2777
2789
هیچ کشور خارجی از کسی دعوت نمیکنه این نکته اول. نکته دوم پزشک متخصص ایرانی آزمونها رو بده میتونه طبا ...

اتفاقا دعوت کرده چون دوست بند ه چندین مقاله نوشته و مقاله های پذیرفته شده و ازش دعوت کردن که بیاد و کنفرانس بده. وحای بهش گفتن همانجا بمونه و کار کنه دوست بنده دکترای شیمی داره . وقتی از. تاریخ ایران چیزی نمیدونی سکوت کنی خیلی بهتر است خیلی از افرادی که شهید شدن خیلی ها شون. کشورهای خارجی از اونها دعوت کردن که به اونجا مهاجرت کننن و در آنجا. بمون و تحصیل ادامه بدن و کار کردن اما آنها در ایران ماندن و وطنشون ترک نکردن و و حتی در. برابر دشمن از وطن دفاع کردن و شهید شدن .شما میگی شما فقط راست میگی و بقیه دروغ میگن ؟؟

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

اتفاقا دعوت کرده چون دوست بند ه چندین مقاله نوشته و مقاله های پذیرفته شده و ازش دعوت کردن که بیاد و ...

هیچ کشوری هیچ کسی رو دعوت نمیکنه شما میخوای اطلاعات غلط بدی و رو حرفت پافشاری کنی بکن. موفق باشی

هیچ کشوری هیچ کسی رو دعوت نمیکنه شما میخوای اطلاعات غلط بدی و رو حرفت پافشاری کنی بکن. موفق باشی

اتفاقا کسی که داره اطلاعات غلط میده شما هستید. دوست بنده دکترا شیمی داره و در رشته اش نخبه است و چندین مقاله نوشته و مقاله هاش چاپ شدن به زبان انگلیسی آنها مقاله هاشمی نه و از دعوت کردن . بعد شما میگی. بنده دروغ میگم فقط خودت راست میگی ؟

اتفاقا کسی که داره اطلاعات غلط میده شما هستید. دوست بنده دکترا شیمی داره و در رشته اش نخبه است و ...

اگر دوست شما یه دکترای شیمی معمولی داره بنده دانشمند یک درصد پر استناد جهانم پس مشخص هست می درست میگه کی اطلاعات نداره. شما هم دوست نداری گوش نده به حرفهای من . من وظیفه انسانی دارم بچه هایی که هدف مهاجرت دارن رو راهنمایی کنم

اگر دوست شما یه دکترای شیمی معمولی داره بنده دانشمند یک درصد پر استناد جهانم پس مشخص هست می درست می ...

کسی که دوست نداره گوش بده شما هستید. و دوستم یک دکترای شیمی معمولی نیست . اگر معمولی بود که ازش دعوت نمیکردم .بعد هم اینکه. تو میگی من در خارج هستم اما این در سایت هستی. و دیگران ترغیب به بیرون از ایران و علیه کشور ت حرف میزنی. این عجیبه. مگ نمیکی همه چی تو یه ایران بده . خوب. تو یعنی اینقدر بیکار هستی که توی سایت بیست و چهار ساعت کامنت و پیام بدی. پس مشخص شد که داره دروغ میگه. دیگه به بنده هم پیام نده.

چرا دیپورت شدن

نمیدونم مث اینکه کشور آلمان داره ایرانی هارو اخراج میکنخ مث افغانیا تو ایران

عضو گروه دو ستاره (۱۸ کیلو اضافه وزن)⭐   ✅وزن اولیه :۶۸/۸۰۰    💥هدف :۵۰  (اولین هدف :۶۸)