سلام عزیزم. اتفاقی تاپیکتون به چشمم خورد.
گلم خدایی که روزی دو تا بچه ناز شما رو داره میده، از دادن روزی سومی نعوذبالله عاجزه؟؟؟؟؟؟
وقتی از بعد مالی میترسی یعنی فکر میکنی ممکنه از خزانه بی حد و حصر خدا کم بیاد؟؟؟؟
خیلی خوبه که به فکر گناهش هستی. این یعنی شما وجدان داری و عشق. و این طبیعت مادر بودنه..... این که میگی گناهه یا نه، اگر بخوای واقعا بدونی اره گناهه. چون قتله. سقط یعنی افتادن خود به خودی. این که عمدا باعث افتادنش باشی قتله... شاید قلب نداشته باشه هنوز، ولی روح از همون زمان انعقاد نطفه از اون دنیا میاد به این دنیا... روح این نینی هم اندازه روح اون دو تا دسته گل دیگه ست... فقط ما چون نمیبینیمش، گاهی به خودمون حق میدیم راجع به بودن یا نبودنش تصمیم بگیریم... شما قشنگم مسئول اومدن اون روح به این دنیا هستی. فکر کن یه تخم مرغ رو بشکنی ببینی توش یه جوجه بوده... جوجه رو میندازیش دور یا سریع میزاریش لا یه دستمال که طوریش نشه؟؟؟ مسلما دلت نمیاد چون شما باعث شدی بیاد این دنیا... این نینی که بچه خودته و از گوشت و پوست و استخون خودت...
میدونم وضعیت الان یکم سخته... ولی شما الان توی بهترین سن هستی و فاصله سنیشون هم خوبه. من چهار تا دسته گل دارم با فاصله سه سال و نیم تا چهار سال... پنجمی رو باردار شدم و همین دو هفته پیش خودبخود سقط، شد و هنوز نتونستم باهاش کنار بیام. چون واقعا خوشحال بودیم خودم و همسرم از بارداریم.. خدا نخواست.. حال الان شما حسرت همین الان منه...
الهی بحق مولودهای عزیز بعد از این و ماههای عزیز پیش رو خدا بهتون ارامش بده و یه نینی بابرکت و خوش قدم که به یمنش قرض و بدهی هاتون پرداخت بشه و برکت از در و دیوار خونتون بریزه... با خدا معامله کن و بگو من هدیه ت رو میزارم رو چشمام و ندیده قبولش میکنم... خودت هم فرمون زندکیم رو دست بگیر و ببر بهترین جای ممکنه.. چه مادی و چه معنوی. برای منم دعا کن که دلم اروم شه.
این روزا و سختی ها همه میگذرن.. تو هر دوره ای از زندکی هم هستن... ولی چند سال دیگه متوجه میشیم که سرمایه واقعی همین نسل بابرکته که ازمون به جا میمونه. وگرنه مال و منال اگه صاحب نداشته باشه به چه دردمون میخوره؟ ببخشید عزیز اگر پرگویی کردم.
یا علی🖐🏻