2777
2789
عنوان

بااین وضعیت چجوری پسرا و خانوادشون روشون میشه جهیزیه بخوان

| مشاهده متن کامل بحث + 19138 بازدید | 867 پست
مهریه اخه جای جهزیه رو میگیره؟ جهیزیه اول زندگی پرداخت میشه تمام و کمال کجا با مهریه یکیه ک طرف ایا ...

قبله حداقل میشد مهریه رو اهرم فشار کرد برای مردای ی خیانت کار که اذیت میکنن و.....تا در ازای بخشش مهریه طلاق بگیری

الان در ازلی بخشش مهریه ام نمیشه طلاق گرفت

🌧دعای باران 🌨**«اَللّهُمَّ اسْقِنا غَیْثاً مُغیثاً، هَنیئاً مَریئاً، مَریعاً، غَدَقاً، عاجِلاً غَیْرَ آجِلٍ، نافِعاً غَیْرَ ضارٍّ»***   **ترجمه:** خدایا! به ما بارانی سودبخش، گوارا، خوشگوار، فراگیر، پرآب، بی درنگ و بدون تأخیر، سودمند و غیر زیانبار بباران.

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

طرف نداشته باشه بده فرقی نمیکنه چی باشه زندان نداره

شمارو کنمیدونم ما خوزستان

زمان خواستگاری طلای عروس دقیق مشخص میکنیم کتا قبل ازدواج باید خریداری بشه تا ازدواج کنن حالا یا پول ک معادل طلا میخرن

یا گرم طلا و عین گرم باید خریداری بشه

این خیلی بهتره از مهریس البته مهریه هست

طرف ما نصف نصفه خدا رو شکر😜 اسکلم خودتی نیشتو ببند

خب پس دخترای سمت شما انقد آپشن ندارن که مجبورین یه چیزی هم دستی بدین تا بیان بگیرنتون

و الا همه جا داماد عروسی میگیره

نیازی نیس پدر دختر پول عروسی بده

با احترام،درخواست دوستی پذیرفته نمیشود//💍🤍//کاربر آقا توی تاپیک هام شرکت نکنه و ریپلای نزنه

درسته شرایط خیلی سخته ولی هنوز ادمای خوب هستن والا من میبینم مردایی ک برا زن و بچشون صدها کیلومتر دو ...

منت چیو میزارین

قانون که بدجور هواشونو داره نمیزاره اذیت بشنداین زن بدبخته برده شده

بعدشم همه مردا که کیلومتر ها دور تر تلاش نمیکنن

شمارو کنمیدونم ما خوزستان زمان خواستگاری طلای عروس دقیق مشخص میکنیم کتا قبل ازدواج باید خریداری بشه ...

ایجوری خوبه ولی تو تهران از این خبرانیس

من خدارو اونجایی دیدم که برنامه های منو بهم میزد تا قشنگترشون کنه دورت بگردم خدا❤🌺
قبله حداقل میشد مهریه رو اهرم فشار کرد برای مردای ی خیانت کار که اذیت میکنن و.....تا در ازای بخشش مه ...

خودت داری میگی ب زور باید طرف کاری کنه طلاقت بده

طرف ب زور وادار کنی طلاقت بده هیچیم از زندگی نبری درحالی ک تو اول زندگی کلی جهیزیه بردی و سالها تو زندگی تلاش کردی اخرسرم کوفتت دستت نمیذارن الان مهریه کم شذ تازه یاد زنا افتادن چقد تبعیض در حقشونه با اینکه قبلشم همین بوده

قبله حداقل میشد مهریه رو اهرم فشار کرد برای مردای ی خیانت کار که اذیت میکنن و.....تا در ازای بخشش مه ...

ببین قانون الان واقعا فقط به نفع مردای هیچی نداره

شما قبلا میتونستی بابت ۱۴ تا سکه حکم جلب بگیری واسه شوهر مفلست،الان دیگه نمیتونی

وگرنه اگه همسرت از ۱۴ تا بیشتر داره بازم وظیفشه مهریتو بده

قانونو ول کن

ما باید حواسمون باشه مهریه بالا بزنیم و ازشم نبخشیم

همین

با احترام،درخواست دوستی پذیرفته نمیشود//💍🤍//کاربر آقا توی تاپیک هام شرکت نکنه و ریپلای نزنه

چرا شما فکر میکنید قبل این قانون مهریه کامل پرداخت میشده؟؟؟

پزداخت نمیشد ولی حداقل میشد با بخشش مهریه طلاق گرفت الان دیگه نمیشه

🌧دعای باران 🌨**«اَللّهُمَّ اسْقِنا غَیْثاً مُغیثاً، هَنیئاً مَریئاً، مَریعاً، غَدَقاً، عاجِلاً غَیْرَ آجِلٍ، نافِعاً غَیْرَ ضارٍّ»***   **ترجمه:** خدایا! به ما بارانی سودبخش، گوارا، خوشگوار، فراگیر، پرآب، بی درنگ و بدون تأخیر، سودمند و غیر زیانبار بباران.

نه دیگهشوهر خوب گدای جهیزیه خواستن نیساینایی که دنبال جهاز و مارک سماور و قابلمه و... هستن،یه مشت پس ...

😂😂😂 فقط اون قسمت شورت

اصلا دلم نمیخاد تو این سایت کسی رو ناراحت کنم اما همزمان علاقه ای به شعار دادن و تز روشنفکری ندارم ، چیزی که میگم صرفا دیدگاه و نظر خودمه نسبت به موضوعات 

ایجوری خوبه ولی تو تهران از این خبرانیس

اره میدونم ما جنوب اولویت طلاهای عروس هستن این نیست که خانواده داماد هرچی بخرن بیارن یا ی روز همینجور برم بخرن

دقیق مشخصمیکنن مثلا طلاها خواهرم ۶ سال پیش ۷۰ گرم بود عین شوتهیه کردن تا رفتن عقد کردن

منت چیو میزارینقانون که بدجور هواشونو داره نمیزاره اذیت بشنداین زن بدبخته برده شدهبعدشم همه مردا که ...

شما یه خیانت یا مشکل خاص دیدین اعتماد سخت شده براتون منت گذاشتن نیست منظور اینه کلمه همه رو نباید به کار برد همه بد نیستن من میبینم بعضیا چقد زن و بچشونو دوست دارن و زحمت میکشن براشون