2777
2789
عنوان

کاش داداشم سقط میشد همه مون راحت میشدیم از دستش

| مشاهده متن کامل بحث + 8764 بازدید | 325 پست
قرص برنج بهش بدین بمیره راحت شین

اخخخ کاش میشد

بعضی وقتا میگم سم بریزم تو غذاش بدم بخوره

برای اینکه دانشگاه فرهنگیان قبول شم صلوات میفرستید ودعام میکنید ؟! آخه دعای نی نی سایتی ها گیراست    کاربری دست دوتا دوست صمیمیه  ملوین و مهرسا🦋🤍.                 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

نر باشه خر باشههمین الآن نصف بیشتر زنهای همین سایت در به در آویزون کاشتن تخم پسرن

کاش این عقاید دور ریخته بشه

یعنی خداشاهده حتی برای زنیت خودشون ارزش قائل نیستن

برای اینکه دانشگاه فرهنگیان قبول شم صلوات میفرستید ودعام میکنید ؟! آخه دعای نی نی سایتی ها گیراست    کاربری دست دوتا دوست صمیمیه  ملوین و مهرسا🦋🤍.                 

نگو سقط بشه بگو خدا به راه راست هدایتش کنه عزیزم

این اگر خدا میخواست هدایتش کنه تاحالا کرده بود

فقط شده آیینه دق ما

این اگر خدا میخواست هدایتش کنه تاحالا کرده بود فقط شده آیینه دق ما

عزیزم تنها نیستی ما هم همچین زباله ای تو خونه داریم. البته برادر من بیمار روانیه خیلی از رفتاراش دست خودش نیست منم آرزوی مرگشو دارم تحمل کن عزیزم ان شاالله خدا خودش به داد همه مون برسه

براتون دل شاد، اندام فیت، پوست صاف، کارت پر پول و کسی که برگشته و مثل سگ پشیمونه ولی شما دیگه اونو نمی‌خواید آرزومندم.

راستی گفتی پشت کنکوری هستی منم بدون هیچ کلاس و مشاوری خودم خوندم البته کتاب تست داشتم رشته م انسانیه با رتبه ۴۶۰ کشوری بالینی دانشگاه دولتی قبول شدم. توکل کن به خدا و سفت و سخت تلاش کن مطمئن باش نتیجه تلاش هاتو می بینی

براتون دل شاد، اندام فیت، پوست صاف، کارت پر پول و کسی که برگشته و مثل سگ پشیمونه ولی شما دیگه اونو نمی‌خواید آرزومندم.

راستی گفتی پشت کنکوری هستی منم بدون هیچ کلاس و مشاوری خودم خوندم البته کتاب تست داشتم رشته م انسانیه ...

دمتتتت گرممم چ اراده قوی داشتی

کنکور چ سالی ؟ منبع کتابات چی بود؟

روزی چندساعت درس میخوندی؟ چندوقت قبل کنکور؟

دمتتتت گرممم چ اراده قوی داشتی کنکور چ سالی ؟ منبع کتابات چی بود؟روزی چندساعت درس میخوندی؟ چندوقت قب ...

کنکور ۹۰

راستش از ۶ صبح شروع میکردم تا ۱۱,۱۲ شب. به قول اون دوستمون که وکیل هست بهترین تایم برا درس خوندن صبح زوده صبح گلدن تایمه یعنی تایم طلایی

کتاب های مختلف خوندم گاج قلم چی خیلی سبز از فرهنگسرا میگرفتم یه تعدادی هم خودم خریدم

من از یکسال قبل کنکور استارتو زدم. راستی منم ریاضیم صفره ولی اشتباهی که کردم خیلی براش تایم گذاشتم آخرشم هیچی نزدم. اون دوستمون خیلی حرف خوبی زد هوشمندانه درس بخون چیزای با ضریب پایین رو حذف کن دروس مهم رو بخون

دلم برای خواهرمم میسوزه خداشاهده چندتا خواستگار اومدن دیگه پیداشون نشده سر این خودمم پشت کنکورم از ب ...

فقط و فقط درس بخون❤️❤️❤️

بعد انشالله یه آدم خیلی خوب

یه ازدواج خوب قسمتت بشه...🌼🌼

و از اون خونه بری

الانم زیادحرص و جوش نخور خودتو درگیر نکن

دلت نسوزه دخالت نکن که خودت داغون میشی

انشالله عاقبت بخیر بشی عزیزدلم ❤️❤️❤️

💕💕

خب مادر وقتی نزاره پدر تربیت کنه وقتی دهن باز میکنه میگه ج.ده !بابا میاد بزنه تو گوشش دعواش کنه مادر ...

عزیزم بابا اگه بخواد تربیت کنه به حرف هیچکسی گوش نمیده

پدر تو هم بخاطر انتخاب غلط همسر داره رنج میبره

به خدا تقصیر ندارهمن از نزدیک دیدم لمس کردمنیاز به بستری دارهحرفم رو جدی بگیر

بستری کردیم چندین بار شوک هم دادیم

قرص اعصابم میدیمش

ادم بشو نیست که نیست

خود من از شما نزدیکتر دیدم و لمس کردم