2777
2789
وقتی عمیق نگاه کنی میبینی تقصیر زنا بوده از همون قدیم که اینطورشد

نمیدونم شاید زیادی کوتاه اومدن

پوسته‌یِ ظاهری چه اهمیت دارد، درونَم ویران است.(عباس معروفی) 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پس همه جا اینجوره که دایی ها ارث و میراث رو بالا میکشن

بعدم طلبکارن

فکر کردم فقط سمت ما اینجوره🫠

🌹بهتر از آنچه از شما گرفته شد، به شما میدهد...سوره انفال آیه۷۰🌹

وقتی داره میگه قبیله وطایفه و فلان وگرنه هم کشور هم اسلام قانونش مشخص وجایگاه زن هم مشخص وقتی اونا ا ...

بی احترامی وجود نداره حقیقت و قوانين کشور این طبق قوانین اسلامی دختر نصف پسر ارث میبره مالکیت فرزندش رو نداره اگه جنین نامعلوم باشه دیه اش از جنین دختر حتی بیشتر

آرزوها پایان ندارد آدمی به هرجا که که می رود گمان می کند به غایت القصوای مقصود خود رسیده است درصورتی که دنیا بی پایان است.

سمت شما ایران نیست؟دیه ی شما نصف نیست؟ حق تحصیل و حضانت شما دست همسرت نیست؟ ارث زن نصف مرد نیست؟

اگه اسلامی زندگی کنیم همش به نفعمونه

توی اسلام زن مجبور نیست کار کنه و مطابق شأنش حق نفقه داره پس طبیعیه ارث مرد که وظیفشه خانواده رو تامین کنه بیشتر باشه

دیه مرد هم دو برابره زنه و وقتی همسر کسی مرد ،پول دیه به زنش میرسه خودش که پول دیه شو گور نمیبره که.

لطفا بی اصلاع صحبت نکنید ماترک و حق زن و مرد و دختر و پسر در قرآن مشخص شده .و همچنین قانون اگه رعایت ...

واا ،شما برو قانون کشور ببین ربطی به قومیت نداره ، ارث دختر نصف هست . اصلا ولش کن اینو ، همسایه ما ترک هستن ارث و میراث از طریق دادگاه تقسیم کردن ، دخترا نصف بردن

ربط به قوانین نداره چون شکایت کنه حقشو میگیره

شکایت کنه کلی دوندگی داره ،وکیل و فلان و ... ولی آره حق گرفتنیه

من گیلانی ام سمت ما تا جایی که اقوام من و اشناهام دیدم همچین صحبتایی نیست تا قرون آخر محاسبه میشه دع ...

باز خوبه

بی احترامی وجود نداره حقیقت و قوانين کشور این طبق قوانین اسلامی دختر نصف پسر ارث میبره مالکیت فرزندش ...

اولا زیر ۷ سال اگر مادر بچه رو بخواد اولویت مادره.

دوما مسئولیت نفقه بچه با پدره اونم برای اینکه به مادر برای خرج و مخارج بچه فشار نیاد

چرا اتفاقا ما ایرانیم شمایی که نیستی انگار !یعنی خودتون متوجه نیستید دارید بی ربط جواب میدید و خود ...

آهان پس شما با همون نصف بودن ارثیه هم موافقی

چیزی که شما آدمای سطحی بین متوجه نیستید اینه که همه ی این حقوق انسانی "نصف" شده یا گرفته شده از زن باعث این اتفاقات میشه

آقایون به خودشون اجازه میدن بابت اظهار نظر زن تو جامعه یا پوشش معمولیش هرچی از دهنشون در میاد رو به خانم بگن

ولی زن باید سکوت کنه وگرنه حمله و تعرض میکنن

خواهشا هم نگید که این چیزا رو ندیدید چون این یعنی پاتونو از خونه بیرونم نزاشتید و هیچ حضوری تو اجتماع ندارید

که البته با این سطح نظراتتون بعید نیست