پیشی_ملوس_گوگولی مدیر استارتر عضویت: 1401/07/26 تعداد پست: 3143 عنوان شده نخواید یکیو فراموش کنید 38 بازدید | 7 پست فراموشیش به نفعتون باشه اما قشنگ ترین خاطراتتون با اون باشه و دوسشون داشته باشید و دلتون نخواد خودش و خاطراتش فراموش شه..من تو همین شرایطم دعا کنید برام کسی که عاشقشم برگرده و عروسی کنیم!کاش خدا هیچ ارزویی و برای هیچکس حسرت نکنه..💔😔کاش صلاحم با خواسته ام یکی بشه! دیروز | 15:42 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
alone_2 عضویت: 1403/07/07 تعداد پست: 16970 وقتی خودم بخوام فراموش شهدیگه فکرش از ذهنمم رد نمیشه خِیالك مایفارگني🩶🌿.
bud عضویت: 1402/03/27 تعداد پست: 15353 هیچ ادمی فراموش نمیشه فقط دیگه به جایی میرسی که جلوش میتونی زشت ترین حالت خودت باشی یا تو اون لحظه تو بدترین شرایطی که میتونی باشی و اهمیتی نداره برات میگن دعایی نی نی سایتی ها میگیره برام دعا کنید که به چیزی که براش تلاش کردم برسم🍓🤍🌱 اگه دعا کردید ریپ بزنید تا براتون صلوات بفرستم🤍✨️
نگارآ17 عضویت: 1403/01/29 تعداد پست: 2431 اره میترسیدم چتامون عکسامون پاک شهیبار دستم خورد عکساشو پاک کردم افتادم گریهولی یروز همشونو خودن پاک کردم همچیشوالان نه ازش متنفرم نه عاشقش نه حسیانگار یک اشناس که میشناسمش
پیشی_ملوس_گوگولی مدیر استارتر عضویت: 1401/07/26 تعداد پست: 3143 وقتی خودم بخوام فراموش شهدیگه فکرش از ذهنمم رد نمیشه هم دلم میخواد حالم خوب شه هم دلم نمیخواد فراموش شه دعا کنید برام کسی که عاشقشم برگرده و عروسی کنیم!کاش خدا هیچ ارزویی و برای هیچکس حسرت نکنه..💔😔کاش صلاحم با خواسته ام یکی بشه!
alone_2 عضویت: 1403/07/07 تعداد پست: 16970 هم دلم میخواد حالم خوب شه هم دلم نمیخواد فراموش شه اگه فراموشیش ب نفعتهفراموش کن.. خِیالك مایفارگني🩶🌿.
پیشی_ملوس_گوگولی مدیر استارتر عضویت: 1401/07/26 تعداد پست: 3143 منه دیوونه تو این شرایطم منم.. دعا کنید برام کسی که عاشقشم برگرده و عروسی کنیم!کاش خدا هیچ ارزویی و برای هیچکس حسرت نکنه..💔😔کاش صلاحم با خواسته ام یکی بشه!