2777
2789

استوری های ما میره براش یعنی من مخاطب اون طرف نباشم ولی اون طرف مخاطب من باشع امکانش هست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه عزیزم اصلا نمیشه.من شمارهی خیلیارو دارم که اونا شمارهی منو ندارند ولی نه استوریای من براشون میره و نه استوریای اونا برای من میاد.

باید دو طرف شمارههای همدیگه رو داشته باشید.

چندوقتیه خیلی حالم بده اصلا نمیدونم یهو چیشد که اینجوری شد فقط میدونم دیگه نمیتونم از ته دلم شاد باشم و بخندم😭تو بدترین دوران زندگیم گیر افتادم و تو اوج جوونیم دارم پیر میشم😔لطفا واسه رو به راه شدن زندگیم برام صلوات بفرستید و دعام کنید دوستان🙏

بله امکانش هست بستگی به تنظیمات واتساپت داره اگه طوری تنظیم کرده باشی که همه ببینن بله میشه اما اگه ...

نه عزیزم تنظیمات واسه استوری که گزینهی(همه)نداره.اون پروفایل و بیو و بازدیده که(همه)داره.استوری که همه نداره

چندوقتیه خیلی حالم بده اصلا نمیدونم یهو چیشد که اینجوری شد فقط میدونم دیگه نمیتونم از ته دلم شاد باشم و بخندم😭تو بدترین دوران زندگیم گیر افتادم و تو اوج جوونیم دارم پیر میشم😔لطفا واسه رو به راه شدن زندگیم برام صلوات بفرستید و دعام کنید دوستان🙏

😐😐😐عزیزم چرا اطلاعات غلط میدی؟تنظیمات واسه استوری مگه(همه)داره؟اون پروفایل و بیو و بازدیده که(همه ...

همه داره منتها باید اونا شمارتو داشته باشن تا استوریت بره تو شمارشونو نداشته باشی باز استوریت براشون بالا میاد

شوهرم مدیر مدرسع است طبق برگه ای که اول سال داده ب ن داش اموز که که ی شمازه یدن که عصو شاد کنه بچه ها رو الان پدر یک از دانش اموزان زنگ زده تهدید کرده شوهرمو که چرا استوریا واتساپ شما میاد برا خانوم من

نه عزیزم تنظیمات واسه استوری که گزینهی(همه)نداره.اون پروفایل و بیو و بازدیده که(همه)داره.استوری که ه ...

آره من یکی از دوستام الان آورد البته گوشیش ایفونه نمیدونم شاید فرق داره 🤷🏼♀️ شایدم اشتباه کرده

همه داره منتها باید اونا شمارتو داشته باشن تا استوریت بره تو شمارشونو نداشته باشی باز استوریت براشون ...

کجا همه داره؟اصلا تو تنظیمات استوری گزینه همه نیست.فقط گزینه مخاطبین من داره و مخاطبین من به جز که همون هاید میشه و یه گزینه دیگهام هست که میتونیم انتخاب کنیم کیا ببینند.حتی اگه اونا شماره منو داشته باشند و من نداشته باشم استوری بالا نمیاد.نه استوری اونا بالا میاد نه استوری من.باید دو طرف شماره همدیگه رو داشته باشند که استوری بالا بیاد.