مامان___رادین مدیر استارتر عضویت: 1396/12/26 تعداد پست: 9631 عنوان نمیدونم پول به مامانم بدم یا نه 130 بازدید | 8 پست من ماهیانه اجاره مغازه ای بابام به نامم زده میاد به حسابممستاجرم یه مدت بد حسابی کرده تازه اجاره سه ماه گذشته را ریخت به حسابمحالا مامانم فهمیده پول اومده دستم بهم گفت بده به من بعدا ریز ریز بهت میدماگر واسه خودش میخواست بدون لحظهای درنگ میدادم مطمئنم خدایی که من رو خاص کرد با این بیماری ، توان خاصی هم بهم داده که از پسش بربیام 🎗🎗🎗 1404/09/13 | 23:28 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
gisookamnd عضویت: 1399/01/16 تعداد پست: 498 نه نده خفتگان را خبر از محنت بیداران نیست... تاغمت پیش نیاید،غم مردم نخوری...
minمین عضویت: 1398/07/21 تعداد پست: 3572 بگو باشه وب گرم طلا پس بده..مثلا الان 2گرم طلا میشه هر وقت خواستی پس بدی همون دو گرم و بده حتی اگرطلا بشه گرمی 20هزار
مامان___رادین مدیر استارتر عضویت: 1396/12/26 تعداد پست: 9631 بدهچه اشکالی دارهحتما نیاز داره که بهت گفته واسه خودش نمیخواد واسه داییم میخوادداییم خاموش مریض شده وضع مالیش اوکی نیست ولی خوب دوتا برادر مولتی میلیارد داره یعنی یه اس بده به اونا کلی پول میدن بهش مامان من میخواد با پول من بهش کمک کنه مطمئنم خدایی که من رو خاص کرد با این بیماری ، توان خاصی هم بهم داده که از پسش بربیام 🎗🎗🎗
کاربرگل عضویت: 1403/10/23 تعداد پست: 4900 واسه خودش نمیخواد واسه داییم میخوادداییم خاموش مریض شده وضع مالیش اوکی نیست ولی خوب دوتا برادر مولتی ... نه نده
مهساااااام عضویت: 1397/11/29 تعداد پست: 2138 واسه خودش نمیخواد واسه داییم میخوادداییم خاموش مریض شده وضع مالیش اوکی نیست ولی خوب دوتا برادر مولتی ... به مردم رحم کن تامردمم بهت رحم کنن 🌹رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🌹