2777
2789
دختر خاله من ژنتیکا سبزه بود همیشه پنکک میزد یکم بهتر میشد تا اینکه عیدی من فک کردم بازم آرایش داره ...

خب ازش میپرسیدیییییییییییی😭😂

و مثل همیشه یادت باشه ، درد یا لذت کاری که انجام میدی نمیمونه ، اما افتخار یا شرمندگیش چرا !🌱💚⏳️

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

من دختر عمم قبلا پوستش خیلی تیره بود به تازگی دیدمش عین برف شده بود پس اونم لیزر کرده؟

وای حتما کرم معجزه زده منم دوست دارم کرم معجزه بزنم ولی اجازه ندارم

خداروشکر بانوی ایرانی هستم🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮                    خداروشکر شیعه هستم و منتظر امام زمانم هستم 

اجازه از کی؟ یواشکی بزن

والا من خیلی وقته میدونم کرم معجزه دست ساز خیلی خوبه ولی خانوادم نمیزارن بزنم میگن ترک کنی سیاه میشی

خداروشکر بانوی ایرانی هستم🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮                    خداروشکر شیعه هستم و منتظر امام زمانم هستم 

والا من خیلی وقته میدونم کرم معجزه دست ساز خیلی خوبه ولی خانوادم نمیزارن بزنم میگن ترک کنی سیاه میشی

سیاه نمیشه به حالت اول برمیگرده

تاثیرشون فقط تا وقتیه که ازشون استفاده کنی

سیاه نمیشه به حالت اول برمیگرده تاثیرشون فقط تا وقتیه که ازشون استفاده کنی

بدتر نمیکنه صورتو؟ از کجا اصل و فیکشو بفهمیم؟ سفید میکنه صورت رو ؟

عرب ملک غزه کجا من کجا ؟ فلسطین کجا عشق به میهن کجا؟ هزاران چو لبنان و آن این .فدای یک خشت ایران زمین

سیاه نمیشه به حالت اول برمیگرده تاثیرشون فقط تا وقتیه که ازشون استفاده کنی

خودتون هم استفاده کردین ؟؟؟

بدتر نمیکنه صورتو؟ از کجا اصل و فیکشو بفهمیم؟ سفید میکنه صورت رو ؟

من که تا حالا استفاده نکردم اما اگ میخواستی استفاده کنی حتما حتمااا برو پیش دکتر پوست تا اون بهت معرفی کنه ، خودشم بهت میگه از کجا بخری که فیک نباشه