2777
2789
آره دیگه خواهر چه غلطی کنم پس یه میلیارد پول کافیه یا کمه بنظرت ؟

کمه ب نظرم

اگ بخای اون ازمونو شرکت کنی کلی شرط و شروط داره

•دنیایِِ آرزوهام تو چشمایِ هیزٍ تو نیست :/                          •اگع الماس نباشع برا من نیست:/                                             •و در آخر هیچکس ب زیبایی حرفهایش نبود!:/                                     ○آدم تنها باشع ب "خ♡دا" نزدیک ترع○

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

موسسه دکتر هستی فک کنم اسمش بود براش پذیرش گرفت اما خیلی پول میگیرن البته زبان انگلیسی بلد بود و ایت ...

چ اراده ی فولادینی میخاد و جیب پرپول

•دنیایِِ آرزوهام تو چشمایِ هیزٍ تو نیست :/                          •اگع الماس نباشع برا من نیست:/                                             •و در آخر هیچکس ب زیبایی حرفهایش نبود!:/                                     ○آدم تنها باشع ب "خ♡دا" نزدیک ترع○
دیگه انقد جمع میکنم که یه روز گم شم برمچه شرطایی

باید خیلی سابقه ی کاری بالایی داشته باشی

همسرتم معلم باشه

اینارو یادمه فقط

سرچ کن میاره

غلط کردن همسر از کجام دربیارم 😑

دیگ پیدا کن سیسی

چن سال سابقه ی کاریته؟

بچه هایی که کم سن هستید این سه سال باقی مانده ترامپ رو مدرک زبان بگیرید ارشد بخونید و بعد برای دکترا فول فاند آمریکا اقدام کنید. تنها هزینه ای که خواهید کرد رفت و آمد به سفارت و مسافرت به آمریکا و چند تا هزینه جزیی دانشگاه هست.

آمریکا الانم ایرانیها رو میپذیده؟

الان مهاجرت نکردن به آمریکا حدود ۱۵ سال پیش الان قوانین جدید آمریکا رو نمیدونم فکر نکنم الان بشه مستقیما به آمریکا مهاجرت کرد باید کشور دومی بدی بعد از اونجا

بی حرف می روید‌ کلام 🙂🤝🌱