2777
2789
خب کنار نظافت کاری غذا بار میذاشتی دیگه ، بعنوان یه خانم متاهل باید بدونی مردا ب غذا بیشتر از نظافت ...

منم روزهایی که میدونم فردا قراره تمیزکاری کنم، از شب قبلش آبگوشت میزارم (با اینکه خیلی دوست ندارم)؛ اصلا کاری با همسرت ندارم ولی بالاخره خودتم گرسنه میشی بعداز اون همه کارکردن

ز گیتی دو کَس را سپاس....یکی حق شناس و یکی حدشناس🌻

خوب اگه همیشه برعهده شماس شام که بلاخره باید مدیریت کنی.نمیرسی بپزی از بیرون سفارش بده یا از خودش بخواه حاضر کنه.مردا کلا انسان هایی نیستن انتظار داشته باشی خودش خودجوش بفهمه اینارو.خنگن در واقع خواهر

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

اگه زن عاقلی باشی و دنبال دعوا و اعصاب خوردی نباشی یه املت میزدی و ماجرا تموم میشد همه همه ۵ دقیقه هم وقتتو نمیگیره ....نگاه به کاربرای اینجا نکن که میگن حمالی و کلفتی و ازین حرفا اینا یا خیلی چپشون پره یا خیلی شانس دارن

خب کنار نظافت کاری غذا بار میذاشتی دیگه ، بعنوان یه خانم متاهل باید بدونی مردا ب غذا بیشتر از نظافت ...

منم روزهایی که میدونم فردا قراره تمیزکاری کنم، از شب قبلش آبگوشت میزارم (با اینکه خیلی دوست ندارم)؛ اصلا کاری با همسرت ندارم ولی بالاخره خودتم گرسنه میشی بعداز اون همه کارکردن

دیگه ازدواج و خانه داری همینه یعنی مرد ها به این دید بهش نگاه میکنن که کار های خونه اصلا کار نیست

آروم آروم💃اومد بارون💧🌧☔شدیم عاشق💑😍زدیم بیرون👫🌂اومد نم نم🌧🌧نشست شبنم💧💃 رو موهامون💃رو موهامون🥰❤😍
غذای معمولی نمیخوره حتما باید قیمه قرمه فسنجون باشه منم گفتم سفارش بده متنفرم از اینکه اخم میکنه

خب از دیشب قرمه میذاشتی تو قابلمه اروم آروم میپخت تا ظهر