2777
2789
از من قلبش تشکیل نشده دوهفته هستم ولی شرایط مالی که هزینه کنم تا دوسال نداریم چون زیر قسط و وام و... ...

ببخشید عزیزم تو دوهفته که قلب تشکیل نمیشه گلم

شرایط مالی هم همیشه یجور نمیمونه شاید خدا میخواد

به وسیله این بچه گشایش مالی برات ایجاد کنه

کم نبودن کساییکه بچه های خدا خواسته رو قبول کردن

و پاقدمشون خیر بوده تو زندگی کل خانواده.....

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕

یه پسر باهوش و زیبا داری

من حس ششمم یه وقتایی میگیره

الان برات گرفت

نکشش

عصای پیریت همین بچه ست ن اون دوتای دیگه ات

لطفا کسی ریپ نزنه

فقط 12 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

میرن کاربری هام...از اونا فقط، تاپیک هاشون به جا میمونه🤢😅امسال سال خوبی میشه برام من مطمنم به هردو آرزوم میرسم🤲

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

همش بستگی به خودت.و ذهنیتت داره..اگر وضع مالی خیلی خوبی داری سقط نکن اما اگر نداری...

بالا یا تو تاپیک قبلی گفتم چیادارم چیا ندارم

از لحاظ پولی چون خیلی وام و قسط داریم تقریبا صفر و فقط خوراک و.... میتونیم تهیه کنیم اونم خیلی مثل قبل لاکچری و درجه یک ن

ولی از لحظه سرمایه ملک و زمین و خونه داریم خونه ۶پاحد یه زمین باغی یه خونه و تو روستا مون برا تفریح ۴۰۰متری که با مادرشوهر شریک

یه پسر باهوش و زیبا داریمن حس ششمم یه وقتایی میگیره الان برات گرفتنکششعصای پیریت همین بچه ست ن اون د ...

پسر؟

دوتا پسرم دارم نمیدونم به خدا هم میترسم از عواقبش که خدا قهرش بگیره بلایی سرمون بیاد هم خستم خیلی خسته ها اصلا به خودم نرسیدم چند ساله از لحاظ روحی و....باشگاه تفریح خیلی خوب

وای خداملک و زمین داری و میگی شرایط مالی نیست؟اون دو تا بچه تو نگاه کناین یکی هم یکیه مثل اونا و هیچ ...

هزینه ها درمانی بیمه تکمیلی هستیم نمیدونم حس میکنم کشش نداریم شوهرم دودله

و فقط از این تردید داریم میترسیم یه موقع بلایی سر مون بیاد خدا قهرش بگیره بعد باز میگیم این همه سقط میکنن باز میگیم ن گناه باز نظرتون عوض میشه و......

خالم بچشو سقط کرد چون بچش پسر بود و دوتا پسر دیگه داشت میخواست سومی دختر باشه

دقیقا دو هفته بعد پسر کوچک ترش تصادف کرد و دکترا گفتن احتمال داره بمیره .. پسرش ۳ سالش بود و خالم داغون شد تا به هوش بیاد

ولی خب خداروشکر زنده موند

I'm tired, not from life...just from feeling too much

خب گناهه دیگه، راستشو بخواین ما یکی از آشناهامون بعد از اینکه سنی ازش گذشته بود یهو ناخواسته حامله شد، خودش گفت وای خیلی زشته فلان رفت سقطش کرد، چون بچه هاش خیلی بزرگ بودن، دقیقا چند سال پیش یکی از پسراش تو تصادف فوت کرد همه میگن چون او طفل معصوم رو سقط کرد اینجوری شد☹️نمیدونم راسته یا نه

خدایا به تو توکل کردم😍⁦♥️⁩

این مسئله مربوط به تو و شوهرها بشینید خوب فکر کنید آیا از لحاظ مالی توانایی رو دارین سه تا بچه رو ساپورت کنید .از لحاظ جسمی روحی و عاطفی چطور .اون بچه محبت رسیدگی و امکانات میخواد آیا تواناییش رو دارین

یکی بود گازوئیل خورد همه چی سنگین هم بلند کرد ک سقط بشه ولی خدا نخواست ک بچه بمیره عوضش بچه وقتی دنیا اومد مشکل داشت عقب مونده بود بشدت وحشتناک

خلی گناه داره طفل معصوم اونم زنده است نفس میکشه خب خدا یچیزی میدونه ک بهت دادش اینجوری کنی قهرش میگیره

بچه سومموباروارشدم میخاستم سقطش کنم.شوهرمم یکی روپیداکرده بودانجام بده.که یهووپسرم مریص شدیجوری گرفتاربیمارستان وبدوبدوبراپسرم دم که حاملیگم یادم رفت.۱۰روزبیمارستان بستری بودمیگفتن اطراف قلبش عفونت گرفته تاپیکشم هست زده بودم دعاکنیدبراپسرم.خلاصه که بدجوری کرفتارشدیم وشوهرم گفت نکنه مال اینه که میخاستیم سقط کنیم داره عذابمون میده خدا.مسجدجمکران وحرم حضرت معصومه رفتیم کلی دعاوتوبه تاخداقابل دونست وپسرموشفاداد.نمیدونم شایدبگین بیماری براهرکسی پیش میادولی خب این که یه ادم سالم وپرجنب وجوش شب بخوابه وصبح یهووزردبشه وحالش وخیم بشه نمیدونم عادیه یانه.تقریبا۳سال ازاون موضوع میگذره دخترم الان نزدیکای ۲سالشه.هروقت فکرمیکنم میخاستم سقطش کنم تن وبدنم میلرزه.انشالله هیچکس سرهمچین دوراهیی قرارنگیره

از من قلبش تشکیل نشده دوهفته هستم ولی شرایط مالی که هزینه کنم تا دوسال نداریم چون زیر قسط و وام و... ...

وقتی قلب تشکیل نشده اون یه تخمک و اسپرم پوک بوده و سقطش واجبه چون اگر سقط نکنی خودش میوفته یا عقب مونده میشه خدایی نکرده تو رو خدا بعد این حواستون جمع کنید