2777
2789
وای میترسم هم دنیا آمدنش هم سقط کردنش کاش یه طوری بشه بمیرم😭

دور از جونت

دو تا دسته گل داری که هر روز منتظر تو هستن چشمات رو باز کنی

اگه نباشی میدونی اونا چی میشن ؟

حتما توانایی شو داری

🇮🇷 پروردگارا، زنانی که خود را پوشیده نگه می‌دارند، مشمول رحمت و غفران خود بگردان. (مستدرک الوسایل، ج ۳، ص ۲۴۴)  حضرت محمد ص                                                      (جنگ نبود ، تست حلال و حروم بود).        گوشه ای از جنایات رضاخان میرپنج https://farsnews.ir/H_raji/1760521642799780630

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شما ناخواسته باردارشدید

نه عزیزم

🇮🇷 پروردگارا، زنانی که خود را پوشیده نگه می‌دارند، مشمول رحمت و غفران خود بگردان. (مستدرک الوسایل، ج ۳، ص ۲۴۴)  حضرت محمد ص                                                      (جنگ نبود ، تست حلال و حروم بود).        گوشه ای از جنایات رضاخان میرپنج https://farsnews.ir/H_raji/1760521642799780630

بالای سه ماه تاجایی که میدونم قلبش تشکیل شده و روح و احساس داره.اما فکر نمیکنم زیر2ماه مشکلی داشته باشه.

من مامانم یکبار اوایل ازدواجش سقط کرده،یکبار هم چندسال پیش سقط کرد،اتفاقی هم توی زندگیش نیفتاد،نه بهتر شد نه بدتر شد،شرایطش رو نداشت و سقط کرد،همین.

وای میترسم هم دنیا آمدنش هم سقط کردنش کاش یه طوری بشه بمیرم😭

این حرفو نزن باید قوی باشی . من تو عقد بودم که سقط کردم اونم مجبور شدم هیچچچ راهی نداشتم ولی بعد ازدواج سریع خواستم بچه بیارم که داغ اونو فراموش کنم اما بازم گاهی بهش فکر میکنم چون الان مادری و ۲ تا بچه داری خیلی سخت تره الان نمیفهمی وقتی سقط میشه و خونریزی میکنی میگی ای داد بیداد کاش نمیکردم

دور از جونت دو تا دسته گل داری که هر روز منتظر تو هستن چشمات رو باز کنی اگه نباشی میدونی اونا چی میش ...

فقط خدا کمک کنه 😭 میدونم اطرافیان مسخره میکنن😢

سزارین سومی لوله بندی دارند؟

فقط خدا کمک کنه 😭 میدونم اطرافیان مسخره میکنن😢سزارین سومی لوله بندی دارند؟

اهمیتی نده

دهن مردم رو نمیشه بست

در مورد بستن لوله فکر میکنم باید سنت بالای ۴۰ـ۴۵ باشه

تصمیم اخر به خودت بستگی داره فقط اینو بدون این ته تغاری اگه بیاد میشه سوگولی خونه این همونی میشه که ازهمه کوچولو تره دل همرو میبره میشه برکت زندگیت بچه هات سه تامیشن و هوای همو دارن یه خانواده پنج نفره میشین و چن سال بعد به این روزا میخندی

😭😢

سلام عزیزم. اتفاقی تاپیکتون به چشمم خورد.

گلم خدایی که روزی دو تا بچه ناز شما رو داره میده، از دادن روزی سومی نعوذبالله عاجزه؟؟؟؟؟؟

وقتی از بعد مالی میترسی یعنی فکر میکنی ممکنه از خزانه بی حد و حصر خدا کم بیاد؟؟؟؟

خیلی خوبه که به فکر گناهش هستی. این یعنی شما وجدان داری و عشق. و این طبیعت مادر بودنه..... این که میگی گناهه یا نه، اگر بخوای واقعا بدونی اره گناهه. چون قتله. سقط یعنی افتادن خود به خودی. این که عمدا باعث افتادنش باشی قتله... شاید قلب نداشته باشه هنوز، ولی روح از همون زمان انعقاد نطفه از اون دنیا میاد به این دنیا... روح این نینی هم اندازه روح اون دو تا دسته گل دیگه ست... فقط ما چون نمیبینیمش، گاهی به خودمون حق میدیم راجع به بودن یا نبودنش تصمیم بگیریم... شما قشنگم مسئول اومدن اون روح به این دنیا هستی. فکر کن یه تخم مرغ رو بشکنی ببینی توش یه جوجه بوده... جوجه رو میندازیش دور یا سریع میزاریش لا یه دستمال که طوریش نشه؟؟؟ مسلما دلت نمیاد چون شما باعث شدی بیاد این دنیا... این نینی که بچه خودته و از گوشت و پوست و استخون خودت...

میدونم وضعیت الان یکم سخته... ولی شما الان توی بهترین سن هستی و فاصله سنیشون هم خوبه. من چهار تا دسته گل دارم با فاصله سه سال و نیم تا چهار سال... پنجمی رو باردار شدم و همین دو هفته پیش خودبخود سقط، شد و هنوز نتونستم باهاش کنار بیام. چون واقعا خوشحال بودیم خودم و همسرم از بارداریم.. خدا نخواست.. حال الان شما حسرت همین الان منه...

