ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.
قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.
تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.
مشخصات عزیزم موهات فرفری هست یکم بوری پوستت گندنی یدت متوسط یکم تو مر تک دختری یکی تو دلته شبا تا صبح بیداری و خیال مردادی نمیزاره بخوابی یه مشکل پوستی و عصبی داری با یوی قهری یه نفر تو خانوادت اذیتت میکنه یه مولی هم بهت رسیده یا قراره برسه چندوقت میشم تو یه جا موفق شدی
شما قدت بلنده لاغری موهای صاف داری صدای اروام وجود آرام پوست روشن یه مشکل ممالی یا عاطفی که خیلی درصددیم حلش کنی یه نفر تو اسمش ز داره بهت نزدیکه حالا یا رو خوبی یا بدی سرایت میشه مدام و سرد درد زیاد داری
نمیدونم درست حدس میزنم یا ن شما قد متوسط هیکل خوبی داری یه نمه قبل یا الان تپل بودی پوست سبزه به روشن لباسهای قشنگ جشای گیرا و گربه ای موهای مشکی یه خال هم رو دستت یا گردنت داری
اره درست بود😍میشه بگی اون چیزی که مد نظرمه اوکی میشه؟اگه اوکی میشه تا چه زمانی؟
ببین من نعوذ بالله از هیچی خبر ندارم اینا جنبه سرگرمی داره فقط حدسم حدس وگرنه ما همه ناآگاهی و خدا دانند فقط رو حدس و سرگرمی میگم پس تکیه نکنید به هیچ عنوان