2777
2789
عنوان

تو فکر دوست پسرم

251 بازدید | 43 پست

بعد ده سال زندگی نه محبتی .نه رفتارخوبی..دلم میخاد یبار شوهرم باهام مهربون بود .یبار داد نمیزد ..یبار عصبانی بود فش نمیداد..کتک نمیزد...هیچ راه برگشتی هم ندارم..نمیتونم طلاق بگیرم...جایی ندارم ...ده ساله درست بشو نیست...بچه هم ندارم...یعنی باید ارزوی محبتو تو گور ببرم..باید تا کی تو سری خور باشم...شوهرممیگه بجز من هیشکی نمیگرفتت ولی اینطورا هم نیست...دلم میخاد یکی همدردم باشه...

خدایا یه حرکتی بزن ببینیم هستی یانه

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

دوست پسرم کاری برات نمیکنه نهایت ۴بار رابطه که باهات داشت به بدترین حالت ولت میکنه

سعی کن خودت حالتو اوکی کنی

حیف اعصاب و روان قشنگم نیست با توی بی مغز بحث کنم؟خلم من؟ 😂                                                                  وقتی داری تیکه تیکه میکنی خودتو از فشار یه باشه         بهت میگم و 💩 میشی پس به کامنت من نظر احمقانتو ریپلای نکن🦦👩‍🦯                                                                             

ولی لطفا ب دوس پسر سابقت فکر نکن و مقایسه نکن با همسرت درسته شرایطت سخته قضاوت نمیکنم ولی این کار ی ...

دوست پسر سابقم بخام هم دیگه بر نمیگرده..میدوتم اسمش خیانته ولی دیگه طاقتم تموم شده

خدایا یه حرکتی بزن ببینیم هستی یانه

دوست پسر سابقم بخام هم دیگه بر نمیگرده..میدوتم اسمش خیانته ولی دیگه طاقتم تموم شده

اصلا اون برگرده ام چیزی درست نمیشه.. ب نظرم برید پیش مشاور یا خودت شوهرتو ب زبون بگیر ببین دردش چیه

تویی که داری امضا‌مو میبینی، خیلی خوشگل و نازیییی بوس به فرق سرت 🦖🤍  

چون تو این شرایط نیستی..بدونی اینی که کثیفه این زندگیه نه خیانت

عزیزم ب خدا نمیخوام ناراحتت کنم یا قضاوتت کنم ببخش فقط ب خاطر خودت گفتم .. امیدوارم زودتر همه چی حل بشه

تویی که داری امضا‌مو میبینی، خیلی خوشگل و نازیییی بوس به فرق سرت 🦖🤍