2777
2789
عنوان

کاش داداشم سقط میشد همه مون راحت میشدیم از دستش

| مشاهده متن کامل بحث + 8992 بازدید | 325 پست
به بهههه افرین دختر قوی کاش منم بتونم مثل تو باشم برام دعا کن که حتما همین امسال فرهنگیان قبول بشم ر ...

ممنون

من ۱۲سال پیش قبول شدم

انسانی بودم و الان وکیلم

خداروشکر الان اوضاع خوبه البته شاید چون هنوز دورم ازش

البته برادرمن اوضاعش انقدر بد نیست شاید چون مادرم انقدر رفتاراش سمی نیست

برادرم خیلی منو دوست داره ولی استرس های دوران مجردیم فراموشم نمیشه

من گوشگیر صنعتی میذاشتم تو گوشم تا صداهارو نشنوم حتی گاهی تو انباری هم درس میخوندم

بهتره بری کتابخونه درس بخونی

دوستان عزیز درخواست دوستی قبول نمیکنم حتی خانم

اره عزیزم رو همه تاپیک رو خوندی کامل ...؟

نه کامل نخوندم . آخی . ولی خود کرده را تدبیر نیست باید خیلی روی تربیتش وقت میذاشت و پررو بارش نمیاورد

زندگی آهسته تر من خسته ام .کوله باره پاره ام را بسته ام .زخم پایم درد دارد صبر کن.تا کسی مرهم گذارد صبر کن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ممنونمن ۱۲سال پیش قبول شدمانسانی بودم و الان وکیلمخداروشکر الان اوضاع خوبه البته شاید چون هنوز دورم ...

گوشگیر صنعتی چیه از کجا میتونم گیر بیارم؟؟؟

چندماه قبل کنکور روزی چندساعت درس میخوندی؟؟

منم انسانیم

چجور ساعت مطالعمو بالا ببرم ؟مواقع بی انگیزگی چیکار میکردی؟

برای اینکه دانشگاه فرهنگیان قبول شم صلوات میفرستید ودعام میکنید ؟! آخه دعای نی نی سایتی ها گیراست    کاربری دست دوتا دوست صمیمیه  ملوین و مهرسا🦋🤍.                 

نه کامل نخوندم . آخی . ولی خود کرده را تدبیر نیست باید خیلی روی تربیتش وقت میذاشت و پررو بارش نمیاور ...

الان هم ما داریم عذاب میکشیم هم خودش 🙂

برای اینکه دانشگاه فرهنگیان قبول شم صلوات میفرستید ودعام میکنید ؟! آخه دعای نی نی سایتی ها گیراست    کاربری دست دوتا دوست صمیمیه  ملوین و مهرسا🦋🤍.                 

گوشگیر صنعتی چیه از کجا میتونم گیر بیارم؟؟؟چندماه قبل کنکور روزی چندساعت درس میخوندی؟؟منم انسانیم چج ...

بستگس داره چقدر وقت داشته باشی

مثلا اوایل از ۶ساعت شروع کردم بعد ۸ساعت و یک ماه اخر شده بود۱۵ ساعت

من کلاس خاصی هم نرفتم بیشتر خودم کار کردم

برای رتبه ی خوب در انسانی حتما ریاضیت رو خوب بزن، مثل اسانسور میمونه

رشته ای که میخوای انتخاب کنی برو ببین زیر مجموعه ش چه درساییه مثلا برای حقوق عربی مهمه و ضریب۴ داره اما تاریخ و جغرافیا ضریب ۱ داره بخاطر همین در اقدامی شجاعانه! کل کتابای تاریخ و جغرافیارو انداختم دور و کلا ۵درصد زدم! درواقع سفید زدم

ولی بجاش عربی بالای ۷۰درصد و ریاضی تقریبا۵۰ درصد شایدم ۴۰وخردی

روانشناسی تقریبا۹۰فک کنم، اقتصاد ۷۰ ، فلسفه منطق هم فک کنم بالای ۷۰ بود و...

پس به ضریب توجه کن بی هدف نخون

سرچ کن تو گوگل گوشگیر صنعتی، یه گوشگیر زرد رنگ بود از ابراز یراق خریدم

ماهانه با دوستات برو بیرون، نمیدونم چطور باید انگیزه بگیری چون بی انگیزه نشده بودم

من همیشه برنامه ی هفتگی و ماهانه و روزانه داشتم بدون برنامه اصلا مطالعه نمیکردم

بستگس داره چقدر وقت داشته باشیمثلا اوایل از ۶ساعت شروع کردم بعد ۸ساعت و یک ماه اخر شده بود۱۵ ساعتمن ...

ماشاءالله بهت چه اراده قوی 🥺🥺🥺😍😍😍

من اردیبهشت کنکور دارم

الان شش ساعت مطالعه دارم چجور ببرم بالا ساعت مطالعمو ؟؟؟

الان هم ما داریم عذاب میکشیم هم خودش 🙂

آره دیگه تر و خشک با هم میسوزن. خدا به داد همه برسه

زندگی آهسته تر من خسته ام .کوله باره پاره ام را بسته ام .زخم پایم درد دارد صبر کن.تا کسی مرهم گذارد صبر کن
بستگس داره چقدر وقت داشته باشیمثلا اوایل از ۶ساعت شروع کردم بعد ۸ساعت و یک ماه اخر شده بود۱۵ ساعتمن ...

ریاضیم صفره در حد پاسم نمیتونم کامل حذف کردم ریاضیو

ماشاءالله بهت چه اراده قوی 🥺🥺🥺😍😍😍من اردیبهشت کنکور دارم الان شش ساعت مطالعه دارم چجور ببرم بال ...

با مشاور صحبت کن تا انگیزه بگیری

بهترین زمان مطالعه صبح زوده

من معمولا ۴_۵ صبح بیدار میشدم

از خدا کمک بخواه بهش توکل کن

عکس گوشگیر رو هم نمیتونم بفرستم

با مشاور صحبت کن تا انگیزه بگیریبهترین زمان مطالعه صبح زودهمن معمولا ۴_۵ صبح بیدار میشدماز خدا کمک ب ...

هزینه مشاور ندارم 💔

ممنونم از وقتی که گذاشتی عزیزممم خیلی ممنونم ازت 😘😘😘♥️

اون وقت مامانم منو از خونه میندازه بیرون بخاطر پسرش

نه از دلش نمیاد . شما هم بچه اش هستی .شکایت کنید. زنگ بزن پلیس صورت جلسه کنید

ای هیچ ،برای هیچ ، برهیچ، مپیچ ...کار خوب فقط زمانی ارزشمنده که فقط برای رضای خدا و خالصانه باشه...ما باید حتی برای تک تک کلمات در فضای مجازی اون دنیا جواب پس بدیم...