2777
2789
عنوان

توروخدا بیاید

66 بازدید | 14 پست

بچم گلوش و گوشش چرک کرده تب شدید داره نه شربت میخوره نه میزاره شیاف بزارم بزورم با قطره چکون میریزیم تو حلقش میریزه بیرون چکار کنم همه روش هارو رفتم میفهمه جیغ میزنه ببرمش دکتر آمپول مینویسه ؟

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

بچم ۲سالشه دکتر عمومی ببریمش چون متخصص کودکان نمینویسه میگه خطرناک

اورژانس ببری ام اوکیه که یکم آروم بشه گناه داره

ولی اگه مطب خواست ببری نه بنظرم همون ببر پیش دکتر کودکان اوتا وارد ترن شرایطشم بگو که دارو نمیخوره و اینا

اورژانس ببری ام اوکیه که یکم آروم بشه گناه داره ولی اگه مطب خواست ببری نه بنظرم همون ببر پیش دکتر کو ...

عصر بردم گفتم دارو نمیخوره گفت سیع کن هرطور بدی آمپول خطرناک برای بچه ۲ساله

عصر بردم گفتم دارو نمیخوره گفت سیع کن هرطور بدی آمپول خطرناک برای بچه ۲ساله

راست میگه بنده خدا نگران سلامتشه خب یه فیلمی چیزی بزار سرش گرم شه سریع بده بخوره البته میدونم سخته وقتی بچه درد داره به این راحتیا آروم نمیشه💔

راست میگه بنده خدا نگران سلامتشه خب یه فیلمی چیزی بزار سرش گرم شه سریع بده بخوره البته میدونم سخته و ...

سرگرمشم کردم گوشی دادم دستش شکلات و پاستیل که خیلی دوست داره دادم راش بردم بزور دادم ولی قطره چکون میزارم دهنش سریع عق میزنه میزه بیرون