2777
2789

من پسرم نزدیک ۴ سالشه ، تا ۷ سالگی که اصلا جدا نمیکنم ، بعد از اون هم اگه دوست نداشت میتونه بازم کنار ما بخوابه ، چه کاریه ، بعدش خودش کم کم جدا میشه

اصلا به این موضوع اعتقادی ندارم

یکی از آشناها بچه ۳ ساله رو اتاقش جدا کرد ، بچه از ترس توی خواب تشنج کرد الان تکلمش از دست داده

خدایا چنان کن که از چیزهای ارزشمند زندگیم ، جانم اولین چیزی باشد که از من میگیری ...

عزیزم بچه ها با هم فرق میکنن ، یه بچه کلا مستقله دوست داره تنها بخوابه یکی هم نه ،اگ بچه ترس داره زیاد تو خواب بیدار میشه بزار تا هر وقت خواست پیشت بخوابه .من پسرم ۷ سالشه از ۴ سالگی گفت میخوام خودم بخوابم و خودش میرفت تو اتاق میخوابید البته از موقعی ک بدنیا اومد من رو تخت خواب میخوابیدم پسرم جاش رو تشک رو زمین بود ولی دخترم الان دو سالشه شب ها چندین بار بیدار میشه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من نگفتم همه مثل من باشن اتفاقا برعکسه چون من طبق حرفای استارتر بهش مشورت دادم ولی یه سریا منو ریپ م ...

ولی خب عزیزم درست نیست یه ادم۲۲ساله کنار مامان وباباش بخوابه

هیچ گاه چشمانت را برای کسی که مفهموم نگاهت را نمی فهمد گریان نکن. 

ولی خب عزیزم درست نیست یه ادم۲۲ساله کنار مامان وباباش بخوابه

عزیزم قرار نیست همه مثل شما باشن😁😉

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری
حالا کی گفته جدا نخوابه مستقل نمیشهبخدا اکثریت یه چی طوطی وار یاد گرفتنمن ۲۲ سالگی ازدواج کردمتا ۲۲س ...

پدر و مادر چی نباید حریم شخصی و خصوصی داشته باشن ؟!

خودتم که ازدواج کردی چه مقاومتی داری تو پذیرش این مسئله

عزیزم قرار نیست همه مثل شما باشن😁😉

بله درسته خدانکنه کسی مثل من باشه چون مجبورم با مامانم یه جا بخوابم

من بچه طلاقم وبا مادربزرگم زندگی میکنیم و۳تا اتاق داریم یکیش اتاق کارمه یکیش مال مادربزرگم یکیش هم واسه من ومامانم

هیچ گاه چشمانت را برای کسی که مفهموم نگاهت را نمی فهمد گریان نکن. 

بله درسته خدانکنه کسی مثل من باشه چون مجبورم با مامانم یه جا بخوابممن بچه طلاقم وبا مادربزرگم زندگی ...

منم زندگیمو بالاتر توضیح دادم گلم

من طرحواره رها شدگی دارم

عذرم موجه بود

دیدم استارتر گفت خودش و بچش اذیتن،اون کامنت رو گذاشتم

وگرنه هرکس خودش مختاره مدیریت زندگیشو اونجور که صلاح میدونه به دست بگیره

اما تاحدود زیادی متوجه شدم اکثر کاربرها به تقلید از یه چیزی که نمیدونن چیه اینکارو انجام میدن

بازم کار ندارم صلاح با خودشون

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری
منم دقیقا همین طور زحمتشو به خودم دادم ولی بعدا اذیت نشدم بچه تا بفهمه چی به چیه فک میکنه که همیشه ت ...

همینطوره،پسر من اصلا متوجه نمیشد که من پیشش نیستم که بخواد اضطراب جدایی هم بگیره،خواب خیلی سبکی دارم با اولین نق زدن قبل اینکه بیدار بشه کنارش بودم،تازه هر ۱ ساعت هم شیر میخورد،پسر دومم دیر به دیر بیدار میشد خیلی راحت تر از اولی بود

حالا کی گفته جدا نخوابه مستقل نمیشهبخدا اکثریت یه چی طوطی وار یاد گرفتنمن ۲۲ سالگی ازدواج کردمتا ۲۲س ...

کلا از نظر روانشناسی رد شده ،گفتن اونایکه پیش پدر مادر میخوابن از لحاظ عاطفی کامل تر هستن

دختر من دوسالو نیمش بود که جدا خوابید

فرزند خوبم😇 امروز برایت اینگونه دعا کردم!خدایا!بجز خودت به دیگری واگذارش نکن!تویی پروردگار او!پس قرار ده بی نیازی در نفسش،یقین در دلش،اخلاص در کردارش.روشنی در دیده اش💫،بصیرت در قلبش💖،وروزی در زندگیش !امین❤
من که دختر شش ساله ام رو از بدو تولد پیشم تو بغلم خوابید هیچ لذتی بالاتر از این نیست نفس هاش بهم بخو ...

هرکس یه طور آرامش میگیره،اتفاقا دلیل اصلی اینکه بچه هامو زود از خودم جدا کردم این بود که کنار بچم خوابم نمیبرد نه خودم خواب داشتم نه میزاشتم بچه راحت بخوابه چون بی خواب بودم و همش وول میخوردم بچه هم بیدار میشد

اینطوری هردومون راحتتر بودیم

همینطوره،پسر من اصلا متوجه نمیشد که من پیشش نیستم که بخواد اضطراب جدایی هم بگیره،خواب خیلی سبکی دارم ...

من هم خیلی زود بیدار میشم و کاملا مثل شما اصلا بچه نمیفهمه پیشش هستی یا نه چقد جالب عین هم بودیم پسر منم اوایل همینطوری بود زود زود بیدار میشد.

من بچه هام تا پایان ابتدایی پیش منو باباشون میخوابیدن

تا براشون داستانو لالایی نمیگفتم خوابشون نمیبرد،هم ما احساس آرامش میکردیم هم اونا،موقعی که رفتن راهنمایی خودشون دیگه رفتن تو اتاق خودشون،بزرگترین ضربه روحی اینه که یه بچه خردسال و مجبور کنی بدون پدر مادر توی اتاق بخوابه

الانم ماشالا بچهها با هوش و اجتماعی و با اعتماد به نفسن