2777
2789
نه نمیدن ،البته کدخدا منشی نمیدن ،وگرنه با دادگاه و شکایت محبورن بدن ،نصفو

مادربزرگ من پدرش خان بوده آخرای عمرش کل اموالش رو زد به اسم تنها پسرش کل دخترا بی نصیب موندن از اون همه زمین و آبادی، حالا پدر بزرگ من احتیاجی نداشت چون خودش بی نهایت ثروتمنده ولی همون خان به بدترین شکل ممکن تو تنهایی و بی کسی مرد حتی یه دخترم سر خاکش اشک نریخت

در آیینه زنی میبینم زیبا، مغرور و قدرتمند.آن قدر سرسخت که جبر روزگار تارهای سفید لابه لای گیسوانش است، من عاشق این زن هستم💍

من خودم رشتیم یجاهایی تو رشت حتی میان سهم دختروپسرنصف نصف میدن خیلی دختر دوس دارن ماعاشق دختریم حتی ...

خدا اینجور نسل ها ادامه بده بشریت ازار نبینه .

آره اکثریت همینن .

ممنون عزیزم خدا بچه ت حفظش کنه .

توکل بخدا

پوسته‌یِ ظاهری چه اهمیت دارد، درونَم ویران است.(عباس معروفی) 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

اگر طبق اسلام زندگی کنیم زن باید فقط بمونه تو خونه و بچه بزرگ کنه و مرد بره بیرون پیشرفت شغلی و تحصی ...

دقیقا چقدر خوب گفتی

یعنی ما شانس آوردیم چندهمسری توی فرهنگمون نیست و تعداد کنی از آقایون چندزنه هستن وگرنه زنا باید علاوه بر تمام این قوانین مزخرف هوو رو هم تحمل میکردن😏

❤️🤍PEGAH🤍❤️
اگر طبق اسلام زندگی کنیم زن باید فقط بمونه تو خونه و بچه بزرگ کنه و مرد بره بیرون پیشرفت شغلی و تحصی ...

اتفاقا طبق اسلام میتونه هم درس بخونه هم کار بکنه و پولشم برای خودشه میتونه برای حق تحصیل و حق طلاق و... ازابتدا پیش شرط ازدواج بذاره

حتی میتونه به ازای شیر دادن به بچه خودش هم از شوهرش هزینه دریافت کنه

میتونه کار منزل انجام نده و اگر انجام داد هزینه شو بگیره

امیدوارم توضحاتم رو بدون غرض بخونی ما با هم دعوا نداریم داریم گفتگو میکنیم

مقصر پدر ومادرها هستن داداشات حتما زورشون چربیده ، خواهر شوهر و برادر شوهر من حق ما رو خوردن ی قرونم ...

دقیقا بعضی ها آدم نیستن .میدونی مقصر پدر مادرا هستن

دقیقااا خداز همون آدم نگذره ک زن،هارو بی ارزش کردهخیلیی ناراحتم ک بابام حتی ما ک دختراشیم قبول نداره ...

من بابام میگه میای خونه ما اظهار نظر نکن دختر که شوهر کرد حق خونه پدر نداره دخالت کنه .

عزیزم قانون مملکت زن نصف ارث میبره ، دیه زن از مرد کمتره

عزیزم با خودت چالش داری ها!!!

آیا اصلا در این مورد حرف زدی ؟

این یه بحث جداست!

شما داری می گی خانوادت ارث عادی و همون نصف هم قبول نمی کنند بدن ...(که سمت ما این نیست )

اتفاقا تاپیک شما فضای خوبیه که علت «خیلی از این قوانینی که ضد زن در اسلام دیده میشه» روشن بشه

قوانین اسلام در فضایی اومده و میگه «زن نصف مرد ارث میگیره که هنوز مردایی هستند که حتی همون نصفم نمیدن و راضی نمیشن میگن برای چی بدیم دوماد....

میبینی اسلام داره با چه جاهلیتی می جنگه!!

تاپیکتون رو ترک می کنم چون واقعا وقت پاسخگویی ندارم اونی که بخواد روشن بشه ،میشه

اونی که بخواد تئوری ها ی بی پایه و اساس جا افتاده تو جامعه رو طوطی وار بگه ،منطقی ترین حرفهارو هم بشنوه باز حرفهای نادرست قبلیش رو تکرار میکنه...برچسب میزنه تهمت میزنه و کار خودش رو میکنه

موفق باشید

اتفاقا طبق اسلام میتونه هم درس بخونه هم کار بکنه و پولشم برای خودشه میتونه برای حق تحصیل و حق طلاق و ...

بله و در کنار همه ی این ها همسرش میتونه ۴ تا خانم عقد کنه و نامحدود صیغه

آهان و البته طبق قرآن درصورت نافرمانی کتکش بزنه

من هم بحثی ندارم عزیز ولی این طرز فکر درست نیست

استاتر میگه کلا ارث نداریم

نکه نداشته باشیم شکایت و قانون نصفش بهمون میده ،ولی راضی نمیشن برادرا ، مثلا دایی هام میگفتن نمیدیم به دخترا

پس همه جا اینجوره که دایی ها ارث و میراث رو بالا میکشنبعدم طلبکارن فکر کردم فقط سمت ما اینجوره🫠

۹۹ درصد کشور همینه

چون قانون گذارامون نر بودن . معلومه همه چی رو ب نفع خودشون مینویسن ی مشت گاو نر .

👍👍👍👍

گوه خوردن بابای من الان که زندست از الان صد بار گفته به همشون فرقی بین شما و دخترام نیست سهم همتون ی ...

خدا پدرشو بیامرزه ،که شعور داره بابات این آدما جنسشون از خداست

متوجه شدم .آخه به گفتن نیست که مثلا دایی بگه دختر ارث نمیبره بالاخره قانون نصف ومیده به دختر مگر در ...

اصل تاپیکم این که زن رو بی ارزش میدونن هی میگن حق نداره ، ولی قانونیش کنن بعد کلی دوندگی نصف بهش میدن .مثلا عمه هام شکایت کردن