2777
2789
عنوان

کاش داداشم سقط میشد همه مون راحت میشدیم از دستش

| مشاهده متن کامل بحث + 8767 بازدید | 325 پست

اسی تک پسره؟

داداش منم همینه

با این تفاوت که شیشه میکشه

مواد هم می فروشه و دزدی هم میکنه

۴۰ سالشه

هیچ وقت مادرم رو نزد ولی خواهراشو زده تا دلت بخواد

من به خاطر اون ۱۶ سالگی ازدواج کردم

خواهرم ۱۴ سالگی ازدواج کرد تا فقط از اون خونه فرار کنیم

الان بابام گیر کرده با این هیولا

بابام مرد بازاری سرشناس و آبرو داری بود

بزرگ فامیل بود ، همه رو حرفاش حساب میکردن ولی این حیوون تیشه زد به آبروی پدرم .بمیرم برا بابام ، بارها گریه مرد ۷۰ ساله رو دیدم

ولی مادرم خیلی پشتشه ، میگه مریضه ، دست خودش نیست

و بدتر از همه مادرم تمام اموال شون رو سند زد براش

اصلا نفهمیدم چطور چنین کاری کرد

همه از مرگ میترسن، من از جمله‌ی «بسته ی شما رو به پایان است»🫤😐

من خودم یه پسر یکساله دارم به تمام مقدسات. قسم در اینده اینجوری کنه خونه مو میفروشم میذم یه جا ادرسم ...

من قسم خوردم پسردار که شدم جوااااهر تربیت کنم جوری تربیت کنم هرجا رفت بگن رحمت به شیر مادرش

کاش مامان من هم یک درصددد از این متنفر میشد کاش

ولی بزار مستقل بشم پاپوش درست میکنم براش میندازمش زندان که نتونه کاری کنه خانوادمو راحت میکنم

برای اینکه دانشگاه فرهنگیان قبول شم صلوات میفرستید ودعام میکنید ؟! آخه دعای نی نی سایتی ها گیراست    کاربری دست دوتا دوست صمیمیه  ملوین و مهرسا🦋🤍.                 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب لقمه از دهن شما میگیره میده اون زورش زیاد شه چاقو بکشهمیخواد نکنه!

همینو بگو ماهم از همین زورمون میگیره 💔

برای اینکه دانشگاه فرهنگیان قبول شم صلوات میفرستید ودعام میکنید ؟! آخه دعای نی نی سایتی ها گیراست    کاربری دست دوتا دوست صمیمیه  ملوین و مهرسا🦋🤍.                 

مادرت میزاره بنظرت؟

اون موقع اختیارم دست خودمه

پاپوش درست میکنم براش موادمخدری چیزی میندازمش زندان دیگه مادرم نمیتونه کاری کنه

این همه ادم که بدرد مملکت میخورن نان بیار ی خانوادن دارن پرپر میشن

اونوقت همون ادمای عذاب اور خانواده زنده ان و باعث اذیت بقبه میشن

کاش نسل این ادما زودتر منقرض میشد

بِحَقِّ یس وَ الْقُرآنِ الْکَرِیمِ وَ بِحَقِّ طه وَ الْقُرآنِ الْعَظِیمِ یا مَنْ یَقْدِرُ عَلَی حَوائِجِ السّائِلِینَ یا مَنْ یَعْلَمُ ما فِی الضَّمِیرَ یا مُنَفِّسَ عَنِ الُمَکُرُوبِینَ یا مُفَرِّجَ عَنِ الْمَغْمُوْمِینَ یا راحِمَ الشَّیْخِ الْکَبیرِ یا رازِقَ الطِّفْلِ الصَّغِیرِ، یا مَنْ لا یَحْتاجُ اِلَی التَّفْسِیرِ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ افْعَلْ بِی کَذا وَ کَذا به جای«و افعل بی کذا و کذا» 💟💟حاجات خود را ذکر کنی💛💛دعایی که امام حسین(ع) در روز عاشورا به فرزند خود آموخت تا در مشکلات عظیم بخواند💛💛 وقتی خوندی برای سلامتی و فرج امام زمان (عج) ی گل صلوات بفرست☺🌱🌱

اسی تک پسره؟داداش منم همینهبا این تفاوت که شیشه میکشهمواد هم می فروشه و دزدی هم میکنه۴۰ سالشههیچ وقت ...

