2777
2789
عنوان

کاش داداشم سقط میشد همه مون راحت میشدیم از دستش

| مشاهده متن کامل بحث + 8992 بازدید | 325 پست
وای الهی . خدا شما رو نجات بده از اون خونه .مامانت بمونه و پسر ننرش

حالا مگه دلمون میاد مادرمونو ول کنیم ؟؟؟💔

پنج دقیقه قبل دعواش با داداشم ازش کتک بخوریم

ببینیم داداشم میخاد بزنتش دلمون میسوزه میدوهیم نمیزاریم :)

برای اینکه دانشگاه فرهنگیان قبول شم صلوات میفرستید ودعام میکنید ؟! آخه دعای نی نی سایتی ها گیراست    کاربری دست دوتا دوست صمیمیه  ملوین و مهرسا🦋🤍.                 

نه بابا اصلا به هیچ عنوان دختر مردم یه عمر نفرینمون میکنهاره دقیقا همش میترسم مامان بابام پیر بشن بی ...

مامانت که ببخشید نتیجه تربیت خودش رو دریافت میکنه این وسط بابات گناه داره، اگه هم فهمیدی جایی رفتن براش خواستگاری شده ناشناس هم زنگ بزنی به گوش دختره برسونی این پسر خوب نیست این کارو بکن

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

خدا خودش یا به راه راست هدایتش کنه و یا شَرش رو از سرتون کم کنه.

کنار آشیانهٔ تو آشیانه می‌کنم🌷تمام آشیانه را پر از ترانه می کنم🌹کسی سؤال می کند به خاطر چه زنده ای؟    و من برای زندگی تو را بهانه می‌کنم💙😘

این تاپیکو کاش زن های خاله خانباجی نی نی سایت که دارن خودشونو جر میدن پسردار بشن ببینن

چه ربطی داره واقعا

توی همین سایت کاربرایی هستن که از برادر استارتر بدترن با این که دخترن .بچه که درست تربيت نشه چه پسر چه دختر باعث عذابه . بر عکسش هم بچه ی خوب چه پسر چه دختر باعث برکته . بالاخره آدم دوست داره هم دختر داشته باشه هم پسر

من خودم شکر خدا هر دو را دارم و همیشه فقط خواستم هم سلامت باشند هم درست تربيت بشن .ولی اگر مشیت خدا این بود که فقط دختر یا پسر داشته باشم هم شاکر بودم وباز فقط سلامت و ادبشون را میخواستم .

اتفاقا هم درس بخونین هم کار کنید .قبول دارم سخته ولی بیسوادی بی پولی و نداشتن جایگاه اجتماعی خيلی سخت تره ✔️

عزیزم شما جاتو با والدینت عوض کردی انگارقرار نیست مراقب مادرت باشیوظیفه مادرته که مراقب شما باشهحاصل ...

بخدا نمیشه 😔😔😔😭

یهو میبینی چاقو کشیده رو مادرم تا بزنتش شما باشی میتونی بشینی یه گوشه بیخیال نگاه کنی؟؟💔

من با اینکه مادرم خیلی بد کرده بهم باز ته قلبم دلم نمیخاد بلایی سرش بیاد

کاش خدا جون داداشمو میگرفت

برای اینکه دانشگاه فرهنگیان قبول شم صلوات میفرستید ودعام میکنید ؟! آخه دعای نی نی سایتی ها گیراست    کاربری دست دوتا دوست صمیمیه  ملوین و مهرسا🦋🤍.                 

من خودم یه پسر یکساله دارم به تمام مقدسات. قسم در اینده اینجوری کنه خونه مو میفروشم میذم یه جا ادرسمو نداشته باشه زندگی میکنم میندازمش تو خیابون بخپاد بگه ج ن ده کتکم بزنه اون بچه رو باید انداخت اشغالی زندایی منم یه پسر ذلیل شده معتاد داره الان پنج سال رفته یع شهر دیگه با داییم ادرسشون و یه هیچکس نمیدنذاز دست پسرشون الانم پسرش زندان گفته به درک بمیره همونجا چرا این نره خر و بیرون نمیکنید از خونه یا ببریدش تیمارستان اونجا خودشون میان به زور میبرن

عزیزم اشتباه میکنی پدر و مادر بر اساس رفتار خودشون تعیین میکنند از بچه ها چقدر مهر و محبت و احترام د ...

هرکاری که فکرشو کنی کردیم

کاری انجام ندیم براش نفرین میکنه که جیگرت میسوزه😑

مامانم قابل تغییر نیس دقیقا مثل داداشم

به دادش نرس بزار سر عقل بیارتشتو روابط مادر و پسر دخالت نکنین شما😂

نمیشه کاش میشد باور کن نمیشه 😔😔😔

همش میگم خدا کمکم کنه مستقل بشم این حیونو برم بندازم بهزیستی جایی راحت شیم از دستش

مامانت که ببخشید نتیجه تربیت خودش رو دریافت میکنه این وسط بابات گناه داره، اگه هم فهمیدی جایی رفتن ب ...

نه بابا اصلا بابام اجازه اینو نمیده بخان همچین کاری کنن براش 😑

عزیزم شما جاتو با والدینت عوض کردی انگارقرار نیست مراقب مادرت باشیوظیفه مادرته که مراقب شما باشهحاصل ...

وااا اینی که میگی نشدنیه اصلا ممکن نیست هیچ انسانی نمیتونه نسبت به هانواده اش بیخیال باشه مگه میشه بلایی سر مادرت بیاد بعد تو یه گوشه بشینی بگی نه اون ماذرمه وظیفه اونه مراقبم باشه نه من😳😳😳😳😳خونواده از پوست و گوشت و خونته چطور میتونی اینجوری فکر کنی بعدم مادر تا وقتی بچه اش از اب و گل در نیومده وظیفشه مراقبش باشه نه تا پایان عمر بچه ام باید یه بخاری داشته باشه اوندیم پذر مادر فوت شد نباید بتونه از خودش مراقبت دفاع کنه هیچ بچه ای هم نمیتونه نسبت به پدر مادر بی تفاوت باشه

خدا خودش یا به راه راست هدایتش کنه و یا شَرش رو از سرتون کم کنه.

این هدایت بشو نیست

الهی که خدا مرگشو برسونه زودترررر زودتررر