2777
2789
عنوان

کاش مردای بیشعور تو نطب زنان رو صندلی نشینن

| مشاهده متن کامل بحث + 1496 بازدید | 84 پست

یک عدد سوال دارم

خانمای باردار که فقط تو مطب با آقایون رو به رو نمیشن،الان چرا تو مطب معذبین ولی تو خیابون معذب نیستین؟؟برای نشستن نمیگما،اینکه میگن آقایون بیرون باشن چون خانم باردار معذب میشه

صرفا سوال بود برام

فقط 19 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بگو که نیستی فقط خدای جانمازها❤بگو که چاره سازی و خدای چاره سازها❤بگو که نیستی فقط خدای در سجودها❤تو در قیام سروها،تو در خروش رودها❤تو در هوای باغ ها،میان شاه توت ها❤تو بر لب قنات ها،تو در دل قنوت ها❤خدای من،چه بی خبر قدم زدم کنار تو❤رفیق من،چه دیر آمدم سر قرار تو❤قرار من،قرار لحظه های بی قرار من❤خدای من،یگانه ی همیشه در کنار من❤❤
خب جاهای دیگه همراهش باشه ، نیاد داخل مطب بشینه رو صندلی ،خانوم های باردار دیگه موذب میشن

درست میگی ولی من شخصا دوست دارم وقتی باردار شدم شوهرم کنارم باشه اون خانوما هم شاید خیلیاشون مثل من باشن

البته تو مورد اسی حق داشت به آقا بگه بلند شو

متاهل💍   نَ همتا جون هستم و نَ ۲۲ سالمه😁   این کاربری سابق یکی از دوستانم بوده که به من واگذار شده (از سال ۱۴۰۲)😇   یه بیوگرافی کوشولو از خودم یک عدد دختر مهربون☺ منطقی📚  پرانرژی😍💪 چشم درشت و قهوه ای ابرو کمون ماه پیشونی قد بلند🙃 اینجانب دارای یک عدد همسر میباشد🫦🫀درخواست از جانب هر مذکری ممنوع🤡 رسالت من باشگاه رفتنه😎  سعی من بر اینه که لبخند از رو لبم کنار نره چون معتقدم لبخند من نه تنها به خودم، به اطرافیان هم انگیزه و نشاط میده❤ویکتور هوگو رو خیلی دوست دارم بخاطر جمله های نابش مثلا اونجا که میگه: به عقیده من هیچکس عاقل نیست مگر زنو شوهری که یکدیگرو به حد پرستش دوست بدارند🥺 اما من فراتر از پرستش که مرگ باشه، دوستت دارم...❤️🫠

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من همسرم اصلا داخل نمیاد دمه در طوری که دید نداشته باشه به داخل منتظر میمونه میگه خانمای بار دار معذ ...

چقد با درک و شعور

نظر مخالف داری ریپلای نکن لطفان حوصله بحث ندارم،توتاپیکی ک نظر میدم فقط واسه استارترهست نخود آش نکن خودتو،اگر بیشتر از ۶ ماه تاپیک نزدم مطمئن شید دیگه تو این دنیا نیستم ،واسم فاتحه بخونید 🥺عشقِ پیشی🥺🐈‍⬛لُرم💪💪💪❤️‍🔥❤️‍🔥❤️‍🔥 https://abzarek.ir/service-p/msg/2312879

داخل با شوهرامون میریم حالا یسری عنتر نیاد میشینه

گوه خوردن

زشته اصلا

ماورای باورهای ما، ماورای بودن ها و نبودن های ما، آنجا دشتی‌ست فراتر از همه‌ی تصورات راست و چپ؛ تو را آنجا خواهم دید.        

درست میگی ولی من شخصا دوست دارم وقتی باردار شدم شوهرم کنارم باشه اون خانوما هم شاید خیلیاشون مثل من ...

ولی خانومای دیگه از بودن همسر شما اونجا اصلان حس خوبی نمیگیرن و موذب میشن

نظر مخالف داری ریپلای نکن لطفان حوصله بحث ندارم،توتاپیکی ک نظر میدم فقط واسه استارترهست نخود آش نکن خودتو،اگر بیشتر از ۶ ماه تاپیک نزدم مطمئن شید دیگه تو این دنیا نیستم ،واسم فاتحه بخونید 🥺عشقِ پیشی🥺🐈‍⬛لُرم💪💪💪❤️‍🔥❤️‍🔥❤️‍🔥 https://abzarek.ir/service-p/msg/2312879

چطوری روت میشه بری بگی بلند شین؟!

