2777
2789
عنوان

خیای بدید خیلی زن ستیزین

| مشاهده متن کامل بحث + 689 بازدید | 78 پست
به مشاغل دیگه بی احترامی نکرده به یک مرد بی شعور پر رو که دیپلم داره و یک وانت اومده خواستگاریش نارا ...

اره من ناراحت شدم اومد

بهم برخورد

چون دختر هم سطح خودش تو اقوام هست چرا نرفت اونجا؟

بدتر میدونی چی بود؟ گفتم برنامه ت برای اینده چیه برای شغل یا .. برنامه نداشت . برای خونه اجاره کردن برنامه و پس انداز نداشت! چی رو اورده بود؟زیر شکمش رو فقط؟ اون که با یه د ی ل د و حل میشه . من خیلی عصبانی شدم وقتی اومد. فامیل بود احترام گذاشتم. قصده مسخره کردن راننده ها نبود واقعا!

ققط گارد داشتم به خاستکار خودم

منی که دخترم هزار تا برنامه دارم

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

اره من ناراحت شدم اومدبهم برخوردچون دختر هم سطح خودش تو اقوام هست چرا نرفت اونجا؟بدتر میدونی چی بود؟ ...

ازین مردای کله پوک ات و اشغالی زیاد دور و بر دختر شاغل زیاده . چرا نرفت سراغ اونا ؟ چون تو بوی پول میدی و تازه خودش بی سواده پز تو رو میده که زنم تحصیلکرده و شاغله .

ازین مردای کله پوک ات و اشغالی زیاد دور و بر دختر شاغل زیاده . چرا نرفت سراغ اونا ؟ چون تو بوی پول ...

حالا ات. اشغالی که نیست🫠 فقط اشتباه کرد همین

قبولم کنن تهش دعواست چون نیاز مالیم از درامد اون بیشتره