2777
2789
عنوان

كاربراي سال ٩٦ ٩٧

136 بازدید | 15 پست

كاربراي قديمي سال ٩٦ ٩٧ عضو شدين

كاربر گومبولي رو يادتون هست؟

مدتي بود ميگقتم چرا يكي دوسال نيستش

و هيچوقت نشد برم ب تاپيكاش سر بزنم

تا امروز ك ي تاىيك قديمي ب روز شد و زدم روي كاربريش ديدم سال ١٤٠٠ همسرش رو از دست داده

من زياد باهاش تعاملي نداشتم اما هميشه توي سايت ميديدمش چقد غم انگيز

اميدوارم خوذش حالش خوب باشه ٤ سال تاپيكي نذاشته اين يكي دو سال اخير هم فعاليتي ازش نديدم

چقد از كاربراي قديمي اينجا هستن ك ازشون بيخير هستم و دلم ميگيره وقتي بفهمم اتفاق بدي براشون افتاده

يادمه يكيشون با كاربري ديگه اي اومد خبر فوت همسرش رو داد چقد ناراحت شدم گريه كردم

راستش ايشونو خاطرم نيست

ولي جو اون موقع خيلي خوب بود

من بشخصه خيلي كم ديگه ميام

اي اميد نااميدا حسييييين😢.                                           تو رژيمم🥰وزن فعلي ٧٣/٤😫هدف اوليه٧٠😣هدف دوم٦٧🙁هدف سوم٦٤😕هدف چهارم ٦١🙂هدف پنجم٥٨☺️هدف ششم٥٥😊انشاالله تا ابان ماه بهش ميرسمممممم🥰🥰🥰😍 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

راستش ايشونو خاطرم نيست ولي جو اون موقع خيلي خوب بود من بشخصه خيلي كم ديگه ميام

هميشه توي تاپيكا ب كاربرا كمك ميكرد كوتاه و مفيد نظر ميداد حتي يكبار هم نشده بود باهم حرفي بزنيم اما متوجه شده بودم ك ذات پاك و مهرباني داره و زندگي خوبي با همسرش داشت و تاپيكاش الان ديدم در غم شوهرش بود ناراحت شدم

راستش ايشونو خاطرم نيست ولي جو اون موقع خيلي خوب بود من بشخصه خيلي كم ديگه ميام

دقیقااا من از۹۸ هستم سایت تا سال ۱۴۰۱ خوب بود بعدش شد بچه بازی و خیانت و.. اون موقع اصلااا تاپیک خیانت نبود

تاپیک دعوا بود ولی خیانت نه

دقیقااا من از۹۸ هستم سایت تا سال ۱۴۰۱ خوب بود بعدش شد بچه بازی و خیانت و.. اون موقع اصلااا تاپیک خیا ...

الان من ي تاپيك قديمي رو خوندم چقد همه سال ٩٦ خوب جواب ميدادن

و تاپيكا هم مونده بود گفتم اگر الان اين موضوع رو مطرح كرده بود نه تنها همش ب استارتر فحش ميداد بلكه تاپيك دو سه دقيقه بعد تعطيل شده بود

الان من ي تاپيك قديمي رو خوندم چقد همه سال ٩٦ خوب جواب ميدادنو تاپيكا هم مونده بود گفتم اگر الان اين ...

همین الآنم کاربرای قدیمی خوب و آروم جواب میدن یا سکوت میکنن

🥴امضام نمیاد 
دقیقااا من از۹۸ هستم سایت تا سال ۱۴۰۱ خوب بود بعدش شد بچه بازی و خیانت و.. اون موقع اصلااا تاپیک خیا ...

دقيقا

اون موقع كسيم دعوا ميكرد همه ميگفتن اروم باش و به صلح دعوتش ميكردن

الان يه جوري استاترو شير ميكنن كه نگم

اي اميد نااميدا حسييييين😢.                                           تو رژيمم🥰وزن فعلي ٧٣/٤😫هدف اوليه٧٠😣هدف دوم٦٧🙁هدف سوم٦٤😕هدف چهارم ٦١🙂هدف پنجم٥٨☺️هدف ششم٥٥😊انشاالله تا ابان ماه بهش ميرسمممممم🥰🥰🥰😍