اونی که باید خجالت بکشه مردی هست که زن حامله رو میبینه و نشسته مثل بز نگاه میکنه و به روی خودش نمیاره

من موندم از همچین مرد های بیشعوری چطوری بچه میارن

زن حامله مرکز ثقل بدنش تغییر کرده کمر درد داره بدنش تعادل نداره خستگی داره بدنش داره تلاش میکنه خونرسانی رو بیشتر کنه بدنش سنگینه و نیاز به استراحت داره خستگی زیاد برای جنینش میتونه آسیب زا باشه خونرسانی رو مختل کنه این آدم تایم طولانی سر پا بمونه که یه مرد خرس گنده فاقد مغز بره بشینه ؟ بعد اونی که باید خجالت بکشه زن حامله ست ؟

باز خاکستری شدی‌ یا وضعیت سفیده ؟ خوندن اینجا ارزشش رو داره که به هدفت دیرتر برسی ؟ ولگردی رو بذار کنار دختر برو به کارت برس 💵💲💸یه ضرب المثلی وجود داره که میگه میخوای نفهمم بسوزی ؟ این یعنی طرف انتخاب می‌کنه که نفهمه تا با نفهمیدنش تو رو بسوزونه ، اگر بخوای باهاشون وارد جر و بحث بشی انقدر توی نفهمیدن ثابت قدمن که هرگز اون بحث به نتیجه نمی‌رسه ، از یه جایی به بعد کلمه ها نمیتونن این سطح از نفهمیدن رو پوشش بدن و چون طرف برای نفهم موندن به ابزار نیاز داره ممکنه به فحاشی هم رو بیاره یه نصیحت دوستانه برات دارم به محض اینکه دیدی طرف مقابلت انتخاب کرده که نفهمه تا بسوزی به جای سوختن دست از تلاش برای فهموندن حرفت بردار چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه این امضا رو اینجا گذاشتم که یادم بمونه اگر حرفم رو گفتم و باز طرف مقاومت داشت نسبت به فهمیدن و داشت پرت و پلا می‌گفت به خودم یادآوری کنم که دست از تلاش بردارم چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه ، اگر من یادم رفت شما یادم بیارید 😁 تجربه زایمان طبیعی بسیار آسون https://www.ninisite.com/discussion/topic/14642819/%D8%A8%DB%8C%D8%A7%DB%8C%D8%AF-%D8%A7%D8%B2-%D8%AA%D8%AC%D8%B1%D8%A8%D9%87-%D8%B2%D8%A7%DB%8C%D9%85%D8%A7%D9%86-%D8%B7%D8%A8%DB%8C%D8%B9%DB%8C%D9%85-%D8%A8%DA%AF%D9%85

مگه کمردرد فقط به بارداری شاید اونم خسته است یا هرچی خوبه شوهرت دنبالت باشه بقیه بهش بگن بیشعور هم ب ...

عزیزم خستس بمونه خونه استراحت کنه ن اینکه مطب زنان بره و حق خانم بارداری ک باید بشینه و نمیتونه سرپا منتظر بمونه رو بخوره تو مترو یا جای دیگه اسی انتظار نداره ولی مطب زنان جای مرد خسته و بیشعور نیست

گناه ادم ظلم پذیر بیشتر از ادمه ظالمه
یک عدد سوال دارم خانمای باردار که فقط تو مطب با آقایون رو به رو نمیشن،الان چرا تو مطب معذبین ولی تو ...

باردار نيستم ولي منم سختمه توي همچين مطبي اقا باشه

چون دقيقا مشخصه برا ويزيت چ قسمتي از بدن اومدي برا من خيلي سنگينه اين موضوع

ولی خانومای دیگه از بودن همسر شما اونجا اصلان حس خوبی نمیگیرن و موذب میشن

حمام زنونست مگه؟

تو بارداری خودتونو تو خونه حبس میکنین نمیرین بیرون که مرد نبینه ؟

چه فرقی داره

🍂𝒯𝒽𝑒 𝒶𝓇𝒸𝒽𝒾𝓉𝑒𝒸𝓉 𝑜𝒻 𝒽𝒾𝓈 𝑜𝓌𝓃 𝒹𝑒𝓈𝓉𝒾𝓃𝓎

مگه کمردرد فقط به بارداری شاید اونم خسته است یا هرچی خوبه شوهرت دنبالت باشه بقیه بهش بگن بیشعور هم ب ...

عزیزم اون اقا مجبور نیست بیاد تو مطب دکتر زنان ولی خانوم باردار باید بره خود طرف باید شعور داشته باشه خانوم باردار میبینه پاشه