2777
2789
اون که تخت کنار مادر هست قضیه اینه پدر و مادر شب باید کنار هم باشند غیر اینه ؟!

من از بدو تولدش تخت دخترمو چسبونده بودم به تخت خودمون هرسه کنار هم میخوابیدیم برای سایر مسایل بین همسران هم اتاق های دیگه هست حتما لازم نیست همون جا کنار بچه باشه

من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی  درخواست دوستی به هیچ وجه پذیرفته نمیشود حتی شما دوست عزیز 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

منی ک دوتا بچه هام بدون من نفسم نمیکشن قشنگ همگی تو یه اتاق بغل هم میخوابیم😍🤣🤣

فقط نصف شبا با همسرم بسی یواشکی میریم توحال و بعد از تموم شدن رابطه بازم میایم بعل بچه ها چون تاصبح هرکدوم چندبار بیدارمیشن

قوی باش، تو نقش اول قصه ی خودتی...! :))️ 

چقدر دیر جداش کردی بچه من الان ۱۰ ماهشه میخام جداش کنم

نجدیدا میگن بپه ب امنیت نیاز داره تا ۷ سالگی

الّلهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ و عَجّل فَرَجَهم خدای رحمن خدای رحیم  هرچیزی که شما بخواید اتفاق میفته من تسلیمم و دخالت نمیکنم خدایا منو ببخش  اگر ترسیدم تو برای من کافی هستی پناه میبرم به تو از گناه نسبت به خودم پناه میبرم به تو از شر خلق ومردم  خدایا خودت پناهم باش و نگرانی هامو حل کن الّلهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ و عَجّل فَرَجَهم     

چرا باید خفه شه؟؟؟مگه تو خواب میخاد چیزی بخوره یا چیزی بیوفته روش خارجیا والا از ۶ ماهگی جدا میکنن

من میخواستم از ۶ماهگی جدا کنم شوهرم خیلی مقاومت کرد و نگذاشت منم تحت تاثیر این حرفا بودم خلاصه که زورم به شورهم نرسید الان پسرم۵سالشه خیلی راضیم که جداش نکردم چون همین الان شما سرچ کنی طبق اخرین تحقیقات راونشناسی تو آمریکا گفتن که تا بکسالگی نباید جدا بشه ولی اینکه بچه جدا بشه از همون کوچیکی هم که معلوم شد یه ایده بود برای عدم دلبستگی و پیوند بین مادر و پدر خلاصه بگم که نکن خواهر من

حالا کی گفته جدا نخوابه مستقل نمیشهبخدا اکثریت یه چی طوطی وار یاد گرفتنمن ۲۲ سالگی ازدواج کردمتا ۲۲س ...

عزیزم همه که قرار نیست مثل شما باشن

هیچ گاه چشمانت را برای کسی که مفهموم نگاهت را نمی فهمد گریان نکن. 

منم دخترم کنارم میهوبه امشب باباش اومده بود وسط خوابید من و دخترم طرفین باباش بعد چند دقیقه متوجه شدم هموز نخوابیده و داره فین فین میکنه حس کردم داره گریه میکنه یهو دلم خالی شد رفتم تو حال با دخترم خوابیدیم محکم بغلم کرد گفت دوست دارم دلم براش رفت عمرا جدا نمیکنمش تا وقتی خودش بخواد

پرنده ای که دوستش داری رهایش کن برمیگردد.  اگر برنگشت بدان عاشقت نبوده است.                              توکلم به خداست یقینا کمکم میکنه.                       تاپیکهایی که گذاشتم چند موردش برای خواهرم هست که از زبان خودم نوشتم تا از شما راهنمایی بخوام.
عزیزم همه که قرار نیست مثل شما باشن

من نگفتم همه مثل من باشن اتفاقا برعکسه چون من طبق حرفای استارتر بهش مشورت دادم ولی یه سریا منو ریپ میزنن عقایدشونو تو حلقم کنن

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری
حالا کی گفته به چه دلیل حتما باید بچه جدا بشه اونم بااین همه استرس و دلتنگی،؟من اصلا اینو قبول ندارم

باید زودتر هم جدا بشه خواهر من ماه دیگ میشه ۸ سالش منم همیشه تو اتاقشم ولی هنوز که هنوزه به مامانم میگ گاهی بیاد

خیلی وابسته شده

بنظرم بهترین کار اینکه تا به خواب بره مادر پیشش باشه بعد بره تو اتاق خودش

👊