2777
2789
عنوان

شیره انگور دیابت میاره❓

73 بازدید | 11 پست

میخوام برای اینکه وزنم بالاتر بره روزی دوتا لیوان شیر وشیره انگور و ارده بخورم

امشب دوتا قاشق غذاخوری شیره و یه قاشق ارده ریختم تو شیر، انقدر شیرین بود که گلوم میسوخت

یه قاشق کافیه؟؟ و اینکه نکنه دیابت بیاره؟

وای نههه نخور .پس چی که میاره.

خیلی شیرینه من یه قاشق میریزم تو ارده به زور میخورم.

🟡از ۹۰ اینجا بودم.ولی سایتی که برای کاربرهای قدیمی خودش ارزش قایل نیست بدرد نمیخوره.الان اینجام چون حوصلم سر میره .  من آذربایجان تورکیم💖

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

خوش به حالت که وزنت کمه.خب فست فود بخور .سیبزمینی سرخ کرده بخور.🥲🥹🥹بستنییی

🟡از ۹۰ اینجا بودم.ولی سایتی که برای کاربرهای قدیمی خودش ارزش قایل نیست بدرد نمیخوره.الان اینجام چون حوصلم سر میره .  من آذربایجان تورکیم💖

کلا نخورم؟ با کمتر بخورم؟

خیلی کمتر بخور.زیادیش خیلی بده.اندازه یه قاشق بریز توشیر یا با ماست بخور یا با ارده.کافیه همین.

پس یه قاشق شیره یه فاشق ارده تو شیر؟

اره قاشق سرخالی.من ارده دوس ندارم فقط گاها شیره میریزم توشیر

اره قاشق سرخالی.من ارده دوس ندارم فقط گاها شیره میریزم توشیر

من فعلا میخوام شروع کنم این ترکیبو، عرق یونجه و یه روز درمیون عصاره قلم گاوم میخوام بخورم تا ببینم چی میشه

من فعلا میخوام شروع کنم این ترکیبو، عرق یونجه و یه روز درمیون عصاره قلم گاوم میخوام بخورم تا ببینم چ ...

انشالله موفق باشی