2777
2789
عنوان

بااین وضعیت چجوری پسرا و خانوادشون روشون میشه جهیزیه بخوان

| مشاهده متن کامل بحث + 19107 بازدید | 865 پست
اگر زندگی مشترکه، چرا زن حق طلاق و تحصیل و اشتغال و خروج از کشور و مسکن و حضانت نداره؟ مشترک نیست مگ ...

ی ساعته داریم توضیح میدیم قوانین مضخرف نمیتونه کاری کنه باز میای مطرح میکنی؟🙄😒

عجب

دارک شد

نه کار بر جدیدم نه قدیم

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

😐😐😐😐😐😐😐چرا از قانون نسبتا خوبی که گذاشته شده چیزی نمیگی؟! اینکه خانوم میتونه با بخشیدن کل مهر ...

طبق قانون جدید در صورتی که زن کل مهریه خودشو ببخشه میتونه درخواست طلاق بده و دادگاه تازه بررسی میکنه اگه دو شرط دیگه رو هم داشته باشه اجازه طلاق بده یا نده حق طلاق به زن داده نشده تازه تو اون بررسی های بعدی اگه طبق معمول به نفع مرد رفتار نکنن

تو سایت های خبرگزاری توضیح دادن

خدایا هرکس هرچیزی برای من خواست اول همون چیزو به خودش بده🤲🏻 من از همونام که نه مذهبیا قبولشون دارن نه غیرمذهبیا ترکیبی و حد وسطم😊 دوست دارم هم مسلمون🌙باشم هم مسیحی✝️ با بحث کردن با من نمیتونی عقاید و نظرات منو عوض کنی اگه دیدی تو بحثی جوابتو ندادم بدون در حدی نبودی که جوابتو بدم😏 

اصلا بخدا همینجوری موندم که اینا چی میگنواقعا اینا خانومن؟😳 حتی متوجه کوچکتربن مسئله نمیشنطرف خوشحا ...

خوب مگه کسی گفته نخوره و نپوشه! واقعا بعضی از استدلالاتون گل به خودی😐

ز گیتی دو کَس را سپاس....یکی حق شناس و یکی حدشناس🌻
فکر کنم از اول بحث نبودی آکسی نمیگه زن جهاز چند میلیاردی بده برو صورت مساله(متن تاپیک) رو بخون متوجه ...

ببین عزیزم حرف رو عوض نکن تو گفتی جهاز ارزونه و در زندگی مشترک استفاده میشه ولی خونه و طلا گرونه وغیره من کاری به به متن تاپیک ندارم شما به من ریپ زدین و گفتین طلا و خونه گرونه منم گفتم هرچقد باشه برا مرد میمونه درواقع برا خودش میخره ولی جهاز باهم استفاده میشه بعد ۵ سال هم نمیشه گرفت ولی مرد اگه بعد ۲۰ سال هم طلاق بگیره اون خونه و ماشین که به نام خودشه هیچکس ازش نمیگیره

اصلا بخدا همینجوری موندم که اینا چی میگنواقعا اینا خانومن؟😳 حتی متوجه کوچکتربن مسئله نمیشنطرف خوشحا ...

ازین خوشحالن که خودشون آخرین بدبخت ها نیستند

بقیه هم قراره بدبخت بشن 😂

اگر خدای نکرده ی دختر عاقل باشه حقشو بخاد سریع حمله میکنن بهش

اصلا دلم نمیخاد تو این سایت کسی رو ناراحت کنم اما همزمان علاقه ای به شعار دادن و تز روشنفکری ندارم ، چیزی که میگم صرفا دیدگاه و نظر خودمه نسبت به موضوعات 

افرین عالی گفتید

خدایا هرکس هرچیزی برای من خواست اول همون چیزو به خودش بده🤲🏻 من از همونام که نه مذهبیا قبولشون دارن نه غیرمذهبیا ترکیبی و حد وسطم😊 دوست دارم هم مسلمون🌙باشم هم مسیحی✝️ با بحث کردن با من نمیتونی عقاید و نظرات منو عوض کنی اگه دیدی تو بحثی جوابتو ندادم بدون در حدی نبودی که جوابتو بدم😏 

من بابا اصلا ۱۰۰۰۰ میلیارد باشه برا خودش میمونه چرا خودتون رو زدین نفهمی چرا دختر تو این گرونی خانوا ...

شما متوجه نشدی بعد هی ریپ میزنی عزیزم

ما که دعوا نداریم

دارم میگم چون هزینه بالاتری داره پس درنتیجه موندگاریش هم بالاتره جای تعجبی نداره

شما یه وسیله خونه بگو که قیمتش با قیمت خونه همخوانی کنه بعدم شما ناراحتی میخوای یچی بگیری برات بمونه خواستی ازدواج کنی توافق کن برعکس باشه شما خونه بگیر طرف مقابل وسیله خونه بگیره

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕
بعدشم چند درصد مردا الان انقد ثروتمندن؟! بعد بنظرت مردیکه انقد ثروتمنده چند درصد میره با زنی که خیلی ...

من خیلی میشناسم

کلی زن تو زندگی مشترک تلاش کردن ولی بعد عمری از بس مرد اذیتشون میکنه بدون هیچی میرن

الان اینکه یه زن بعد بیست سال زندگی فقط جونشو برداره و فرار کنه و هیچی هم بهش نرسه بعد از اونهمه فدا ...

بله وقتی داره زجر میکشه و نمیتونه زندگی کنه

حداقل میتونه جدا بشه و از اول زندگی شو بسازه

اینکه همینجوری بخواد ادامه بده خوبه؟!

نه بتونه زندگی کنه نه هیچی زجر بکشه فقط چون شوهرش

طلاقش نمیده.....

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕
خجالت بکش بس کن این قانون خوبه؟؟؟؟؟بعد از ی عمر زندگی و بشور و بساب و خدامات جنسی فقط از این راضی با ...

طبق قانون شما که یه عمر شستی و پختی،میتونی اجرت المثل ایام زوجیت رو بگیری!مهریه هم که تا جاییکه داره میتونی بگیری,بقیه ش هم که تا اخر عمرش مدیونته و هر وقت مالی ازش پیدا کردی میتونی بری یقه ش رو بگیری! اگر حضانت بچه ها به تو داده باشه مرد باید نفقه بچه ها رو هم بده! دیگه چی میمونه!!!؟؟؟

ز گیتی دو کَس را سپاس....یکی حق شناس و یکی حدشناس🌻
خوب مگه کسی گفته نخوره و نپوشه! واقعا بعضی از استدلالاتون گل به خودی😐

والا شما بیشتر گل بخودی میزنی

خب چیکار کنه؟

تقریبا همه ی خانوما قناعت میکنن توی زندگی که خونه بخرن ماشین بخرن رشد کنن پیشرفت کنن و زندگی بسازن آخرم حق زن توی اون زندگی رو نادیده میگیرن

والا بریم مثل خارجی ها کار کنیم و دونگ بدیم در عوض تمام کارای خونه و بچه مشترک باشه و تمام حقوقمون رو بهمون بدن خیلی خیلی بهتر و عادلانه تره

با مهریه دارن سر خانوما رو شیره میمالن

❤️🤍PEGAH🤍❤️