2777
2789
عنوان

پسرعموم

115 بازدید | 9 پست

عاشق پسرعموم شدم😐🤦🏻♀️وقتی بچه بودم عموم میگه فلانی وفلانی واسه همن(ینی منو اوشووون )ازبخت بد بابام مشکل روانی پیدامیکنه دیگه رفت وامدا به کلللل قط میشه وتااینکه اجیم فوت میکنه تومراسم ابجیم باهامون بودن اول تاچهلم باز قط ارتباط شد..هعیییی البته من یبارازدواج کردم ایشون نه🙂😝..حالاچیکاررررکنممممم🤕نمیتونم بهش پیام بدم نمیشههههه عشاق گرامی الکمک

نه میگویی نه میدانم کجاماندم کجا هستی😔😔دردت بجانم عزیز دل خسته ی من فرشته ی قشنگم حسرت بغل کردنت مونده رو دلم.میدونم ی روز بغلت میکنم بوت میکنم شعرایی ک برات میخوندمومیخونم جان دل خواهر..تاابد عاشقتم جوجه ی نازم.اگ بدونی چه دردی تواستخونامه واست همین الان باپرای قشنگت پروازمیکنی میای بغلم

حتی اگه خانوادگی ارتباط داشتید بازم تو رو نمیگرفت چون اون مجرده ولی شما تجربه ازدواج داشتید پس فکرتو مشغول نکن

مامان دو تا فرشته کوچولوی شیطون❤وزن اولیه ۷۱ کیلوگرم(۱۶ مهر۴۰۲). ۲۲ آذر : ۶۳٫۶۰۰ گرم.۱۵ دی ماه۶۲ کیلوگرم. ۲۰ بهمن ۶۱ کیلو 😍🧿 ۱۵ اسفند ۶۰ کیلو 🥰 وزن فعلی ۵۹/۴۰۰😍

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

دوران بچگی از این حرفا زیاد زده میشد جدی نگیر

بابامیگم دوسش دارم😕

نه میگویی نه میدانم کجاماندم کجا هستی😔😔دردت بجانم عزیز دل خسته ی من فرشته ی قشنگم حسرت بغل کردنت مونده رو دلم.میدونم ی روز بغلت میکنم بوت میکنم شعرایی ک برات میخوندمومیخونم جان دل خواهر..تاابد عاشقتم جوجه ی نازم.اگ بدونی چه دردی تواستخونامه واست همین الان باپرای قشنگت پروازمیکنی میای بغلم

حتی اگه خانوادگی ارتباط داشتید بازم تو رو نمیگرفت چون اون مجرده ولی شما تجربه ازدواج داشتید پس فکرتو ...

😐😐😐چ طرز فکر پوسیده وزشتی دارید چه ربطی دارع.؟؟لطفا من بعد چنین نظرات ناراحت کننده ای نده ودیگم تشریف نیارتاپیکم.عزت زیاد

😐😐😐چ طرز فکر پوسیده وزشتی دارید چه ربطی دارع.؟؟لطفا من بعد چنین نظرات ناراحت کننده ای نده ودیگم ت ...

وای وای وای باشه نمیام رخصت بانو

مامان دو تا فرشته کوچولوی شیطون❤وزن اولیه ۷۱ کیلوگرم(۱۶ مهر۴۰۲). ۲۲ آذر : ۶۳٫۶۰۰ گرم.۱۵ دی ماه۶۲ کیلوگرم. ۲۰ بهمن ۶۱ کیلو 😍🧿 ۱۵ اسفند ۶۰ کیلو 🥰 وزن فعلی ۵۹/۴۰۰😍

اون باید پیام بده نه تو

اون باید پا پیش بذاره نه تو

اون باید ابراز عشق کنه نه تو

کوچکترین حرکت از تو به بدترین شکل برداشت میشه.

اگه تو اونو دیدی اونم دیده

پس بذار خودش پیش قدم بشه.

اللّهم عجّل لولیک الفرج
اون باید پیام بده نه تواون باید پا پیش بذاره نه تواون باید ابراز عشق کنه نه توکوچکترین حرکت از تو به ...

چشمممممممم🫡

ناراحت نشیا ولی اگه دوسش داشتی با یکی دیگه ازدواج نمیکردی . شایدم شرایط مجبورت کرده انشالله هرچی صلا ...

من پسرعمومو اخرین بار توبچگی دیدم🙂فک کن۵سالم بود بعددیگه قطع ارتباط تا همین۱سال پیش 🙂🙂