2777
2789
عنوان

بااین وضعیت چجوری پسرا و خانوادشون روشون میشه جهیزیه بخوان

| مشاهده متن کامل بحث + 19111 بازدید | 865 پست
آخه باور کن اینطور نیستیعنی دقیقا مثالهاش الان توی ذهنمه، کلا طرف رفتارشو عکس کرده وقتی رسیده به برا ...

خب من به شخصه برادر ندارم که برام مهم باشه😂

فعلا مهم خودمونیم

با احترام،درخواست دوستی پذیرفته نمیشود//💍🤍//کاربر آقا توی تاپیک هام شرکت نکنه و ریپلای نزنه

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

پربازدید شد برای امضام دعا کنید 🥺🥺🥺🥺💙

لایک کنید منم براتون حمد میخونم 💚

مرسییییی

برای اینکه دانشگاه فرهنگیان قبول شم صلوات میفرستید ودعام میکنید ؟! آخه دعای نی نی سایتی ها گیراست    کاربری دست دوتا دوست صمیمیه  ملوین و مهرسا🦋🤍.                 

اینجا طرف تاپیک زده مهریه من 500تا هست ولی برای برادرم رفتیم خواستگاری گفتیم فقط 14 تایسری خانواده پ ...

مهریه رودختر و پسر بین خودشون قبول میکنند

فرضا شوهر من مهریه منو قبول کرده هزار تا یعنی خودمون توافق کردیم سر هزار تا اما برادرم نمیخواد برای زنش هزار تا سکه بندازه تکلیف چیه ؟

کلا مهریه حتی دوتا خواهر تو یک خانوادخ تو یک زمان ممکنه مثل هم نباشه

چون مهریه به خیلی عوامل بستگی داره

و توافقی فقط بین دختر و پسر هست

همون ۱۴ تارو هم قسطی میدن تا بیانم بدن کلی طول میکشهواقعا خوشبحالتون که اینقدر هواتون رو دارن

هر ۱۰ ماه باید یدونه بدن بعدشم ببین باید حتماا پول نداشته باشه تا قسطیش کنن وگرنه ازش میگیرن

همونطور که دختر دنبال ی شوهر خوب هستپسر هم حق داره ی جهیزیه خوب از دختر بخوادپس مساوی هستزندگی مشتر ...

کدوم مساوی شوخی میکنی زن علیه زن واقعا متاسفم تو ایران زن ارزش نداره زن حق تحصیل حق اشتغال حق طلاق حق حضانت بچه رو نداره دیه اش نصف دیه مرد هس حتی اگه زنی حامله باشه و بچه رو سقط کنه اگه پسر باشه تا اعدام راه داره با یه دیه ی سنگین ولی اگه دختر باشه نصف دیه پسر میشه بعد اگه پدری فرزندش زو بکشه قصاص نمیشه بعدی و مهم ترین اگه به دختری تجاوز شه و حامله شه اون بچه رو سقط کنه طرف میتونه شکایت کنه