الهی بحق مولودهای عزیز بعد از این و ماههای عزیز پیش رو خدا بهتون ارامش بده و یه نینی بابرکت و خوش قدم که به یمنش قرض و بدهی هاتون پرداخت بشه و برکت از در و دیوار خونتون بریزه... با خدا معامله کن و بگو من هدیه ت رو میزارم رو چشمام و ندیده قبولش میکنم... خودت هم فرمون زندکیم رو دست بگیر و ببر بهترین جای ممکنه.. چه مادی و چه معنوی. برای منم دعا کن که دلم اروم شه.

این روزا و سختی ها همه میگذرن.. تو هر دوره ای از زندکی هم هستن... ولی چند سال دیگه متوجه میشیم که سرمایه واقعی همین نسل بابرکته که ازمون به جا میمونه. وگرنه مال و منال اگه صاحب نداشته باشه به چه دردمون میخوره؟ ببخشید عزیز اگر پرگویی کردم.

یا علی🖐🏻

چه تاکتیک هوشمندانه ای... واو🤭🇵🇸مهم اینه خدا با ماست💪💪💪من مامان شاد و پرانرژی چهار تا دسته گلم(بگو ماشاالله).... اگه سؤالی در زمینه بارداری، همسرداری و بچه داری داشتین خوشحال میشم کمکتون کنم.....

سقط کردم چیز فاجعه ای نشد

سلام. فاجعه رو چطور معنی میکنید؟

یه انسان بذارن جلوتون و اسلحه رو بگیرید و بکشیدش، فاجعه نیست؟ سقط هم همونه. قتل یک انسان بی گناه

به معنای واقعی فاجعه فاجعه فاجعه هست.

اما اگر منظورتون اینه که اثری تو زندگیتون نذاشته، کوچیکترین اعمال ما تو آخرت و دنیامون اثر میذاره، کوچیکترینشون.

سقط در اسلام دیه داره، در تمام ادیان الهی حرامه.

و مهم تر از همه، علنی کردن گناه و بازگو کردنش باعث ریخته شدن قبح گناه میشه و بدتر از خود گناهه. پس اینکه توبه میکنید یا نه به خودتون و خداتون مربوطه، اما این جمله ای که گفتید اصلا درست نبود.

شهید همت: {در زمان غیبت اطاعت محض از ولایت فقیه داشته باشید.} دوستانی که‌‌ میخواید نماز خوندن رو شروع کنید تاپیک شروع نماز داریم، آموزش نماز هم گذاشتیم، اگه میخواید شروع کنید یا علی(ع) بگید و بیاید تاپیک شروع نماز. یقین داشته باشید اگه این متن رو دارید میخونید، دعوت شده حضرت زهرا(س) هستید💚 حضرت زهرا(س) میتوانست در قضیه مسکین و یتیم و اسیر بگوید که بروید مسجد پیغمبر! خوب حکومت اسلامی است و باید انجام بدهد. نه، وظیفه حکومت، وظیفه جامعه را نفی نمیکند. انسانها در جامعه موظفند که به یکدیگر کمک بکنند. هم کمک مالی هم کمک فکری هم کمک آبرویی. این درس فاطمی است، این معرفت فاطمی است. رهبر انقلاب اسلامی.  عشق❤یک زینب و هفتاد و دو سر میخواهد...بچه بازیست مگر عشق جگر میخواهد❤اللهم عجل لولیک الفرج والعافیه والنصر🍀

من سقط داشتم اما فقط بعدش تا چند ماه افسردگی گرفتم.الان خوبم خداروشکر....اگر میدونی شرایط مالی خوبی ...

ظلم، یعنی قتل و سقط

فکر این چیزها رو قبل از تشکیل نطفه باید کرد خواهرم

گرفتن حق حیات از یک انسان کار ما نیست کار خداست

شهید همت: {در زمان غیبت اطاعت محض از ولایت فقیه داشته باشید.} دوستانی که‌‌ میخواید نماز خوندن رو شروع کنید تاپیک شروع نماز داریم، آموزش نماز هم گذاشتیم، اگه میخواید شروع کنید یا علی(ع) بگید و بیاید تاپیک شروع نماز. یقین داشته باشید اگه این متن رو دارید میخونید، دعوت شده حضرت زهرا(س) هستید💚 حضرت زهرا(س) میتوانست در قضیه مسکین و یتیم و اسیر بگوید که بروید مسجد پیغمبر! خوب حکومت اسلامی است و باید انجام بدهد. نه، وظیفه حکومت، وظیفه جامعه را نفی نمیکند. انسانها در جامعه موظفند که به یکدیگر کمک بکنند. هم کمک مالی هم کمک فکری هم کمک آبرویی. این درس فاطمی است، این معرفت فاطمی است. رهبر انقلاب اسلامی.  عشق❤یک زینب و هفتاد و دو سر میخواهد...بچه بازیست مگر عشق جگر میخواهد❤اللهم عجل لولیک الفرج والعافیه والنصر🍀