2777
2789

اون برای خودشیرینی ازبون من دروغ گفت توتاپیک های قبلی کلیشوتوضیح دادم مادرشوهرم وقتی شوهرم خونه نبوداومدکلی فحشم داداشکمودرآوردبه شوهرم گفتم بعدیکی شاهداروآوردیم گفت من ازهیچی خبرندارم که جاری دیگم بودشوهرم خواست زنگ بزنه به داداشش جاریمولوبده ولی چون جاریم حامله اونم توعقدمادرشوهرم چون دخترخواهرشه گفت این کارونکن به بهانه یه بلایی سربچش میاره خونشو میندازه گردنت شوهرم درعوضش جلوی کلی بامادرشوهرم دعواکردوگفت هرکی هرچرتیومیگه باورنکن

شوهرش روزعروسیش اشکشو درآوردوکتکش زد

چون رفته بودتاج چهارمیلیونی برداشته بود که قراربودتاج یه میلیونی برداره همون مادرشوهرم که اونوعزیزداشت زنگ زده به برادرشوهرم پرش کرده بودتاوقتی رسیدن باماشین به عروسی سرش دادوغرزده بود

بعدشم که توعروسی هم شوهرش هم مادرشوهرم ترش کرده بودن تحولیش نگرفتن موقعی که عموی عروس اومدسبک بازی درآورددامادمسخرش کردعروس گفت چرامسخره میکنی بادست زدتوپهلوش یه ساعت بودپهلوش روگرفته بودوقتی هم رفتن خونشون کتکش زده بودکه جیغشوهمه همسایه هاشون شنیده بودن

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

بعد کاربر ها اینجا میگن توی عقد رابطه رو کنترل کنید حامله نشید میگن شوهرشه، بهش محرم و رابطه حلال،

دلم براش سوخت

انقدری که ترقوه ؛ رگ ؛ ته ریش ؛ سینه ؛ باسن ؛             چال لپ ؛ گودی کمر ؛                                               و بقیه پستی بلندی های بدنمون طرفدار داره،            عقاید و اخلاق و خط فکریمون طرفدار نداره!                  توعصر حاضر حتما باید یه چیزیت زده باشه بیرون       یارفته باشه تو                                                        تاشایسته بشی 
حقش بود ...... ولی عروسیشم زهر شد گناه داشت

تو تاپیکای قبلیم نوشته بخون آخی یعنی چرت ترازاون حرف کی میتونست بزنه آخه

رفته گفته من بهش گفتم سیاه سوخته تازه وقتی واسه شوهرم داشتم تعریف میکردم اول باورنکردخواست بزنتم هولم دادگفت توغلت کردی همچین حرفی بزنی قلبم اومدتودهنم حقش بود توروزعروسیش بلاسرش بیاد

عجب آدمی بوده آخه کی زن باردار میزنهسر پول آخه 🫤🫤🫤🫤

آره همشون خسیسن وگداودست بزن دارن فقط شوهرم من یکم بهتره دست بزنش تایه سال بودشاهدجمع کردم شکایت کردم دیه آوردم به غلت کردن افتاددیگه جرات نکرددستشو روم بلندکنه

آره همشون خسیسن وگداودست بزن دارن فقط شوهرم من یکم بهتره دست بزنش تایه سال بودشاهدجمع کردم شکایت کرد ...

دمت گرررررررم 🫶🫶🫶🫶

ز همه دست کشیدم که تو باشی همه ام...🙂                تو هم ک ریدی... 🙃