2777
2789
عنوان

بااین وضعیت چجوری پسرا و خانوادشون روشون میشه جهیزیه بخوان

| مشاهده متن کامل بحث + 19138 بازدید | 867 پست
عقل همونی که میگی اَ تو بیشتره مشتی

اره از مدل حرف زدنت معلومه. یه مشت بچه مدرسه ای ریختن تو سایت تو چیزایی که بهشون مربوط نیست دخالت میکنن

متاهل هستم. لطفا آقایون به هیچ وجه در تاپیک های من شرکت نکنن

عزیزم این تصور غلطیه که تازگیاباب شده تنصیف اموال موقعی بایدباشه که خانم هم شاغل باشه، خییییر اینجور ...

تو همین تصنیف اموال درسته زن شاید شاغل نباشه ولی همون خانه داری کردن هم کاره دیگه زنم کلی زحمت میکشه در تعجبم بعضیا میگن زن اگه خانه دار باشه تصنیف اموال درست نیست زن خانه دار مگه کم زحمت میکشه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اتفاقا بالاتر۲۰نفرحمله کردن بهم عزیزم من جواب نمیدم چون واقعا تقصیر خودمون شد ک اینجوری مارو زیر تیغ ...

اتفاقا کار خوبی کرد . خداییش خیلی از مردای بدبخت بی گناه میفتادن زندان ! خب بهردلیلی ننیتونید ادامه بدید جدا شید دیگه . رو چه حسابی مرد بدبخت رو تلکه میکنید !

همون طور که آقایون پشت هم هستن کاش زنان هم یاد میگرفتن و انقدر پیکمی بازی در نمی آوردن اونوقت انقدر ...

میشه بگید معنی پیکمی چیه؟

بزرگترین مصیبتی که یک مرد میتواند دچار آن شود زندگی با یک زن بساز است

نه قربونت برم ببین همش از سادگی ما زناست مردا یچی شنیدن همونو به نفع خودشون تفسیر میکنن ما باید زرنگ ...

واقعیت چیه 👀👀👀 خودت تنهایی فکرکردی😂😂😂

ارزوم و هدفم تو زندگی ازدواجه.خدایا امسال ۱۴۰۴برام جورش کن اگه جورش نمیکنی سال جدیدو نبینم لطفا🙏🏻 کسی درموردامضام سوال نپرسه لطفاً به اندازه کافی حسرت دارم

قبل از ازدواج دختر و پسر میتونن خواسته هاشونو بگن به توافق رسیدن ازدواج میکنن این همه دعوا و بحث نمیخاد

چو ایران نباشد تن من مباد 🇮🇷❤ دختر جنوبیم🥰 عشقم امام رضا❤😘

چرا مردا مستقل نمیشن جهیز یشونو سیسمونی شونو خودشون بخرن؟!!!!!!!چرا زن باید برای بچه ای ولایتش با پ ...

عزیزم بااینا بحث نکن

خودشونو برای مردا هلاک میکنن از بسکه زن ستیز و آلت پرست هستن

حالا همینا موقع چند همسری و کثافت کاری آقایون یا کاملا محو میشن یا شروع میکنن توجیه کردن

تاپیکت هم قفل کن اینا ارزش وقت گذاشتن ندارن

❤️🤍PEGAH🤍❤️
میشه بگید معنی پیکمی چیه؟

یعنی خانومی که طوری رفتار میکنه که توجه و تحسین مردا رو بدست بیاره اون هم به هر قیمتی

میتونه با پایین آوردن شخصیت خودش باشه یا با پایین آوردن همجنساش

اگه کسی بهت ماهیگیری یاد داد توی رودخونه ی اون ماهی نگیر 

باشه خانوم معلم . مث تو دنبال گرفتن پول از مرده نبودم ک کامل در جریان باشم ! هرچند تو فقط در حد پول ...

وقتی درباره قانونی میری بالای منبر اول ابتدایی ترین چیزاش و یاد بگیر او حتی قانونم درست نمی دونی

شرع و قرآنم نمیدونی

فقط یک پیک می هستی

هیچ چیز از زندگی مشترک نمیدونی ارزش یه زن رو اگه یه طرف قانون آورده باشه پایین یه طرف آدمایی مثل شما آوردن

شاید یسری زن مثل شما جاهل نیستن که بخوان نو کر بی جیره مواجب شوهر باشن .....

همین که فکر میکنی اون پول "مرد"هست نه پول هردو یعنی هیچی از. زندگی نمیدونی

🌧دعای باران 🌨**«اَللّهُمَّ اسْقِنا غَیْثاً مُغیثاً، هَنیئاً مَریئاً، مَریعاً، غَدَقاً، عاجِلاً غَیْرَ آجِلٍ، نافِعاً غَیْرَ ضارٍّ»***   **ترجمه:** خدایا! به ما بارانی سودبخش، گوارا، خوشگوار، فراگیر، پرآب، بی درنگ و بدون تأخیر، سودمند و غیر زیانبار بباران.

خیلی از دست کسانی که ازدواج کردن شاکی هستیدا

بتز تو پیدات شد ؟!! الان برداشتت این بود ؟! تو ک خودتو پروفسور میدونی ؟! حتما باید تموم زندگی مرد بدبخت رو بگیرید ؟! عجب ! تو بهانه چی داری ؟! مگه نگفتی به دلخواه خودت بچه نیاوردی ؟! خب ! الان اون مرد هم به این ولیل بندازت بیرون ؟! واقعا چقدر بی منطق هستید و صرف یک ازدواج . به فکر تلکه کردن مرد بدبخت !! کاربری قبلیم گفتم تو یکی ریپ نزن دوس ندارم البته اگه بهت برنخوره و نگی بااااید به من نظر بدی !!! 🖐

عزیزم بااینا بحث نکنخودشونو برای مردا هلاک میکنن از بسکه زن ستیز و آلت پرست هستنحالا همینا موقع چند ...

نی نی یاز تگ کنین بترکونهلطفا

منم تگ میکنم

🌧دعای باران 🌨**«اَللّهُمَّ اسْقِنا غَیْثاً مُغیثاً، هَنیئاً مَریئاً، مَریعاً، غَدَقاً، عاجِلاً غَیْرَ آجِلٍ، نافِعاً غَیْرَ ضارٍّ»***   **ترجمه:** خدایا! به ما بارانی سودبخش، گوارا، خوشگوار، فراگیر، پرآب، بی درنگ و بدون تأخیر، سودمند و غیر زیانبار بباران.