2777
2789
قرص چی خودت تهیه کردی یا رفتی دکتر

عزیزم هرکاری میخوای بکنی حتما برو دکتر

بالاخره یه کلمه تونست منو توصیف کنه !کلمه nyctophilia در دیکشنری پزشکی به معنی : عاشق تاریکی و شب. آرامش یافتن در تاریکی.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به خدا سر دو راهی موندم از طرفی ن کودکی کردم ن جوانی ۲۵سالمه دوتا بچه دارم از لحاظ مالی تقریبا صفر چ ...

عزیزم میدونم چی میگی

سه تا بچه ی کوچیک سخته

ولی کاریه که شده. بنظرم به اراده ی خدا احترام بزار

بچه ای که توی شکمت هست مثل اون دو تا بچه ی دیگت میمونه

گناه داره

🇮🇷 پروردگارا، زنانی که خود را پوشیده نگه می‌دارند، مشمول رحمت و غفران خود بگردان. (مستدرک الوسایل، ج ۳، ص ۲۴۴)  حضرت محمد ص                                                      (جنگ نبود ، تست حلال و حروم بود).        گوشه ای از جنایات رضاخان میرپنج https://farsnews.ir/H_raji/1760521642799780630

دو هفته که نیستی حداقل باید چهار هفته بشه که آزمایش بدی شما که اینقدر مردد هستید فکر عذاب وجدانش رو ...

بنام زده دوهفته دکتر گفت 🤷 شوهرم دپرس شده رفت تنها اتاق درم بست خوابید هیچ وقت جدا نمیشد نمیدونم 😭

من سقط داشتم اما فقط بعدش تا چند ماه افسردگی گرفتم.الان خوبم خداروشکر....اگر میدونی شرایط مالی خوبی ...

تغذیه اوکی هستیم به خدا با اینکه از لحاظ مالی ضعیفیم ولی همسرم هیچ کم نمیزاره حتی پسرم امسال کلاس اول بود غیرانتفاعی نوشت ولی میدونم این بیاد سخته چون دکتر میخواد دارو میخواد زایمان هست مهمان رفت آمد اوووووووفکرش میکنم دلم میخواد سرم بزنم دیوار

ماما هابی که مطب دارن انجام میدن .قرص اینترنتی هم هست اما شاید تغلبی باشه مثلا

اینترنتی میترسم بخورم بعد بچه ناقص بشه سقط نشه اگر نه یه شماره پیدا کردم سفارش از طریق واتساپ ورق ۷میلیون

تغذیه اوکی هستیم به خدا با اینکه از لحاظ مالی ضعیفیم ولی همسرم هیچ کم نمیزاره حتی پسرم امسال کلاس ا ...

باید خودتون تصمیم بگیرید دیگه....چون بعدش افسردگی شدیدی میگیرید تا یکسال...یا اینکه به دنیا بیاد ...

بنام زده دوهفته دکتر گفت 🤷 شوهرم دپرس شده رفت تنها اتاق درم بست خوابید هیچ وقت جدا نمیشد نمیدونم 😭

اونم مثل شما شوکه شده

بارداری غیر منتظره یه مدت زمان میبره تا کنار بیایین

به خودتون فرصت بدین

مطمئنم شما حتی نمیتونی یه جوجه رو بکشی

چه برسه به اینکه بخوای به بچه ی خودت آسیب بزنی

اینکه بعضیا میگن فقط یه لخته ی خونه و ... درست نیست

مرتبه ای از انسان شکل گرفته فقط مثل نوزاد به شما وابسته است و نه ماه باید ازش مراقبت کنی

الان ناراحت هستی. توی ناراحتی تصمیم گیری نکن

🇮🇷 پروردگارا، زنانی که خود را پوشیده نگه می‌دارند، مشمول رحمت و غفران خود بگردان. (مستدرک الوسایل، ج ۳، ص ۲۴۴)  حضرت محمد ص                                                      (جنگ نبود ، تست حلال و حروم بود).        گوشه ای از جنایات رضاخان میرپنج https://farsnews.ir/H_raji/1760521642799780630