2777
2789
عنوان

چجوری وقتی خشم دارم صبوری کنم

92 بازدید | 8 پست

✍️ امام على (علیه السلام) فرمودند :

✅بهترين مردم كسى است كه

اگر او را به خشم آورند، بردبارى کند

و چنانچه به او ظلم شود، ببخشايد

و چون به او بدى شود، خوبى كند...

...

من عصبی بشم پرخاشگری میکنم داد، میزنم دست خودم نیست

حرصم میگیره کسی بهم توهین کنه تمسخر کنه تهمت بزنه

نمیتونم ببخشم و بگذرم

باید خشمم خالی کنم😕

دنیام قشنگ تر شد از وقتی شروع کردم به دوست داشتن خودم🤍💘🫂🫠🤍سیاهم… قشنگ مثل شبِ آروم،دلنشین مثل شکلات تلخ،گرم مثل آفتاب روی پوست.سیاه قشنگه و من زیباترش می‌کنم. 🖤✨رنگم هویتمه، غرورم، و داستانم را روایت می‌کنه.درونم پر از نور و قدرته، و هر روز با همین رنگ، دنیای خودم رو می‌سازم. 🌟🖤

کسی نیست🥺

دنیام قشنگ تر شد از وقتی شروع کردم به دوست داشتن خودم🤍💘🫂🫠🤍سیاهم… قشنگ مثل شبِ آروم،دلنشین مثل شکلات تلخ،گرم مثل آفتاب روی پوست.سیاه قشنگه و من زیباترش می‌کنم. 🖤✨رنگم هویتمه، غرورم، و داستانم را روایت می‌کنه.درونم پر از نور و قدرته، و هر روز با همین رنگ، دنیای خودم رو می‌سازم. 🌟🖤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کسی نیست🥺

خب تمرین کن

از کم شروع کن مثلا اگه یکی مسخره ت کنه 10تا عصبی میشدی امروز سعی کن 9تا بشی فردا سعی کن اندازه 8 و نیم تا عصبانی بشی همینجوری کم کم کمش کن

همیشه این تو ذهنت باشه این دنیا هیچ ارزشی نداره

هیییییچی تو دنیا ارزش خانواده رو نداره

تو فقط یه بار دنیا میای و یه بار میتونی زندگی کنی

عمر کوتاهه و خیلی زود میگذره

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕
کسی نیست🥺

یا میتونی کم کم خودت رو عادت بدی رو بالشتی چیزی خالی کنی خیلی بهتر از پرخاشگری روی آدماست

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕
خب تمرین کن از کم شروع کن مثلا اگه یکی مسخره ت کنه 10تا عصبی میشدی امروز سعی کن 9تا بشی فردا سعی کن ...

مرسی قشنگم

حالا که اینقدر خوب مشاوره دادی

اینم بخون.. من قبلا گذشت میکردم بعد یه مدت، دیدم یه عالمه خشم به مرور جمع شد تو سینم که باعث بیماریم شد قوای جسمیم تحلیل رفت و..

بعد شروع کردم دفاع کردن از خودم گفتم این راه بهتریه

و اگر کسی توهینی میکنه همونجا جوابش میدم حسم خوبه آرامش دارم

ولی خوب بخشش بهتره از نظر خدا.*

سوالم اینه با خشم هایی کع از سمت اطرافیان جذب میشه چیکار کنیم پس؟

مرسی قشنگمحالا که اینقدر خوب مشاوره دادیاینم بخون.. من قبلا گذشت میکردم بعد یه مدت، دیدم یه عالمه خش ...

ببین خب باید ببینی بعضی جاها نباید ببخشی نباید گذشت کنی اگه جایی عزت نفست داره خدشه دار میشه حتما یکاری بکن بستگی به طرفه مقابلت داره اگه پدر و مادر بودن محل رو ترک کن اگه کوچکتر بود جوابش رو بده اگه فامیل یا غریبه بود جوابش رو با احترام بده اگه طرف پشیمون نیست نبخش

ولی درکل سعی کن همیشه به خودت یادآوری کنی دنیا ارزشی نداره و خیلی کوتاهه و برا چیزیکه درست میشه هیچوقت خودتو اذیت نکن همون انرژی رو بزار برا درست شدنش برا دفع انرژی منفی

نماز بخون هیئت برو سعی کن خودتو بیشتر با خدا و امام حسین نزدیک کنی