادتش کردی.یعنی چی خودم همه کار کردم اون کیه مگه بشینه پاهاشو رو هم بندازه فقط؟همیشه یه کاری بهش ...

باشه

بخدا که راست میگی حتی غرم بزنه باید انجام بده

هر روز غذای خوب خوردی یه شب غذای بیرونو تحمل کن

کم کم باید اون یکی رومو بیارم تو زندگی

باشه بخدا که راست میگی حتی غرم بزنه باید انجام بده هر روز غذای خوب خوردی یه شب غذای بیرونو تحمل کن ک ...

ببین توجه کن با غرغر و بدجنسی و نیش و کنایه هرگز!

مردو زده نکنی که از همین هم که هست بیفته ها!

با محبت ازش بخواد بگو نمیتونم تو میتونی میشه کمکم کنی.

کم کم را همیاد خر میشه.

بخدا مردا با زبون خر میشن فقط

پیش اومده ولی در کل نه انقدر درشته همینجوری میبینمش میترسم ازش

پیش اومده یعنی داره دیگه

وا

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی
میره تو مخم چرا باید اخم کنه یجوری لال شده صدای نفس کشیدنشم نمیاد متنفرم از این حرکتش

منم شوهرم این مدلیه قهرش هر وقت رفتارش پسندم نیست با شوخی خنده وادار ب صلحش میکنم .بعد ک خندید بهش می توپم😂

اونم غذا نباشه ناراحت میشه .بدغذا هم هس

شب هایی را به یاد دارم که دعا کردم ، برای چیز هایی که اکنون دارم✨️❣️