2777
2789
عنوان

دخترای بیستوچارساله بیاین بگین متاهلین یا مجرد

| مشاهده متن کامل بحث + 301 بازدید | 30 پست

حتما الان لیسانس داری من ۲۳ سالمه تازه از بهمن میرم دانشگاه هرکس تو مسیر زندگی خودشه تو نه از بقیه عقبی نه جلو هستی یکی ۲۰ سالگی ازدواج میکنه ۳۰ سالگی میمیره یکی ۳۰ سالی ازدواج میکنه ۱۰۰ سال عمر میکنه بسپر به خدا ارزش خودت بدون درگیر دوست پسر بازی و اینا نکن بلاخره آدم مناسبت پیدا میشه

هعی خوشبحالت

چله سوره حشر واقعا خوبه امتحانش کن

هممون یکیو از دور داریم…یکی که اگه فقط کنارش بودیم، همین زندگی خاکستری می‌شد پر از رنگ.یکی که با یه نگاهش، با یه لبخندش،کل دنیا می‌تونست جاشو بده به همون لحظه.ولی خب… فاصله همیشه هست،و همین فاصله‌ست که دل تنگی رو بزرگ‌تر می‌کنه.

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

چرا شوهرت خوب نیست ؟

مشکل من فقط درک نشدن ازطرف شوهرمه وگرنه من باهمه ی بدی هاش ساختم

("سخت گذشت تافهمیدم هیچ چیزازهیچکس بعیدنیست")فقط به عشق دخترم ومامانم زندگی میکنم
منم حسودیم میاد به متأهلا سر خونه زندگیشونن صاحب شوهر و خونه و بچه ان . گاهی فکر می کنم واسه بعضیا ا ...

حسادت نکن گلم تو زندگیشون که نیستی باور کن بعضیهاشون به مجردی تو حساذت میکنن هیچ زندگی همیشه عالی نیست

خدایا شکرت بابت همه چیز...

مثلا یگ نمونش بگو

اینطوری بگم اینکه هنوزفک میکنه مجرده یعنی مایی براش وجودنداریم

("سخت گذشت تافهمیدم هیچ چیزازهیچکس بعیدنیست")فقط به عشق دخترم ومامانم زندگی میکنم