خواهرم، تو زندگی هر کدوم از ما دقیقا چنین شرایطی پیش میاد، یعنی شرایطی که یک طرفش رضایت خداست، یک طرفش ظاهرا منفعت ما. و ما باید امتخاب کنیم
اینجور موقع ها، اگر از رضایت خدا گذشتیم و منفعت خودمون رو انتخاب کردیم، باخت میدیم. خسر الدنیا و الآخره میشیم. حتی ذون منفعتنه هم حاصل نمیشه. توجه نکنید اگر کسی بگه سقط کردیم و اتفاقی نیوفتاد، مگه چشم بصیرت داریم بدونیم چی شده و چی خواهد شد؟ مگه میتونیم ببینیم چه نعمتهای معنوی و مادی ازمون سلب میشه؟ نه.
اما اگر با وجود تمام مشکلاتی که فکر میکنید خواهد داشت، گفتید خدایا راضیم به رضات، و اون راهی که خدا خواسته رو رفتید، یقین داشته باشید خدا خیلی ویژه کمکتون میکنه. هم از نظر معنوی هم مادی خیر و برکتهای زیادی بهتون میرسه.
راهش اعتماد و توکل به خداست و اینکه سطحی نگاه نکنیم و نسنجیم چون ما هیچی نمیدونیم. ای بسا اون بچه مایه سربلندیتون تو آخرت و دنیا بشه..
یکبار خانمی اومد تو خصوصیم تو همین سایت، سقط کرده بود چند ماه بود، و عذاب وجدان شدیدی داشت میگفت زندگیم سیاه شده، پرسبدم چرا سقط کردی؟ گفت مردد بودم اومدم اینجا مشورت کردم چند تا کاربر تشویقم کردند، رفتم تاپیکش رو نگاه کردم دیدم بله چند نفر تشویقش کردند و اون کاری که نباید انجام میداد رو داد، یعنی قتل یک انسان بی گناه..
به حضرت زهرا(س) متوسل بشید تا بتونید و اراده کنید تصمیم درست بگیرید و سقط نکنید