2777
2789

من ۵ ساله ازدواج کردم هنوزم یکبار ندیدم شوهرم صبح از ۷ صبح رد بشه تحت هر شرایطی خسته باشه، شب نخوابیده باشه، مریض باشه، تعطیلات باشه،... هرچی صبح نهایتا بخوابه تا ۷ صبح اونم به خودش حال بده وگرنه ۹۰ درصد مواقع ۵ و نیم ، ۶ بیداره

به شوهرم میگم چرا اینقدر صبح زود بلند میشی

روزهایی که شیفت نیستیم و تعطیلات بگیر بخواب

مثل فردا زود بلند نشو ما رو بدخواب نکن

بهم میگه ؛ تو که دوران جوانی و کودکیت تعطیلات صبح تا ظهر خوابیدی و روزهای که باید صبح بیدار میشدی با ناز بیدارت میکردن و با آب پرتقال و صبحانه آماده ازت پذیرایی کردن

با منی که از ۶ سالگی صبح آفتاب نزده با لگد و فحش بیدارم میکردن میفرستادنم دنبال صف نانوایی و بعد برگشتن از نانوایی چندتا کار کمک مادرم و پدرم میکردم بعدش میرفتم مدرسه یا دانشگاه و تعطیلات صبح آفتاب نزده همینطور بیدارم میکردن و میذاشتنم کار کردن تو خانه و کمک پدرم یا مادرم

خیلی فرق داریم تو به ناز خوابیدن عادت داری من خواب برام تروماست فکر میکنم آفتاب بزنه با لگد و فحش بیدارم میکنن برای همین خودم بیدار میشم

حقیقتا دلم براش سوخت

من یک پرستار بخش مراقبت‌های ویژه خیلی مهربانم 🫂

آخی :(

دانشجوی روانشناسی. علاقه‌مند به گربه ها، کتاب ها، هنر و ادبیات ژاپنی. در حال خواندن برای کنکور ارشد و در آرزوی مهاجرت به یکی از کشور های اسکاندیناوی. بسیار خودشیفته، غرب زده و وسواسی. من روانشناس نیستم. من فعلا سال دومم و حتی بعد گرفتن مدرکم قرار نیست درمانگر بشم. پس لطفا رو حرف من در حد کاربر عادی حساب کنین.

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

شوهر من تا لنگ ظهر خوابه و کارو بار هم یوووخ

یه وکیلی می‌گفت ۶۰سال وکالت انجام دادم اکثر شکایات بین کسانی بود که به هم اعتماد داشتند مثلا وقتی یه مبلغی به کسی میدی نمیره ولی وقتی کل سرمایه اتو میدی دستش میذاره میره حالا تو ک کل احساساتتو خرجش کردی میگی چرا یه دفعه اینجوری شد؟؟!

نازش کن :(

دانشجوی روانشناسی. علاقه‌مند به گربه ها، کتاب ها، هنر و ادبیات ژاپنی. در حال خواندن برای کنکور ارشد و در آرزوی مهاجرت به یکی از کشور های اسکاندیناوی. بسیار خودشیفته، غرب زده و وسواسی. من روانشناس نیستم. من فعلا سال دومم و حتی بعد گرفتن مدرکم قرار نیست درمانگر بشم. پس لطفا رو حرف من در حد کاربر عادی حساب کنین.

تروما رو وقتی شناسایی کرده میتونه اون زخم رو درمان کنه

بادا هم اکنون ذهن و تنم.. از خدا معجزه ای میخوام در حد خدا بودنش ۹۹۹ 🍀۷۴۱۵۲۰ خدایا شکرت بخاطر نیرو و توانی که در جسم و ذهن و روحمان قرار دادی ۸۸۸ ♥️

شوهر من تا لنگ ظهر خوابه و کارو بار هم یوووخ

اونم احتمالا با ناز و اب پرتقال بزرگ شده 😅

بادا هم اکنون ذهن و تنم.. از خدا معجزه ای میخوام در حد خدا بودنش ۹۹۹ 🍀۷۴۱۵۲۰ خدایا شکرت بخاطر نیرو و توانی که در جسم و ذهن و روحمان قرار دادی ۸۸۸ ♥️

حقیقتا استارتر اون قسمت اب پرتقالت شبیه رمان هاس 😅

اونم احتمالا با ناز و اب پرتقال بزرگ شده 😅

ن بابا از کودکی بیماری گشادیسم داشته

یه وکیلی می‌گفت ۶۰سال وکالت انجام دادم اکثر شکایات بین کسانی بود که به هم اعتماد داشتند مثلا وقتی یه مبلغی به کسی میدی نمیره ولی وقتی کل سرمایه اتو میدی دستش میذاره میره حالا تو ک کل احساساتتو خرجش کردی میگی چرا یه دفعه اینجوری شد؟؟!

ن بابا از کودکی بیماری گشادیسم داشته

ترومای تانبالیا (تنبلی) داره 😅