2777
2789
عنوان

کیا دوبار شوهر کردن

| مشاهده متن کامل بحث + 336 بازدید | 35 پست
دایی من ازدواج دومش عالی هست یه دختر خاله دارم دوساله ازد اج دوم کرده خیلی بهتر از ا لی پسر عمم هم ا ...

خداروشکر

ولی از درون آدما مهمه که اولی رو فراموش کردن یا ن

اگه شوهر بدی دارید هر چه زودتر دکمه سیفونش رو بکشید 😎

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

به خدا اولی ها خیلی بد بودن زجر میکشیدن تو زندگیشون الان دارن خوب زندگی میکنن وخدارو هزاربار شکر میک ...

اینم خیلی اذیتم کردن

چهرش شبیه کیه مثلا؟

چشماش شبیه الناز شاکر دوسته

صورتش گرده و سفید مثل پنبه میمونه

لبهاش غنچه ای دماغش یه نخود با اینکه عمل نکرده اصلا

مژه هاش بلند یه ریمل میزنه انگار میخواد پرواز کنه

رنگ چشماش با رنگ لباس هایی ک میپوشه ست میشه انگار

وقتی آبی میپوشه رنگ چشماش ابی میشه

سبز میپوشه رنگ چشماش سبز میشه اصلا یه عجوبه ای هستش

من حتی توی اوج فروپاشی خودم سعی کردم حال یکی دیگه رو خوب کنم، متاسفانه خیلی مهربونم و دل رحم ( -_-)درخواست دوستی پذیرفته نمیشود حتی شما

عمم سال ها پیش جدا شد و دوباره ازدواج کرد شوهر دومش آروم مهربون بی سرزبون ولی میدونم ک با تمام اذیتای شوهر اولش اونو بیشتر دوست داشت

عمه شوهرمم ازدواج دومشه انقدر سر زندگی اولش سختی کشید ک الان میگه ی تار موی این شوهرمو ب قبلی نمیدم

زندگیا متفاوته

میشه برای حاجت دلم ی صلوات بفرستی؟فرستادی بگو منم بفرستم 

ببین من خودم دو بار ازدواج نکردم ولی یه نامزدی ناموفق ( عقد نکردم) داشتم

طرفم عوق العاده خوشچهره و قد بلند و هیکل بود ولی اخلاقش 💩 ، مرتیکه رومن دست بلند کرد

همسر خودمم از چهره و هیکل چیزی کم نداره ولی اخلاقش عالی و ایده آله

چیزی که منو نسبت بهش جذب کرد توجهش و رفتار خانوادش بود

ببین خانواده خیلیییییییی زیاد تاثیر دارن اگه خانواده درست درمونی نداره به هیچ وجه طرفتو قبول نکن که خودتم بدبخت میشی

متاهل💍   نَ همتا جون هستم و نَ ۲۲ سالمه😁   این کاربری سابق یکی از دوستانم بوده که به من واگذار شده (از سال ۱۴۰۲)😇   یه بیوگرافی کوشولو از خودم یک عدد دختر مهربون☺ منطقی📚  پرانرژی😍💪 چشم درشت و قهوه ای ابرو کمون ماه پیشونی قد بلند🙃 اینجانب دارای یک عدد همسر میباشد🫦🫀درخواست از جانب هر مذکری ممنوع🤡 رسالت من باشگاه رفتنه😎  سعی من بر اینه که لبخند از رو لبم کنار نره چون معتقدم لبخند من نه تنها به خودم، به اطرافیان هم انگیزه و نشاط میده❤ویکتور هوگو رو خیلی دوست دارم بخاطر جمله های نابش مثلا اونجا که میگه: به عقیده من هیچکس عاقل نیست مگر زنو شوهری که یکدیگرو به حد پرستش دوست بدارند🥺 اما من فراتر از پرستش که مرگ باشه، دوستت دارم...❤️🫠

تو ازدواج دوم شوهر من نه تنها تونست جای اولی رو بگیره بلکه هزاران درجه بیشتر

با اینکه ازدواج اولم مثلا با عشق بود و دومی یه جورایی از رو اجبار

ولی با تمام خوبی ها و بدی ها حاضر نیستم یه تار موی شوهر دومم و با دنیا عوض کنم

ببین من خودم دو بار ازدواج نکردم ولی یه نامزدی ناموفق ( عقد نکردم) داشتم طرفم عوق العاده خوشچهره و ق ...

اولی خانوادش نکبتی بودن

چشماش شبیه الناز شاکر دوسته صورتش گرده و سفید مثل پنبه میمونه لبهاش غنچه ای دماغش یه نخود با اینکه ع ...

از بین اینا من فقط رنگ چشم رو دارم که تغییر میکنه صورتمم گرد و سفیده ولی هعییییی شانس دوستتو نداشتم 💔🤦🤦🥴🥴

تو ازدواج دوم شوهر من نه تنها تونست جای اولی رو بگیره بلکه هزاران درجه بیشتربا اینکه ازدواج اولم مثل ...

خداروشکر دعا کن برای منم بشه