2777
2789
عنوان

امشب از اون شب هاییه که دلم میخواد بشینم بایکی حرف بزنم

| مشاهده متن کامل بحث + 339 بازدید | 58 پست
به این دوستا اعتماد نکن منم امشب دلم داره میترکه ولی با دوستم حرف نمیزنم میترسم حرف بزنم بعد بشه شر

اره دقیقا هیچکس دیگه قابل اعتماد نیست دوستم به شدت حسود هست ولی خب هرچیزی داره روی زبونشه یکی از دوستام گفت چقدر لاغر شدی به من به اون گفت چقدر چاق شدی دیگه ناراحت شد پیداش نشد که نشد

خسته خسته منم دعا کنید زودتر سرپا بشم

منم گاهی دلم میگیره

توی شهری هستم که هیچ کدوم از فامیلامون نیستند حتی یه اشنای دور 😢

شوهرم خوبه اما بازم دلم میگیره گاهی از دلتنگی تنها میرم تو خیابون تا شوهرم بیاد از سرکار

تنهایی میرم خیابون بیشتر دلم میگیره میام خونه

کارمند دولت هم هستم نمیتونم زود زود برم پیش خانواده م 😢

یک ماهه دلتنگشونم

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

وا منم دلم میخواد حرف بزنم در کنارش یه قلیونم بزنم ، خواهر قبلا برونگرا بودم هر چی میشد بروز میدادم ...

و منی که همش گریه میکنم حتی دیگه بحث هم نمیکنم

اره دقیقا هیچکس دیگه قابل اعتماد نیست دوستم به شدت حسود هست ولی خب هرچیزی داره روی زبونشه یکی از دوس ...

اره به خدا دوست از دشمن بد تر

همینی که بهشون اعتماد داری یا بهشون تکیه میکنی همینا زندگی آدمو نابود میکنن از تنهای بمیر ولی با آدم حسود نباش ببخشید این جوری گفتن ولی به صلاح خودته

منم گاهی دلم میگیرهتوی شهری هستم که هیچ کدوم از فامیلامون نیستند حتی یه اشنای دور 😢شوهرم خوبه اما ب ...

هیچ دوستی نداری منم دارم ولی حتی مامانم بعد چند روز زنگ زد احوالم پرسید دلم میخواد فردا برم خونشون بگم مامان مگه من بچت نیستم چرا زنگی نمیزنی که من مردم یا زنده بابام زنگمیزنه ولی من صدای مامانمومیخوام راستش دلم میخوام برم روی زانوی مامانم بخوابم اونم دست بکشه روی سرم

اره به خدا دوست از دشمن بد تر همینی که بهشون اعتماد داری یا بهشون تکیه میکنی همینا زندگی آدمو نابود ...

آخه دق میکنم اگه ولشون کنم باورمیکنی

بابا من یه 2000 تومنی ته کیفم پیدا کردم با خودم گفتم خب اینو من چیکار کنم به یه آدم محتاجم که بدم اونم بهم میخنده خلاصه انداختم سطل اشغال . شوهرم اومد خونه رفت دستمالشو بندازه تو سطل 2000 تومنیو دید وایساد دعوا کردن که من برای این دوهزارتومن جون میکنم تو چرا اینو میندازی دور منم گفتم باشه معذرت میخوام بیا این دوتومنو ببر مغازه ببین چی بهت میدن هر چی دادن بیار خونه باهم بوخوریم ، میگه نه همین دوتومنا رو جمع کنی خودش خیلی میشه بهش گفتم خب من یه دونه بیشتر ندارم اونم انداختم دور خلاصه سر این دوتومن با من دعوا کرد طلبکارم شدم 😂دارم از خنده جر میخورم که چه بحث مسخره ای کرد تا دعوا کنه باهام منم ادامه ندادم داشت جر میخورد فقط منتظر دعواس

هی خانمی : تو حق نداری به چیزای منفی فکر کنی چون تو از جنس خدایی و خدا سرشار از انرژی مثبت . 🫂💫

و منی که همش گریه میکنم حتی دیگه بحث هم نمیکنم

به خدا حوصله گریه هم ندارم ، شبی دوستم زنگ زد بهم داشت گریه میکرد میگفت شوهرم زده تو دهنم که دندونم شکسته جلو کل خانوادش منو زده موهامو کشیده چقد برای اون غصه خوردم .

ما چرا اینجوری شدیم چرا مردا هار شدن پشتشون به چی گرمه؟

هی خانمی : تو حق نداری به چیزای منفی فکر کنی چون تو از جنس خدایی و خدا سرشار از انرژی مثبت . 🫂💫

خیلی خوب نیستم راستشهیچی اونجوری که میخوام نیست و پیش نمیره خیلی دارم اذیت میشم

منم ...... حس میکنم فقط دارممیجنگم ن عشق درستی ن زندگی درستی هیچچیزی سرجاش نیست فقط انگار منو گذاشتن تو یک زندگی که فقط باید بجنگم بعضی وقتا دلم میخواد. دست بکشم از همه چی رها کنم بذار هرجور که میخواد بشه بشه شوهرم خیانت کنه بکنه یک جایی آنقدر فرو میره که من راحت بشم بی پولی نابودم کنه بکنه بالاخره تمام میشه

آخه دق میکنم اگه ولشون کنم باورمیکنی

دق نمیکنی منم الان دور همه رو خط زدم با اونایمکه از بچگی بودم قط رابط کردم فقط در حد یه سلام علیک خوبم به خدا زندگیم نابودن کردن منو به سمت مواد بردن از خانواده زده شده بودم ولی مامانم نجاتم داد رفتم تراپی

به خدا حوصله گریه هم ندارم ، شبی دوستم زنگ زد بهم داشت گریه میکرد میگفت شوهرم زده تو دهنم که دندونم ...

معذرت میخوام پشتشون به زنای خراب گرمه کافیه فقط وارد تلگرام بشن همین دیوار خودمون ریخته همه مدلی سفید سیاه زشت قشنگ فقط میدونی ماها داریم نابود میشم نسل ما

هیچ دوستی نداری منم دارم ولی حتی مامانم بعد چند روز زنگ زد احوالم پرسید دلم میخواد فردا برم خونشون ب ...

عزیزم الهی اشکال نداره خودت زنگ بزن منم به مامانم خودم زنگ میزنم.

دوست پایه تو تهران ۵ تا داشتم دو تا شون مهاجرت کردند دو تا به شهرستان شوهر کردند یکی مونده اونم منطقه ش خیلی دوره و همش سر کاره هفته ای دو بار توی واتساپ تصویری با هم حرف میزنیم بقیه دوستامم شهرمون هستند.

دلم خیلی تنگ شده برای نگاه مادرم خنده پدرم و خواهر و برادرام حتی برای درختای حیاط مون و حوض آب 😢 😭

یه روز نمیتونستم دور باشم دست تقدیر و عشق جدا کرد

دق نمیکنی منم الان دور همه رو خط زدم با اونایمکه از بچگی بودم قط رابط کردم فقط در حد یه سلام علیک ...

من که دوستای بچگیموخیلی وقته حذف کامل کامل کردم حتی پیام میدم دیگه نیستی توی جمع ها من فقط جواب میدم نمیرسم همین