2777
2789
عنوان

خیای بدید خیلی زن ستیزین

| مشاهده متن کامل بحث + 703 بازدید | 78 پست

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

کسی به معیار دخترا کار نداره این خانوم شغل بقیه رو مسخره کرد

کم نیستن پسرایی که ظاهر یه دختر رو نمیپسندن و مسخرش میکنن

شما از صحبت اونا هم ناراحت میشین؟ مطمئنم نمیشین میگین نپسندیده دیگه حق داره دلش دختر خوشگل بخواد

من خدا را آنجایی دیدم که برنامه های مرا بهم میزد تا قشنگ ترش کند🌿
در مورد شغل خواستگارش حرف زده نه همه ی مردم و حق هم داره . مرد باید احترام خودش دست خودش باشه هرجایی ...

عنوان شغل رو گفته میتونست نگه

این که دیگران چی گفتن رو من کاری ندارم حرف بدی زدن نظر خودم رو گفتم اگه درامدمون زیاده دیگران رو تحقیر نکنین

عنوان شغل رو گفته میتونست نگه این که دیگران چی گفتن رو من کاری ندارم حرف بدی زدن نظر خودم رو گفتم اگ ...

این مشکل شماست که هرکس هرچی بگه تحقیر خودتون میدونید . لابد خودتون هم با شغلتون مشکل دارید و فکر می کنید تحقیر آمیزه .

اینقدر حسادت نکن . تو با هم سطح خودت رفتی این خانم هم حق داره با هم سطح خودش باشه تمام .

وااای ترکیدم تو مگه ماها رو میشناسی؟؟؟از کجا میدونی من کیم اون کیه ولی به تو بیشتر از اون حسادت کردم میدونی چرا؟؟

وااای ترکیدم تو مگه ماها رو میشناسی؟؟؟از کجا میدونی من کیم اون کیه ولی به تو بیشتر از اون حسادت کردم ...

ببین همون راننده نیسان آرزوش بوده با بالاتر از خودش باشه و دخترای خانه دار و بیپول رو لایق ندونسته ، پس ازش دفاع نکن .

این مشکل شماست که هرکس هرچی بگه تحقیر خودتون میدونید . لابد خودتون هم با شغلتون مشکل دارید و فکر می ...

نه من مدرک خودم کارشناسی ارشده

ولی معتقدم آدمها با انسانیت و افکارو فرهنگشون بالا هستن

البته که باید زن و شوهر با هم از نظر طبقه اجتماعی و مالی و فرهنگی هم طبقه باشن

حتما به مشکل میخورن

ولی به خودم اجازه بی احترامی به مشاغل دیکه رو نمیدم

حالا دعوا نکنیدمن کلا خیلی با مردای ایرانی مشکل دارمپرو ان

نه والا دعوا نکردم من اصلا اینو نمیشناسم چه دعوایی دارم باهاش شما چون یکبار جدا شدی طرز فکرت اینه منم بهت حق میدم خواهر منم جدا شد الان میگه همه مردا بدن همه خرابن و...ولی ببین مرد خوبم خیییلی هست مثل زن خوب مرد بدم خیلی هست مثل زن بد به حرفای اینایی که خیلی طرفتو گرفتن زیاد توجه نکن

نه من مدرک خودم کارشناسی ارشده ولی معتقدم آدمها با انسانیت و افکارو فرهنگشون بالا هستن البته که باید ...

به مشاغل دیگه بی احترامی نکرده به یک مرد بی شعور پر رو که دیپلم داره و یک وانت اومده خواستگاریش ناراحته میگه این مرد بهم توهین کرده که اومده سراغم .