2777
2789
عنوان

خیای بدید خیلی زن ستیزین

718 بازدید | 78 پست

چرا وقتی تو جامعه ما پسر ۴۰ساله دختر ۲۷ ساله میگیره عیب نیست چرا وقتی پسرا دنبال قیافه و هیکل و هوا هوسن مهم نیست عیب نیست.

همه میدونین برا چی سن پایینتر میگیرن چون جوونه و تن بلوری!

ولی من تا تایپیک زدم شغل مهمه و چرا یه دیپلمه اومده خاستگاریم ۹۰ درصد کامنتها بد و بیراه گفتن حتی بعضیا توهین کردن بهم!

چرا همیشه کار ما خانوما زشته

گناه زشت نیست تا وقتی یه زن مرتکب شه.

التماس تفکر

حسودن و عقده ایی سگ محل کن

پسرا دنبال پول پدر زن باشن زرنگیه ولی دخترا یکی و همسطح بالاتر خودشون بخوان زیاده خواهی

پیکمی ها از بدبختی زنای دیگه لذت میبرن سادیسم دارن

نخیر جنسیتیش نکن من بودم تو تاپیکت ولی کامنت نذاشتم تو شغل راننده نیسان رو مسخره کردی بعدم پز شغل همکاراتو دادی بعدم گفتی صد تا دوست پسر دارم اخرم هرچی گفتن شغلت چیه نگفتی خب انتظار داشتی بهت چی بگن؟

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

بله خیلی زن ستیزن چون نمیتونن بپذیرن کل زندگیشون بهشون ظلم شده یا شوهر و پدرشون بهشون زور گفته و میخوان همه چیو عادی جلوه بدن تا حس بدبختی نکنن

ینی تو از یه مرغ هم بپرسی میدونه که امار تجاوز،خشونت،قتل،دزدی،خیانت و....تو مردها بیشتره بعد تو تاپیک بغلی واسه مردا یقه میدریدن که نه کی گفته مردا اینجورین

سومین‌کاربری،علت تعلیق:گفتن حقیقت                              نینی‌یار تادلت بخواد ایمیل وشماره دارم تازه دوستا وخانوادمم هستن پس بی‌دلیل تعلیق نکن،نکن خواهرمن نکن                                                                                                        این‌اسموزمانی‌گذاشتم ک هنوزواسم مهم بود،دیگه نمیخوام هیچ ردی ازش باشه ولی متاسفانه نمیشه نام کاربری نینی‌سایتو عوض کرد
حسودن و عقده ایی سگ محل کن پسرا دنبال پول پدر زن باشن زرنگیه ولی دخترا یکی و همسطح بالاتر خودشون بخو ...

دقیقا

پسرا میان خاستگاری از قبل امار حساب بانکی خودتو وبابات درمیارن مگر اون یک درصد اصیل جامعه

اتفاقا دخترا باید دنبال پول باشن

مگه پسر دنبال قیافه اس کسی مشکلی داره؟

پسرا دخترای خوشگلو میخوان

دخترا هم مردای پولدارو

البته برا همه پسرا صدق نمیکنه

بعضیا شون آدمای خوبی هستن که جای پولدار نبودشونو مبتونه پر کنه

مائده هستم🌷🌷🌷یه خواهر کوچیکتر دارم🌷🌷🌷یه برادر بزرگتر🌾کاربری دست چند نفره

نخیر جنسیتیش نکن من بودم تو تاپیکت ولی کامنت نذاشتم تو شغل راننده نیسان رو مسخره کردی بعدم پز شغل هم ...

هی هی من نکفتم صدتا دوست پسر دارم هرزه ام مگه

یه دختر که خودش لایق خرفاش بود به من گفت تو دست دومی

گفتم اره صدتا هم دوسپسر داشتم

طبیعیه تو با خیلی ها بری تو رابطه بر اشنایی

اما داخل چهارچوب

مرد متاهل خط قرمزه

دقیقاپسرا میان خاستگاری از قبل امار حساب بانکی خودتو وبابات درمیارن مگر اون یک درصد اصیل جامعه

پسرا اولویت اول خودشونن اول به منفعت خودشون فکردمیکنن ولی جامعه زنستیز از زنا طلبکار که زنها بدون توقع جان فدایی کنن

زما باید ارزش خودشونو بدونن و پشت هم باشن

هی هی من نکفتم صدتا دوست پسر دارم هرزه ام مگهیه دختر که خودش لایق خرفاش بود به من گفت تو دست دومیگفت ...

اون گفت تو شغل پسره رو مسخره میکنی خوبه اونم بگه رفتم زن دست دوم گرفتم ؟

چه معنی داره دختر معیار داشته باشه😐

پسر برکت خداست همین که لطف کرده اومده خواستگاری باید بذارینش روی سرتون!

ولی پسر میتونه درباره همه چی معیار داشته باشه چون پسر مهمه و دختر هویجه😐😐😐

من خدا را آنجایی دیدم که برنامه های مرا بهم میزد تا قشنگ ترش کند🌿
اتفاقا دخترا باید دنبال پول باشنمگه پسر دنبال قیافه اس کسی مشکلی داره؟پسرا دخترای خوشگلو میخواندخترا ...

باید مسئولیت پذیر باشن و به کمک زنبجایی رسیدن زنو فراموش نکن و قدرنشناسی نکنن

بعضی مردا اون زنو فقط تو نداری میخوان وقتی موفق بشن زنو با سیاست و بهونه دک میکنن بره

باید مسئولیت پذیر باشن و به کمک زنبجایی رسیدن زنو فراموش نکن و قدرنشناسی نکنن بعضی مردا اون زنو فقط ...

دقیقا

مائده هستم🌷🌷🌷یه خواهر کوچیکتر دارم🌷🌷🌷یه برادر بزرگتر🌾کاربری دست چند نفره