2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وای سقط چیه... 😨😨😨😨

حرفشم نزنین توروخدا...!!!

ماها تو حسرتش هستیم، شماها میخواین بندازینش و انقد راحت  هم میتونین قیدشو بزنین؟؟؟

🍃🌻 عشقای من  یا لایک کنید یا ریپلای 🥀 با تشکر 😻💐

شوهرمن خیلی خوب بود ازوقتی حامله شدم خیلی اذیت میکنه خودش مبخاست میرفتیم دکتر که حامله بشم .شدم اولش خیلی ذوق داشت خوب بود چندروزه اذیتم میکنه افتضاح.زندگیم پاشید از هم

من

ضدبارداری اورژانسی استفاده کردم ولی خداخواست که بمونه حالا هم هزاران بار خداروشکرمیکنم که نی نیم مونده ۴ماهمه

خدایا شکرت که دوباره حس مادر بودنو بهم دادی دامن همه ی منتظر هارو سبز کن به حق بزرگیت الهی آمین

منوشوهرم  با۱۶سال تفاوت سنی خیلی اختلاف داشتیم تازه اون خودشم بچ داره ومن مجردبالاخره انقدمن گفتم سقط میکنم واون میگف بچتونمیخام و...تاخودش سقط شد

تلخی زندگیمان حاصل بی تجربگیست%

میددنی داری در مورد کشتن یه ادم حرف میزنی😨😨😨

من باید قوی باشم ، مثل پرنده ای که باید پرواز کند ، مثل بارانی که باید ببارد ، مثل خورشیدی که باید بتابد ، مثل چشمه ای که باید بجوشد ، من باید قوی باشم و این باید یعنی انتخاب دیگری به جز قوی بودن و ادامه دادن ندارم🥺🥺🥺 امضای قبلی رو حیفم اومد پاک کنم🤭🤭👈👈👈صبور باش ... هم حکمت را میفهمی...هم قسمت را میچشی... هم معجره را میبینی....😊خاطره زایمان من😊
شوهرمن خیلی خوب بود ازوقتی حامله شدم خیلی اذیت میکنه خودش مبخاست میرفتیم دکتر که حامله بشم .شدم اولش ...

نه عزیزم هرگز ازین فکر و خیالات نکن.

شوهرت برا خودش درست میشه. بعد نی نی بدنیا میاد همه چی خوب میشه.  ولی خدای نکرده نی نی اگه چیزیش بشه دیگه ب راحتی بدست نمیاداااا... 

🍃🌻 عشقای من  یا لایک کنید یا ریپلای 🥀 با تشکر 😻💐
وای سقط چیه... 😨😨😨😨 حرفشم نزنین توروخدا...!!! ماها تو حسرتش هستیم، شماها میخواین بندازینش و ان ...

خونه نمیاد گوشیشو قایم میکنه .باتلفن پچ پچ میکنه خل شدم همش اذیتم میکنه بخدا.نمیدونم چش شده

من تواولین بارداریم ۱۸سالم بود

الان ۲۰سالمه ولی خیلی همودوس داریم بااون سقط هم اون بهم ریخت هم من افسردگی گرفتم...خداروشکرزندگیم روبراه شدوالان هیچ مشکلی نداریم

تلخی زندگیمان حاصل بی تجربگیست%
شوهرمن خیلی خوب بود ازوقتی حامله شدم خیلی اذیت میکنه خودش مبخاست میرفتیم دکتر که حامله بشم .شدم اولش ...

درست میشه بچه که به دنیا بیاد همه چی خوب میشه حتمٱ بچه اولته 

خدایا شکرت که دوباره حس مادر بودنو بهم دادی دامن همه ی منتظر هارو سبز کن به حق بزرگیت الهی آمین