2777
2789
آره والامن دیگه خسته شدم حسااااابی.تا ۱۸ سالگی خودم درس خوندم ۱۹ بچه دار شدمهنوز کلاس اول و دوم بچه ...

چقد منی

انگار رو دور تندیم

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری
بله منم دقیقا حرفم همینهبچه خودش به یه سنی که برسه قطعا دلش میخواد جدا بخوابه پس تا وقتی ترس از دست ...

من از بچگی تنها خوابیدم و نابود شدم،ترس های عمیقی رو تجربه کردم.

الان نمیزارم بچه هام این وحشت رو تجربه کنند

دختر بزرگم تا ۷ سالگی که خواهرش رو از شیر گرفتم و فرستادمش همراهش،تنها نخوابید.دو نفری خیلی راحت جدا شدند.بدون عذاب و استرس

❤️مامان طلا و آلا❤️.کی بزرگ‌شدم که بعدش مامان شدم‌اصلا😕

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

حالا کی گفته جدا نخوابه مستقل نمیشهبخدا اکثریت یه چی طوطی وار یاد گرفتنمن ۲۲ سالگی ازدواج کردمتا ۲۲س ...

درستشم همینه بچه زیر هفت سال نباید هیچ ترس و استرسی رو متحمل بشه . این قضیه هم باید کاملا طبق روحیه و پذیرش خود بچه انجام بشه اگر دچار اضطراب میشه جدا کردن باعث آسیب میشه

آره والامن دیگه خسته شدم حسااااابی.تا ۱۸ سالگی خودم درس خوندم ۱۹ بچه دار شدمهنوز کلاس اول و دوم بچه ...

پس شما ۳سال زودتر از من مادر شدین چقدر سخت بوده لیسانس رو با داشتن بچه گرفتین و خدا قوت...منم گاهی فکر میکنم شاید بچه بودم برای مادر شدن ولی به هر حال همه مادرا اولین بچشون رو بدون تجربه بزرگ میکنن.خداروشکر که سالمن و ما هم سالم و بالغیم میتونیم از پسش بربیایم با وجود خستگی ها زندگی همیشه ارزش جنگیدن داره

پیشرفت من تویی که میگذاری هر لحظه عاشق ترت شوم💖💑💖                                                                 
بله منم دقیقا حرفم همینهبچه خودش به یه سنی که برسه قطعا دلش میخواد جدا بخوابه پس تا وقتی ترس از دست ...

تا خودشون آمادگی پیدا نکنن اون استرسه باهاشون هست به زور نمیشه اضطراب جدایی رو از بین برد از دختر من وابسته تر وجود نداره معروفه تو فامیل کوالای خودمه همیشه چسبیده است کلاس نقاشی موسیقی باهاش مینشینم سر کلاس ولی خودش قبول کرد بره اتاق خودش و در کمال تعجب بدون دردسر و گریه رفت مدرسه و اصلا بهونه نیاورد هنوز هنگم 😂😂 ولی فکر میکنم بخاطر اینه که هیچ وقت بهش فشار نیاوردم به زور از خودم جداش کنم

من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی  درخواست دوستی به هیچ وجه پذیرفته نمیشود حتی شما دوست عزیز 

حالا کی گفته به چه دلیل حتما باید بچه جدا بشه اونم بااین همه استرس و دلتنگی،؟من اصلا اینو قبول ندارم

دقیقا منم موافق نیستم

چه اصراریه بچه مثلا زیر یکسال تنها بخوابه خدای نکرده تو خواب ترسید یا چی آدم خودشو نمی بخشه

درستشم همینه بچه زیر هفت سال نباید هیچ ترس و استرسی رو متحمل بشه . این قضیه هم باید کاملا طبق روحیه ...

من بخاطر طرحواره رها شدگی همیشه به مامانم میچسبیدم اگه میومد مث مامانای الان به زور منو جدا میکرد مطمئنن نمیتونستم مث امروز مستقل باشم

منتها متاسفانه این سایت دلقک زیاد داره

من به استارتر مشورت دادم

یه سریا افتادن به دلقک بازی

نمیشه یه نسخه رو برای همه میچید

آدم باید خودش دکتره خودش باشه ببینه الان این حرکت برای بچش درسته یا نه

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری
پس شما ۳سال زودتر از من مادر شدین چقدر سخت بوده لیسانس رو با داشتن بچه گرفتین و خدا قوت...منم گاهی ف ...

مرسی عزیزم، همچنین خداقوت بده به شما⚘️🌹

آره من پوستم کنده شد.دانشجو بودم،بچه کوچیک داشتم،سر کار هم میرفتم.

آره ما زن ها واسه موفقیت باید دو برابر مردها تلاش کنیم.

سخت بود ولی خب ارزشش رو داشت.

❤️مامان طلا و آلا❤️.کی بزرگ‌شدم که بعدش مامان شدم‌اصلا😕
حالا کی گفته جدا نخوابه مستقل نمیشهبخدا اکثریت یه چی طوطی وار یاد گرفتنمن ۲۲ سالگی ازدواج کردمتا ۲۲س ...

منم قبول ندارم پسرم 8سالشه کنارمن و پدرش تو پذیرایی میخوابه اصلا هم وابسته نیست بچه مستقلیه وبااعتماد ب نفس.. تازه بنظرم اینطوری بچه آرامشش بیشتره آخر میخواد ازدواج کنه بره دیگه باید نهایت لذتو برد🥰

من بخاطر طرحواره رها شدگی همیشه به مامانم میچسبیدم اگه میومد مث مامانای الان به زور منو جدا میکرد مط ...

👌👌

کلا این نظریه که حتما از فلان سن جدا کنید مال روانشناسی غربیه اما تو روانشناسی اسلامی بچه تا هفت سال آزادی داره باید طبق سلیقه و روحیه خودش انتخاب کنه کجا بخوابه و محدودیت و فشار بهش اعمال نشه .

تا خودشون آمادگی پیدا نکنن اون استرسه باهاشون هست به زور نمیشه اضطراب جدایی رو از بین برد از دختر من ...

اره دقیقا همینه

خودش جدا بشه خیلی بهتره تا به زور بگی تو دیگه از امشب باید جدا بخوابی

ببین طبق پدیده میکروکایمریسم جنینی تعدادی از سلولهای جنینی وارد خون مادر میشه و ممکنه تا دهه ها هم باقی بمونه

بچه و مادر اینجوری روح و جسمشون به هم بافته شده

چجوری میشه یهو جدا بشن؟

پسر اولم یک سال و ۲ ماه پسر دوم ۷ ماهگی مدام تو دوتا اتاق در رفت و آمد بودم البته فقط برای اولی ولی ...

منم دقیقا همین طور زحمتشو به خودم دادم ولی بعدا اذیت نشدم بچه تا بفهمه چی به چیه فک میکنه که همیشه تو اتاق خودش باید بخوابه و بیدار شه نه ماهگی جدا کردم