2777
2789
این موضوع برمیگرده خانواده ها.من خانواده پدریم به دخترا هم دادن یعنی عمه ها.ولی خانواده مادریم فقط ب ...

اشتباهه کارشون ،چرا بدن پسرا دخترا ندن ؟؟دخترا تخم اونا نیستن .؟ببخشیدا

پوسته‌یِ ظاهری چه اهمیت دارد، درونَم ویران است.(عباس معروفی) 

کاش قوانین کشور درست بشه کاش

بعضی از قوانینمون کاملا ضدزن هستن

ارث نصف ، دیه نصف ، زنا حق طلاق ندارن ، حق حضانت فرزند ندارن ، چهارهمسری و صیغه برای مرد متاهل آزاد وکلی چیز دیگه

چه وضعیه ، روز به روز هم مردا پرروتر میشن

من دور و اطرافم چندهمسری ندیدم ولی دلیل نمیشه بگیم چون اطراف من نیست پس اصلا وجود نداره

قوانین باید درست باشن که جامعه ی سالمی هم داشته باشیم

❤️🤍PEGAH🤍❤️

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

تو فامیل ما هرکی دختر میزاد انگار هنوز بچه نیاورده دیگه خودت تا تهش برو ببین چه خبره

طرف مام .....

خداروشکر من بابام اینجوری نیست اما زیاد دیدم خانواده هایی ک چقد فرق میزارن بین بچه هاشون اونم ب خاطر ...

درستهد

به مرگ می گیرن که به تب راصی بشیدهیچی نمیدن بهتون تا به سهم نصف دختر راضی بشید...... درصورتیکه هر کی ...

🤕🤕🤕🤕دقیقا

اگه اسلامی زندگی کنیم همش به نفعمونهتوی اسلام زن مجبور نیست کار کنه و مطابق شأنش حق نفقه داره پس طبی ...

اگر طبق اسلام زندگی کنیم زن باید فقط بمونه تو خونه و بچه بزرگ کنه و مرد بره بیرون پیشرفت شغلی و تحصیلی کنه

در نهایت هم که سطحش از خانمش رفت بالاتر پسندش نکنه و جدا بشه

یا اینکه بره ۴ تا زن بگیره و نامحدود صیغه کنه

سمت من هیچکس حق کسی رو نمیخوره ولی طبق قوانین عادی کشور سهم تو کمتر از برادرت جو نیست قانون

میبینی که سمت استارتر حتی همین قوانین معمول کشور هم رعایت نمی کنند و این ربطی به ایران و اسلام نداره!

پس وقتی می گم جو نده یعنی همین

اینکه ارث زن نصفه یه بحث جداست که ربطی به موضوع این تاپیک نداره

ی چیزی بگم اینکه به آینده دختر فکر نکنن و تا حد معقول رفاهشو تامین نکنن خیلی رومخه ولی رو مخ تر اینه که یه دخترو بخاطر مادیاتش انتخاب کنن واقعا چندشه، یجورایی جای زنومرد عوض میشه، اینکه مرد بدونه چیزی نداری و خودش انتخابت کنه و بخاطر خوشبختیت بجنگه خیلی جذابتره تا طعمه باشی

اگه اسلامی زندگی کنیم همش به نفعمونهتوی اسلام زن مجبور نیست کار کنه و مطابق شأنش حق نفقه داره پس طبی ...

دقیقا

اگه بحث خواهرشوهر بود،همه عروسا یادشون میوفتاد که زن نصف مرد ارث میبرع، و هیچ کدومشون راضی نمیشدن که خواهرشوهره برابر با شوهرشون ارث ببرن

یعنی همون نصف هم بهتون نمیدن؟

نه نمیدن ،البته کدخدا منشی نمیدن ،وگرنه با دادگاه و شکایت محبورن بدن ،نصفو

خخخ تاپیکت عالیه به خصوص خط اخرش مادرمرفته برای دختر فامیل داداشمو نامزد کردن یه دعوایی بین دختر پسر ...

دقیقا دعوا میفته

فکر کنم اسلام سمت شما اینه اسلام واقعی و سمت ما این نیست

اتفاقا خوشبختانه "سمت" ما از این محدودیات های احمقانه ی دینی خبری نیست

ولی خب همونطور که گفتم اگر یکمی پاتونو از خونه بزارید بیرون و وارد اجتماع بشید متوجه میشید این اسلام چقدر جدی داره تو جامعه اجرا میشه