خداشاهده منم مثل توهم

داداش منم دزدی میکنه ولی مواد نه

الهی بمیرم بدبخت پیرمرد 😔😭💔

منم مامانم خیلی پشت داداشمه خیلیی

من مامانم بخاد بمونه زیر دست این به جهنم بمونه

ولی عمرا بزارم بابام بخاد زیر دست این حیوون بوده میبرمش پیش خودم نمیزارم

جلو شوهرتون و خانواده شوهرتون خجالت نمیکشین ؟؟ اینو تو روتون نمیزنن؟💔💔

کاش خدا اینارو بکشه زودترییی اگر واقعا خدایی وجود داره

بخدا نمیشه 😔😔😔😭 یهو میبینی چاقو کشیده رو مادرم تا بزنتش شما باشی میتونی بشینی یه گوشه بیخیال نگ ...

من نمیکم بیخیالش باش، ولی شما داری حال و ایندتو بخاطر این شرایط خراب میکنی، میگم نکرانی شما چیو درست میکنه؟ ایا کاری از دستت برمیاد؟

این همه ادم که بدرد مملکت میخورن نان بیار ی خانوادن دارن پرپر میشن اونوقت همون ادمای عذاب اور خانواد ...

من نمیدونم خدا عدالتش کجاست

چرا آدمای ظالم انقدر سالم و عمر بلندی دارن؟

چرا خدا نمیبینه پس مگه نمیگه من همه بنده هامو میبینم بخدا ما جهنم رو تو همین دنیا دیدیم 😔😭💔

خداشاهده منم مثل توهم داداش منم دزدی میکنه ولی مواد نه الهی بمیرم بدبخت پیرمرد 😔😭💔منم مامانم خیلی ...

والا چی بگم

دیگه گاو پیشونی سفید شدیم

تیکه متلک بهمون میزنن ولی چیکار میشه کرد

من فقط آرزوی مرگ دارم براش که یه خانواده رو نابود کرد

قسم خوردم روزی که مرد با لباس سفید زیر تابوتش برقصم

والا چی بگم دیگه گاو پیشونی سفید شدیم تیکه متلک بهمون میزنن ولی چیکار میشه کرد من فقط آرزوی مرگ دارم ...

وای دختر تو منی یا من توهم ؟🥺😔💔

شوهرت هم تیکه میندازه؟؟! خیلی بده خیلی وای خدایا 😔😭

وای دختر تو منی یا من توهم ؟🥺😔💔شوهرت هم تیکه میندازه؟؟! خیلی بده خیلی وای خدایا 😔😭

نه شوهرم چیزی نمیگه ولی خب خودم خجالت میکشم

مخصوصا اینکه مادرم همه اموال رو زد به نام داداشم .

خیلی حقیر شدم

الان خواهرم مشکل داره ، ولی نمیتونه طلاق بگیره چون جایی نداره بره

داره میسوزه و میسازه

من به مادرم گفتم حلالت نمیکنم چون فقط منو زاییدی

تو که پسر دوست بودی منو سقط میکردی

هرکاری که فکرشو کنی کردیم کاری انجام ندیم براش نفرین میکنه که جیگرت میسوزه😑مامانم قابل تغییر نیس دق ...

برای همینه میگم ولش کنید شما به فکر آینده خودتون باشید. دلسوزی بی جا هم نکنید برای مادرتون ، کار دنیا سر جای خودشه شما چه بخواهید چه نخواهید هر آدمی کارمای رفتار و انتخابای خودشو تو زندگیش دریافت میکنه مادر شما هم از این قضیه نمیتونه فرار کنه، نفرین ناحق هم نه تنها نمیگیره بلکه برمیگرده تو دامن نفرین کننده ، این مقدس سازی ها هم که میگن مادر و پدر نفرین کنن ال میشه بل میشه فقط برای اینه که امثال تو و خواهرت هیچوقت نتونید از نقش بز قربانی خانوادتون خارج بشید، اون چیزی که آینده شما رو تعیین میکنه میزان تلاش و عاقلانه رفتار کردن خودتونه نه نفرین یه انسان ببخشید نادان

خوب شدنی نیست دعا کنید خدا زودتر مرگشو برسونه

عزیزم اینجور نگو انشالله خدا اهلش کنه

میدونم عذاب میکشین ولی مرگ همه ب دست خداست با دعای منو شما کسی مرگش زود یا دیر نمیشه فدات بشم

چه ربطی داره واقعا توی همین سایت کاربرایی هستن که از برادر استارتر بدترن با این که دخترن .بچه که در ...

حرف منم همینه

حال نداشتم تایپ کنم

پسر یا دختر اگهدرست تربیت نشن باعث عذاب و دردسرن

💪🏻لطفا با من درددل نکنید من خودم به زور شیره سرپام😉😉😉

مامان منم دقیقا همینجوریه لوسش کرده اونقدر بردتش بالا اینجوری شد خداشاهده مامانم غذا از دهن ما دریغ ...

ان شاالله فرهنگیان یک شهر دیگه و خوب ، قبول بشی

الهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

لطفا برای حاجتم یک صلوات بفرستین شما هم ان شالله به ارزو هاتون برسین،😊