2777
2789
عنوان

شکستگی انگشت کوچک پا کسی داشته

52 بازدید | 13 پست

انگشت کوچیک پام خورد به صندلی درد کرفت و کبود شد رفتم دکتر عکس گرفتم گفت بند دومش یه شکستی داره با آتل اوکی میشه

حالا آتل بستم نگرانم خوب نشه

گفت اکه خوب تشه گچ میگیرن

خیلی نگرانم سر کار میرم اینجوری سختمه

کسی اینجوری شده چند روزه خوب شده؟؟؟

بعد دردم میکنه این دردش عادیه؟؟

من

خورد به لبه تخت شکست،گچ گرفتم

۱ماه تو گچ بود،حتی وقتی بعد از ۱ماه پام رو از گچ گرفتم بازم درد داشت دیگه کم کم به مرور خوب شد دردش

من جات بودم حتما گچ میگرفتم،

چون گچ گرفتم راحت به همه کارهام میرسیدم

من خورد به لبه تخت شکست،گچ گرفتم۱ماه تو گچ بود،حتی وقتی بعد از ۱ماه پام رو از گچ گرفتم بازم درد داشت ...

مال شما انگشت کوچیکتون بود؟

گفت لازم نیست گفت بعد یه هفته دوباره عکس میکیریم ببینیم بهتر شده یا نه اگه خوب شده بود دیگه اوکیه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من خورد به لبه تخت شکست،گچ گرفتم۱ماه تو گچ بود،حتی وقتی بعد از ۱ماه پام رو از گچ گرفتم بازم درد داشت ...

بعد یه ماه که خیلیه تو گچ باشه

این نکفت یه ماه گفت خوب میشه تا ده روز آینده

خیلی ناراحتم یعنی باید یه ماه مال منم تو گچ باشه ؟

برای من گفت ۲۱ روز تو گچ باشه ولی چون رو دکتری که رفتم خیلی شناخت نداشتم و میدونستم بقیه دکترها که باتجربه ترن میگن ۱ ماه باید تو گچ باشه منم ۹ روز دیگه تحمل کردم

برای من گفت ۲۱ روز تو گچ باشه ولی چون رو دکتری که رفتم خیلی شناخت نداشتم و میدونستم بقیه دکترها که ب ...

مگه شکستگیش از کجا بوده؟مال من گفت یه فسمت کم تو بند دوم انگشتم

نمیدونم شاید چون خیلی شدید نبوده اینو کفت

چون کفت شانس اوردی بهترین حالت ممکن شکسته

اوکی میشه

انگشت کوچیک پام شکسته بود

میدونم منظورم کدوم ناحیه انگشت

مثلا از مفصل یا جای دیگه خوب شکستگی جاشم مهمه

بعد من الان که تو اتل هست درد میکنه نمیدونم جرا

شاید به خاطر اتل درد میکنه که تو یه حالت صاف نگهش داشته

عکس گرفتم گفت انگشت کوچیکت شکسته،خیلی هم درد میکرد و ورم داشت،میخواستم برم دکتر دمپایی پوشیدم هم درد زیاد داشتم،گچ گرفتم تا چند روز اول درد داشتم همچنان

عکس گرفتم گفت انگشت کوچیکت شکسته،خیلی هم درد میکرد و ورم داشت،میخواستم برم دکتر دمپایی پوشیدم هم درد ...

من درد داشتم و دارم ولی نه خیلی زیاد

الان که اتل بسته درد میکنه

قبلش اینقدر درد نمیکرد نمیدونم چرا

این اتل ثابتش کرده درد گرفته

چیز خیلی ساده ای هست ثابت میکنن که جوش بخوره اصلا چیز نگران کننده ای نیس

اره میدونم نگرانم با آتل جوش نخور کار به کچ گرفتن بگیره برای شما پیش دومده؟؟

اره میدونم نگرانم با آتل جوش نخور کار به کچ گرفتن بگیره برای شما پیش دومده؟؟

انگشت کوچیگ دست آره ولی پا نه

آتل رو گذاشتن که راحت تر باشی و بتونی یکم آزاد باشی ولی گچ کاملا میبنده و همین باعث میشه بعد یک ماه که بازش میکنی سفت و سخت حرکت کنه و نیاز باشه بری فیزیوتراپی که اونم ی بدبختی دیگس

ن خوی میشه خیالت راحت

تنها تلاشم روی خودمو و هدفامه 💫🦋

دست توگچ خشک میشه ولی پا اینطور نیست ،من یک بار تصادف کردم و انگشت دست و روی پام شکست بعد ۱ماه که گچ رو باز کردم دستم کاملا خشک شده بود و با فیزیوتراپی خوب شد ولی پا اصلا نیاز به فیزیوتراپی نداشت،و این بار هم که انگشت پام شکست بازم اصلا فیزیوتراپی نداشت