2777
2789

﴿وَلَا تَقْتُلُوا أَوْلَادَكُمْ خَشْيَةَ إِمْلَاقٍ نَحْنُ نَرْزُقُهُمْ وَإِيَّاكُمْ إِنَّ قَتْلَهُمْ كَانَ خِطْئًا كَبِيرًا ٣١﴾ [اسراء:31]

﴿و از بیم تنگدستی فرزندان خود را مکشید ماییم که به آنها و شما روزی میبخشیم آری کشتن آنان همواره خطایی بزرگ است

این آیه ارو بخون و خودت قضاوت کن 💔

مدعی خواست ک از بیخ کند ریشه ما،غافل از آنکه خدا هست در اندیشه ما💚

نمیدونم چه حکمتی که خدا به اونی که بچه میخاد نمیده به اونی که نمیخاد میده، من جنینم خودش ایست قلبی ک ...

مطمئنن اونم که سقط میکنه خوشحال نیست ،ماهم جای اون فرد نیستیم

به من بگو بریم قدم بزنیم تو بارون🌧 چای بخوریم ،بخندیم 💑 درلز بکشیم زیر بارون🌨 من آدمِ این طبیعتم 🌲🌳☘🍀

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

اینترنتی میترسم بخورم بعد بچه ناقص بشه سقط نشه اگر نه یه شماره پیدا کردم سفارش از طریق واتساپ ورق ۷م ...

من دو تا قرص خوردم خونریزی کردم و غش کردم

ولی بعد چند روز که سنو دادم گفت بچه هست و سقط نشده

منم از ترس اینکه ناقص نشه دوباره قرص که بازم سر به خونریزی زدم و بعد ده روز سقط شد

خیلی اذیت شدم و بدنم ضعیف شد و بعدش روماتیسم گرفتم

الان که فک میکنم اون بچه به صلاحم بود و خدا بهتر میدونست ولی من با ندونم کاری نعمت خدارو نابود کردم

و حدای از همه اینها فکر اینکه اون دنیا چطور جواب بدم دیونه میکنه ادمو

ما اوندیم تو این دنیا که امتحان بدیم بعد برای زندگی ابدیمون توشه جمع کنیم، مراقب زندگی ابذیت باش

اینجا نهایت ۸۰ ۹۰ ساله تازه اونم کیفیتش در قابل اخرت هیچه...

ان شاالله سلامت و عاقبت بخیر باشی و بهترین تصمیم رو بگیری

یکی از اشناهامو سقط کرد یه ماه بعد

تصادف وحشتناکی کردن الانم دیگه

بچه دار نمیشه خیلی پشیمونه

دختر عموم هم چند بار سقط کرد الان دیونه

شده از لحاظ روحی بشدت اسیب دیده و نرمال

نیست

به هیچ وجه سقط نکن عزیزم بچه هایی که

ناخواسته هستن بعدها خیلی دوست داشتنی

میشن رزق هم دست خداست گلی

بگو خدایا خودت دادی خودتم رزقشو بفرست

به نظرم اصلا این کار را نکن یکی را می شناسم که اون هم دقیقا بچه سومش را به دلیل اینکه دو تا بچه پشت سرهم داشت می خواست سقط کنه ولی در لحظه آخر پشیمون شد و خواب وحشتناکی در مورد افرادی که او را تشویق به سقط می کردند دید بعد از به دنیا آوردن ان بچه وضع مالیشون بسیار خوب شد . به خدا توکل کن حتما خیرت در این بوده .