2777
2789
من چون شوهر نمیخام دارم از ایران فرار میکنمکم ۲۲ سالمه تازه الان که نه سی سالگی گورمو گم میکنم

مگ قید معلمیتو بزنی

•دنیایِِ آرزوهام تو چشمایِ هیزٍ تو نیست :/                          •اگع الماس نباشع برا من نیست:/                                             •و در آخر هیچکس ب زیبایی حرفهایش نبود!:/                                     ○آدم تنها باشع ب "خ♡دا" نزدیک ترع○

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

آلمان . سوئد . انگلیس . اقوام رفتن البته . اونایی ک آلمان بودن جدیدا همشون دیپورت شدن

عضو گروه دو ستاره (۱۸ کیلو اضافه وزن)⭐   ✅وزن اولیه :۶۸/۸۰۰    💥هدف :۵۰  (اولین هدف :۶۸) 

تحصیلی برای دکترا برو با فاند توضیح بیشتر بدی میتونم راهنماییت کنم

راجب چی توضیح بدم خواهر ؟

من اطلاعاتی خودم خیلی کمه

ولی تنها آرزوم مرگه چون نتونستم خودکشی کنم و تصمیم گرفتم زنده بمونم تا خودش مرگمو برسونه

بعدش اینه بزارم برم یه جای دور 🙂

الآنم تنها کاری که میکنم اینه به شدت پول جمع میکنم و زبان میخونم

در مورد چی بگم بهتون؟

چطوری ؟ اطلاعاتی کمه

این رو باید تحقیق کنی تو دانشگاه ها بین دانشجوها خیلی دنبال بورسیه و مهاجرتن گروه هم دارن از تجربیلت هم استفاده می کنن اطلاعاتت رو تکمیل کن از تجربیات اونایی که بورسیه شدن استفاده کن

من اطلاعات زیادی ندارم ولی اکثر اقوام تو رنج سنی ۲۴ تا ۲۷ بورسیه شدن و رفتن کانادا فقط هزینه بلیط رفت رو دادن ولی خیلی تلاش کردن زبان خوندن آزمون دادن و..

این رو باید تحقیق کنی تو دانشگاه ها بین دانشجوها خیلی دنبال بورسیه و مهاجرتن گروه هم دارن از تجربیلت ...

ممنون خواهر

من چون معلمم دوست داشتم کاری برم و اونجام معلم باشم

ولی نمیشه انگار

بچه هایی که کم سن هستید این سه سال باقی مانده ترامپ رو مدرک زبان بگیرید ارشد بخونید و بعد برای دکترا ...

دلت خوشه. ترامپ کلا به ایرانیها و غیره ویزا نمیدهد. بعد هم فکر کردید. بیرون از ایران خیلی گل و بلبل اکثریت میگن فقط رفتیم اما واقعیتها آنجا را نمیگن خیلی ها فریب همین فضاهای مجازی خوردن و رفتن و بعد پشیمون شدن. شما که اینقدر دوست داری بری برو تجربه کن . اول تجربه کن و بعد واقعیات بگو نه اینکه داری هموطنانت فریب میدی . خوب کسانی که با حرفهای شما ترغیب بشن برن بعد از این که همه چیشون فروختن و بعد برن ببینن اون ور. گل و بلبل نیست و فضاهای مجازی همش دروغ آیا روت میشه توی. چشمهاشون نگاه کنی خیلی وقتی اونجامیرن می فهمن فریب خوردن خود کشی می کنند. چون همه چیزشون فروخته بودن. و رفته بودن آنجا. اما فهمیدن همه چی دروغ بود.

لیسانس

بهترین راه برای شما اینه که ارشد بگیری دانشگاهش خیلی فرق نداره فقط معدلت پایین نباشه . بعد در این حین آیلتس بگیری با نرخ حداقل شش و نیم بعد اپلای کنی برای اروپا کانادا استرالیا با هر جا دوست داری فاند کامل بگیری. از این مسیر شما راحت میری میتونی اونور هم از استادت بخوای بهت پوزیشن تیچینگ اسستنت بده که در طول دانشجویی بتونی تدریس کنی و تدریس به زبان دیگه رو یادبگیری. بعد از فارغالتحصیلی با رزومه خوبی که دکترا جمع میکنی راحتر میتونی معلم بشی خصوصا تو کانادا