2777
2789

بله الان ۵ ساله

راضیم

میدونی چی خیلی حال میده😜 از این لواشکای سیاه هست😍که خیلی ترشه😋وقتی میخوری کل سیستم صورتت مچاله میشه🤑اینارو بگیری روشون یه عالم رب انار بریزی😋بعد روش نمک بپاشی🤪طوری که دونه های سفید نمک معلوم باشه بعد لوله اش کنی،بزاری کنار لپت اروم اروم اب بشه🤪مزه اش بره تو دهنت بعد با دستت یه گوجه سبز ترش نمک خورده رو برداری یواش یواش گاز بزنی...خب دیگه آب دهنتو قورت بده تموم شد🤣

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هر چندسال باید بری عوض کنی و اینکه توی رابطه جنسی اذیت نمیشی

بستگی داره چند ساله بزاری مال من ده ساله اس هر ۶ ماه باید بری چکاب

نه

میدونی چی خیلی حال میده😜 از این لواشکای سیاه هست😍که خیلی ترشه😋وقتی میخوری کل سیستم صورتت مچاله میشه🤑اینارو بگیری روشون یه عالم رب انار بریزی😋بعد روش نمک بپاشی🤪طوری که دونه های سفید نمک معلوم باشه بعد لوله اش کنی،بزاری کنار لپت اروم اروم اب بشه🤪مزه اش بره تو دهنت بعد با دستت یه گوجه سبز ترش نمک خورده رو برداری یواش یواش گاز بزنی...خب دیگه آب دهنتو قورت بده تموم شد🤣
بستگی داره چند ساله بزاری مال من ده ساله اس هر ۶ ماه باید بری چکابنه

دردنذاره وقتی میخواد بذاره؟هزینه ش چقدره؟ واقعا تو رابطه درد نداره .یکی گذاشته بود عفونت کرده بودمن میترسم

هرکس امضامو میبینه یه صلوات واسه ی حضرت ام البنین بفرسته.. ودعام کنه امسال حضرت ام البنین حاجتم رو بده .امسال شوهرم راضی بشه بچه ی دومم باردار بشم.😭 یا حضرت ام البنین😭 اسمم ستاره.

دردنذاره وقتی میخواد بذاره؟هزینه ش چقدره؟ واقعا تو رابطه درد نداره .یکی گذاشته بود عفونت کرده بودمن ...

خب من ۵ سال پیش گزاشتم هزینشو الان نمیدونم

بعد جنساشون فرق داره

برای عفونت هم حتما جای معتبر باید بری

خب من ۵ سال پیش گزاشتم هزینشو الان نمیدونمبعد جنساشون فرق دارهبرای عفونت هم حتما جای معتبر باید بری

ممنون

هرکس امضامو میبینه یه صلوات واسه ی حضرت ام البنین بفرسته.. ودعام کنه امسال حضرت ام البنین حاجتم رو بده .امسال شوهرم راضی بشه بچه ی دومم باردار بشم.😭 یا حضرت ام البنین😭 اسمم ستاره.

اگه این ماه هم پریود شم دقیقا یکسال و نیمه با ای یودی جلوگیری موفق دارم جلوگیری طبیعی به هیچ عنوان ق ...

راسته میگن باید تو زمان پری باید بذاری ؟؟

خودم میگم بذارم شوهرم میترسه عفونت بگیرم یا حین رابطه درد داشته باشم راستش خودمم از این میترسم

راسته میگن باید تو زمان پری باید بذاری ؟؟ خودم میگم بذارم شوهرم میترسه عفونت بگیرم یا حین رابطه درد ...

اره باید پریود باشی ولی اگرم نبودی مشکلی نیست میزارن فکر کنم . نه اصلا نه باعث عفونت میشه نه باعث درد موقع رابطه . فقط اینو بدون نوع مسی ش خونریزی پریود سنگین میکنه ولی هورمونی خونریزی رو کمتر میکنه

اره باید پریود باشی ولی اگرم نبودی مشکلی نیست میزارن فکر کنم . نه اصلا نه باعث عفونت میشه نه باعث در ...

شما کدوم گذاشتی راضی هسی

بعد سنگین بلند کنی خونریزی میکنی عزیزم

شما کدوم گذاشتی راضی هسی بعد سنگین بلند کنی خونریزی میکنی عزیزم

من مسی رو گذاشتن شدت خونریزی واقعیت اذیتم میکنه اگر از اول میدونستم یا کسی بهم میگفت حتما هورمونی میزاشتم ،تا چند روز اول مثلا۱۰روز اول سنگین بلند نکن بعدش هم رعایت کنی بهتره ولی انچنان مهم نیست چون جای خودشو میکیره تو رحم