2777
2789

من مجردم ولی اگ متاهلین و همسر خوبی دارید خوشبحالتون همسر وفادار مهربون صبور 🥲🩷

من اصلااا خواستگار ندارم شرایطمم خوبه

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

من تو این سن مجرد بودم شوهر هم به کتفم بود

جدی میگما

فقططططط زندگیم شده بود تفریح و مسافرت با دوستامو و عشق و حال

متاهل💍   نَ همتا جون هستم و نَ ۲۲ سالمه😁   این کاربری سابق یکی از دوستانم بوده که به من واگذار شده (از سال ۱۴۰۲)😇   یه بیوگرافی کوشولو از خودم یک عدد دختر مهربون☺ منطقی📚  پرانرژی😍💪 چشم درشت و قهوه ای ابرو کمون ماه پیشونی قد بلند🙃 اینجانب دارای یک عدد همسر میباشد🫦🫀درخواست از جانب هر مذکری ممنوع🤡 رسالت من باشگاه رفتنه😎  سعی من بر اینه که لبخند از رو لبم کنار نره چون معتقدم لبخند من نه تنها به خودم، به اطرافیان هم انگیزه و نشاط میده❤ویکتور هوگو رو خیلی دوست دارم بخاطر جمله های نابش مثلا اونجا که میگه: به عقیده من هیچکس عاقل نیست مگر زنو شوهری که یکدیگرو به حد پرستش دوست بدارند🥺 اما من فراتر از پرستش که مرگ باشه، دوستت دارم...❤️🫠

۲۴ سالمه ۸ روزه که عقد کردم تو این ۸ روز بنا به دلایلی فقط ۲ساعت پیش هم بودیم

دعا کن برام کاراش روبه راه بشه

خونمون رو اماده کرده همه چی حل شده

دعا کنین

تا دوشنبه بشه بیاد دنبالم بریم سرخونه زندگیمون

متاهلی خیلی حس خوبیه اینکه یکی هواتو داره دوستت داره برات کادوهای خوبی میفرسته بهت محبت میکنه

ارزش میزاره برات خدا قسمت شماهم بکنه

هممون یکیو از دور داریم…یکی که اگه فقط کنارش بودیم، همین زندگی خاکستری می‌شد پر از رنگ.یکی که با یه نگاهش، با یه لبخندش،کل دنیا می‌تونست جاشو بده به همون لحظه.ولی خب… فاصله همیشه هست،و همین فاصله‌ست که دل تنگی رو بزرگ‌تر می‌کنه.

۲۴ سالمه ۸ روزه که عقد کردم تو این ۸ روز بنا به دلایلی فقط ۲ساعت پیش هم بودیم دعا کن برام کاراش روبه ...

دعا میکنم عزیزمممم

نیایش هستم🫥عاشق حیوونا🫥کاربری دست چهارصد نفره🫥از استان اصفهان هستم ، لطفا اسم شهرمو نپرسید نمیگم🫥

برای ازدواج چله سوره حشر واقعا خوبه دلتون خاست بخونید❤️

هممون یکیو از دور داریم…یکی که اگه فقط کنارش بودیم، همین زندگی خاکستری می‌شد پر از رنگ.یکی که با یه نگاهش، با یه لبخندش،کل دنیا می‌تونست جاشو بده به همون لحظه.ولی خب… فاصله همیشه هست،و همین فاصله‌ست که دل تنگی رو بزرگ‌تر می‌کنه.